Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Giagute @ 2009 04 10, 08:57)
Ne kas.. o kokių garsų jaučiu išgirsiu kai duslintuvą pakeis.. nes su skylute tai nuo pat pradžių važinėjau  lotuliukas.gif

O dabar toks moteriškas klausimas - jei važiuoji be bakelio duslintuvo - a į tą vamzdį negali vandens pribėgt?.. g.gif ir kas įdomu jei pribėga? Pila tai kaip iš kibiro - ar neuždusiu kokiam kaimo kely balon įvažiavus?  blink.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(pikkolo @ 2009 04 10, 08:51)

Nieko ten nepribegs, nejaugi i bala tik ivaziavus, galvoji, ir pasiners iskart i vandeni tas vamzdis, vaziuok drasiai, tik va be bakelio tai speju garsas neblogas.
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 04 10, 09:43)
Na amžino kaip ir nieko nėra.. o jūsų tiltukas gerulis - pas giminus važiuojant visąlaik stovim - visiems mašinų gaila, tai važiuoja ant 10 km/h..

O kaip manai, kai reik kasdien pirmyn atgal ir taip nuo lapkričio galo. Jau net nežinau kuria puse geriau važiuot: ar dešiniau labiau ar kairiau, nes visa juosta vien duobės. Užpila darbininkai ten asfalto, bet po dienos dviejų jis iš duobių išsiplauna arba išsivažinėja. Žada jau vasarą naują juosta atidaryti. Laukiu nesulaukiu kada bus galima normaliai važiuot. Nors turbūt kol užbaigs visiškai rekonstruot tiltą, tai ir ta naujoji juosta bus tragiška.
Paskaičiau internete, kad po žiemos dažnai pareina amortikai, o ši žiema dar ir šalta buvo, o po jos keliai buvo doh.gif
Atsakyti
Manau per šventes kai visi zapukai ir žiguliukai išvažiuos, paskęsiu bendrame triukšme lotuliukas.gif
QUOTE(panasi @ 2009 04 10, 10:35)
Nieko ten nepribegs, nejaugi i bala tik ivaziavus, galvoji, ir pasiners iskart i vandeni tas vamzdis, vaziuok drasiai, tik va be bakelio tai speju garsas neblogas.

Nesijaudink - tavo B manau akį ir ausį geresnę turi, gal ne viskas ten taip blogai kaip manai smile.gif ir neskaityk ten tų visų internetinių straipsnių "kas gali būti blogai po žiemos" - pradės viskas vaidentis ir dar nuspręsi kad išvis nebegali iš vietos pajudėt rolleyes.gif
QUOTE(pikkolo @ 2009 04 10, 10:36)
Paskaičiau internete, kad po žiemos dažnai pareina amortikai, o ši žiema dar ir šalta buvo, o po jos keliai buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 10 balandžio 2009 - 09:58
Ach, kaip vargina tie remontuojami keliai mieste. Išardo, išdrąsko, o paskui tas remontas tęsiasi ir tęsiasi, nes suremontavimui nebeužtenka pinigų, susidaro mašinų eilės, barški per duobes, per purvynus, nes kartais nėra tiesiog pro kur kitur nuvažiuoti... Nesuprantu vieno dalyko vienos gatvės nesutvarkę, pradeda kitą, o pinigų, kad galutinai darbus užbaigtų taip ir nebeužtenka...
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 04 10, 21:36)
... Nesuprantu vieno dalyko vienos gatvės nesutvarkę, pradeda kitą, o pinigų, kad galutinai darbus užbaigtų taip ir nebeužtenka...

tai greičiausiai skirtingos firmos laimėjo konkursus tvarkyti tuos ruožus. Va ir tvarko kiekviena, kaip moka, priklausomai nuo to kiek moka smile.gif
Atsakyti
Oi del amortizatoriu as bijau net pagalvot... doh.gif Pries kokius metus keitem, bet musu keliais, nors gyvenu miesto teritorijoj, bet mano rajone neasfaltuotas kelias, tai kol is to "kaimo" davaziuoji iki centrines gatves per visas duobes ir duobeles, isijunges pirma begi, oi kaip masinos pasidaro gaila... verysad.gif O ypac amortizatoriu, nes jauciu neuzilgo vel reikes keisti! doh.gif
O man siandien pakeite padangas i vasarines, tepalus ir filtra! thumbup.gif
Savo eiles laukia dirzelis, tik dar palauks, nes nemazai kainuoja... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 10, 21:12)
O man siandien pakeite padangas i vasarines, tepalus ir filtra! thumbup.gif

thumbup.gif pasirupinta jau keturraciu
Atsakyti
labas rytas nu ka vakar vel MB vezinau po miesta jatau mes abu bijom jis salia sedet o as ji vezti lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes aiskina stipriai mane tik stresina o naudos nulis sako va kodel tipo duag isdeginau duju nes tik su trecia pavara vazineju lotuliukas.gif nu zodziu kabinejasi juodai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 10, 22:39)
thumbup.gif pasirupinta jau keturraciu

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atrodo, kad labaaaai ilgas laiko tarpas praėjo, bet teko dėl vaikučio ligoninėj tris savaites pragulėt. Bet kai grįžus teko pirmą kartą sėsti už vairo, tai tikrai jausmas, kad pirmą kartą gyvenime. Padrožiau pavarų dėžę už tėvynę, susirinkau visas miesto duobes, ir dar sugebėjau pasodinti mašinos priekį ant bordiūro besiparkuodama (jeigu tai išvis būtų buvę galima vadinti parkavimusi), neskaitant poros užgesimų doh.gif ... Vienu žodžiu užteko kelių savaičių, kad vėl tektų važinėti drebančiom kojom... unsure.gif
Atsakyti
na intensyvus vairavimas laukia kai ko iš jūsų thumbup.gif
aš tai dvi dienas iš eilės nemažai raliavau biggrin.gif
visko buvo, nes eismas ne-rea-lus buvo blink.gif visi kaip išprotėję, vos pristabdai, pažiūrėt, ar mašinų nėr, jau pypina iš galo doh.gif
ir dar vienas berniukas vos į mane neįvažiavo vakar ax.gif išvažiavo iš sankryžos į dešinę ir bando į mano juostą (antrą, nes pirma kaip ir užimta amžinai) važiuot, priekį kamštis aš negaliu pavažiuot, tai jis ne, kad sustotų, važiuoja palei mano dešinįjį šoną ir žiūri į mane, aš į jį ir galvoju, ką čia darai, sustok gal blink.gif vos nepasibučiavom šonais, o aš gi negalėjau niekur trauktis, už manęs ir priešais manęs pilna mašinų, bet vėliau priekis pajudėjo ir aš nurūkau, nes jis laaabai jau arti buvo..

o aš va pastebėjau, kad man atbulinis bėgis kartais sunkiai jungiasi g.gif šiandien prie namų kai parkavausi tik iš kokio penkto karto įsijungė.

Atsakyti
Visoms pradedančioms tas pats, jei ilgiau nepavažiuoji, tai paskui didžiulė baimė vėl atsisėsti prie vairo.
Atsakyti