Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Aš dar mąstau ar su savo mašina lėkt kaimukan, ar vistik ne.
Atsakyti
ale vistiek nemažai ir saugiau negu kaimai su zigzagu važiuojančiais, posūkių nerodančiais, per ištisinę lenkiančiais ir kitaip stresą varančiais niauktais golfais (čia gal biški sutirštintai). man po vėlinių porą savaičių prie vairo sėst nesinorėjo doh.gif
Atsakyti
vakar vakare teko važiuot iš Klaipėdos į Šventąją pro remontuojamą dalį. t'sakant ou mai gad, bet jau pro tokius kelius tikrai nelinkiu važinėt, ypač kai tamsoka biggrin.gif biggrin.gif greitis 30 - 50 ir toks nemažas kelio gabalas... tai jau vaje vaje.. ir taip draugui siūliau keistis, nes man max 70 galima, o jau tokiose vietose tiek vilktis tai net pati nervinaus doh.gif biggrin.gif
o savaitgalį nusimato kelionės, bet keleivio vietoj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 04 09, 21:22)
vakar vakare teko važiuot iš Klaipėdos į Šventąją pro remontuojamą dalį. t'sakant ou mai gad, bet jau pro tokius kelius tikrai nelinkiu važinėt, ypač kai tamsoka  biggrin.gif  biggrin.gif greitis 30 - 50 ir toks nemažas kelio gabalas... tai jau vaje vaje.. ir taip draugui siūliau keistis, nes man max 70 galima, o jau tokiose vietose tiek vilktis tai net pati nervinaus  doh.gif  biggrin.gif
o savaitgalį nusimato kelionės, bet keleivio vietoj  verysad.gif

O tai kodėl jūs tą remontuojamą ruožą palei Klaipėdą pasirinkot važiavimui, juk jis ne vienintelis Palangos pusėn? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 04 10, 00:43)
O tai kodėl jūs tą remontuojamą ruožą palei Klaipėdą pasirinkot važiavimui, juk jis ne vienintelis Palangos pusėn?  mirksiukas.gif

čia toks klausimas, verčiantis susimąstyt biggrin.gif kadangi nuo mano namų arčiau yra važiuot link Jakų žiedo, tai mudu automatiškai nesusimąstėm ir tiesiog važiavom pro ten. kelionės metu n-kartų pakartojau, kad daugiau pro tą kelią nebevažiuosiu, nes pro pajūrio kelią bent jau 70 galiu paspaust biggrin.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei batų ir duslintuvo nereiktų keist, aš irgi tikriausiai keleivį ryt vaidinčiau biggrin.gif
QUOTE(Gardee @ 2009 04 09, 13:22)
jums gerai, kad jau su vasariniais batais, aš dar ne  blush2.gif

o, tai reiks greta lėkt, kad nesuprastų kuriam roveriui tuo kočėliuku mojuot reikia lotuliukas.gif
QUOTE(Aga @ 2009 04 09, 19:04)
Tai aš irgi iš pilko roverio mojuosiu jei ką  drinks_cheers.gif

Su savo su savo. Kam gi dėl teisių tiek vargt reikėjo? drinks_cheers.gif
QUOTE(Aga @ 2009 04 09, 21:09)
Aš dar mąstau ar su savo mašina lėkt kaimukan, ar vistik ne.

Praktika kaip reikalas bus mirksiukas.gif O šiaip tikiuosi, kad tie visi niaukti golfai pas bobules jau bus pristatyti kiaušinių margint ir valgyt lotuliukas.gif ir nesibalados po kelią rolleyes.gif
QUOTE(l'eau @ 2009 04 09, 21:10)
ale vistiek nemažai ir saugiau negu kaimai su zigzagu važiuojančiais, posūkių nerodančiais, per ištisinę lenkiančiais ir kitaip stresą varančiais niauktais golfais (čia gal biški sutirštintai). man po vėlinių porą savaičių prie vairo sėst nesinorėjo doh.gif

Atsakyti
O mano mašina šiandien nusprendė papokštauti. Pasistatau kaip visada prie Muravos ir einu, o tokie bernai ir sako: jūs palikot lepmas įjungtas. blink.gif Grįžtu, akurat viena ilgoji dega. Užkuriu mašiną, bet ji niekaip nereaguoja. Skambinu vyrui ką čia man daryt. Sako ištrauk fiškę ir palik taip, vakare pažiūrėsiu. Atsidarau kapotą ir ką aš žinau kur kokią fiškę traukt (tokia iš manęs technikė biggrin.gif ). Pasikviečiu kolegą, dar prieina vienas bachūriukas ir visi bandom ištraukt fiškę. Pasirodo niekas nemokam, nes kiekvienoj mašinoj kitaip jos tvirtinasi, abu bernai bijo sulaužyt. Davai sako vienas, atjungiam akumą. Akumas bagažinėj, atsidarom, o ten reikia rakto, rakto niekas neturi. Vėl grįžtam prie lempos ir fiškės. Galų gale pavyksta atjungti. Viso sugaišom 10 min., bet į darbą spėjau. Ačiū hi.gif berniukui ir kolegai.
Ir dar šiandien išgirdau vieną nelabai man patinkantį garsą: bildėjimą gale keleivio pusėje. Bilda kai važiuoju per duobes ar per kokį paaukštinimą. Vakar maniau, kad čia lietus man šposus kelia, nes labai smarkiai lijo ir dar dideliais lašais. Bijau pagalvot, kiek gali atsieiti remontas unsure.gif Reiks vakare duoti vyrui pralėkt, tegu paklauso kas ten bilda. Tikiuosi ne kokie amortikai, nes tie daug kainuoja.
Atsakyti
Ne kas.. o kokių garsų jaučiu išgirsiu kai duslintuvą pakeis.. nes su skylute tai nuo pat pradžių važinėjau lotuliukas.gif

O dabar toks moteriškas klausimas - jei važiuoji be bakelio duslintuvo - a į tą vamzdį negali vandens pribėgt?.. g.gif ir kas įdomu jei pribėga? Pila tai kaip iš kibiro - ar neuždusiu kokiam kaimo kely balon įvažiavus? blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(pikkolo @ 2009 04 10, 08:51)

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 04 10, 08:51)

va aš kai važinėju per duobes arba nelygumus kokius, žvyriuką, pavyzdžiui, tai mašina sako kvyku kvyku biggrin.gif biggrin.gif tai va ten amortikai biškį susivarė jau nuo mano pusantro mėnesio stažo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 04 10, 09:00)
va aš kai važinėju per duobes arba nelygumus kokius, žvyriuką, pavyzdžiui, tai mašina sako kvyku kvyku  biggrin.gif  biggrin.gif  tai va ten amortikai biškį susivarė jau nuo mano pusantro mėnesio stažo  blush2.gif

Negąsdink unsure.gif Amortikai BMW nemažai kainuoja. Bet turbūt nereik tikėtis, kad jie bus amžini, kai tooookie keliai. Jau vien Kaune Raudondvario plentas koks siaubingas, o kur dar mūsų tiltas per Nevėžį, kur jau pusė metų važinėjam tik per vieną juostą, kuri jau vien duobės.
Atsakyti
Na amžino kaip ir nieko nėra.. o jūsų tiltukas gerulis - pas giminus važiuojant visąlaik stovim - visiems mašinų gaila, tai važiuoja ant 10 km/h..

QUOTE(pikkolo @ 2009 04 10, 09:21)
Negąsdink unsure.gif Amortikai BMW nemažai kainuoja. Bet turbūt nereik tikėtis, kad jie bus amžini, kai tooookie keliai. Jau vien Kaune Raudondvario plentas koks siaubingas, o kur dar mūsų tiltas per Nevėžį, kur jau pusė metų važinėjam tik per vieną juostą, kuri jau vien duobės.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 04 10, 09:21)

negąsdinu, bent jau stengiuosi to nedaryt 4u.gif aš pati labai sielojuosi, kad taip mašina draskau, bet draugas ramina, sako, kad jau laikas jai tokiom ligom sirgt - amortizatoriai, bamperį pamest baigiam, dar ten kažkokios nesąmonės su oro slėgio įsiurbimu. aš kai tokia mechanikė didžiulė, tai nieko ten nesuprantu, bet va kai cypauja mašina, tai labai susinepatoginu. visgi aš už vairo didžiąją dalį būnu, kai būnam kartu blush2.gif
Atsakyti