grazios dieneles
Labas rytas
perry , as irgi turiu ta slykstu spengima uzima ausyse , jis pas mane man rodos daugiau kai hipo .... o va hiper tai pirmas pozymis yra ranku virpejimas drebejimas
grazios dieneles
grazios dieneles
QUOTE(lucero @ 2009 04 27, 08:53)
Labas rytas
perry , as irgi turiu ta slykstu spengima uzima ausyse , jis pas mane man rodos daugiau kai hipo .... o va hiper tai pirmas pozymis yra ranku virpejimas drebejimas
grazios dieneles
grazios dieneles
Sveikutės
Ačiū Lucero už žolyčių arbatėles, reiks pabandyti
Na, rankų drebėjimas ir man kartais būna, nors jokių vaistų nebegeriu
Dar įdomiau, kad daktarai nieko neranda, nors pas mane po mažiuko gimdymo kaip buvo išsiplėtusi kairė pusė, taip ir liko: per daugiau kaip septynis metus ji nesusitraukė.
O jums taip nėra, gal ir nuo skydliaukės pakvailiojimų čia taip
Nesirkite, grožėkitės pavasariu. Tik galėtų šiltas pavasaranis lietutis nulyti, gamta labiau atsigautų ir žalumos daugiau būtų
Aha man irgi taip buna , sedziu ramiai ... o ji staiga , kad trenks , kad atrodo norejo isskristi kazkur
toks smugis .... ir vel gerai
QUOTE(lucero @ 2009 04 27, 09:33)
Aha man irgi taip buna , sedziu ramiai ... o ji staiga , kad trenks , kad atrodo norejo isskristi kazkur
toks smugis .... ir vel gerai 
Vadinas mes turim firminę ligą: jos išdaigų tiek daug, kad kiekvienai vis kitokie ir vis įspūdingesni
Aš čia biskį ne į temą, bet anądien išgirdau vienus žodžius, tik nepamenu kas juos sakė, lyg vienuolė, lyg kažkas kitas. Ai, nesvarbu
QUOTE(Betukas @ 2009 04 26, 16:10)
Labas labas labas
Uj, kokios jūs jautrios...Nors aš geriu jau 4 m., bet taip gerai "nejaučiu, kada man 50, o kada 25 kalt
Geriu po 50 ir viskas. Jauiuosi bangom - geriau, prasčiau, vėl geraiu, vėl prasčiau ...ir taip pasaka be galo
Neseniai , sakau SB, gal tu geriau man ne pusryčius, o tiroksiną į lovą rytais atnešk, ką
Nes savaitgaliais jis daro pusryčius, ir dažniausia, kai reikia sėsti jau prie stalo, mano tiroksinas būna dar negertas...Išgeriu - kava jau būna atšalus
Tai šiandien praplėšiu akis, stov MB su puodeliu vandens ir su tabletėle
Viduriai irgi į kietąją pusę
Uj, kokios jūs jautrios...Nors aš geriu jau 4 m., bet taip gerai "nejaučiu, kada man 50, o kada 25 kalt
Neseniai , sakau SB, gal tu geriau man ne pusryčius, o tiroksiną į lovą rytais atnešk, ką
Tai šiandien praplėšiu akis, stov MB su puodeliu vandens ir su tabletėle
Viduriai irgi į kietąją pusę
Betuk , o koks tavo tth kad geri 50 visad ir nekinta tau niekas ?
labas meskute , kaip tau sekasi ? tu ziuriu esi biski kitoks variantas negu as su perry
tau sumazinus nepakilo o dar nukrito nuo 0,059 iki 0,027 o ? nu geras
galvoju ka reiks daryt man po triju men jei nukris i hiper , tada aisku vel siulys man mazinimus ir tt , o as klaidu daryt jau tokiu nebenoriu
nuo 25 db emiau vel gert 50 ir pradeo laaaabai troskinti , ar jum buvo taip ? bet taip stipriai
trys postai mano is eiles , sorry , matos , kad nerami kazkokia as siandien , zinot dar pms , tai stoga rauna nerealiai
QUOTE(daivulka78 @ 2009 04 27, 09:25)
Sveikutės
O kas įdomiausia tai su širdele. Dirbi darbe ar prie kokio kompo sėdi, čia visai nesvarbu: ar tu judi, ar ramybės būsena, kartais net miegant, pajunti kaip širdis apsiverčia. Nu tikrai, toks jausmas, kad krūtinėj širdis apsivertė
Lauki kas bus. Nieko. Viskas ramu, nieko neskauda, viskas lyg nieko nebūtų. Bet jau savijauta tada
Pirma mintis, kad jau dabar jau viskas
Dar įdomiau, kad daktarai nieko neranda, nors pas mane po mažiuko gimdymo kaip buvo išsiplėtusi kairė pusė, taip ir liko: per daugiau kaip septynis metus ji nesusitraukė.
Gal dėl to ta širdelė taip vartosi
Nu bet jau jausmas, nelinkėčiau net pikčiausiam priešui
Benradarbės tai kai kurios sako matančios, kad man negerai: sakė visa išbalstu, nustoju kvėpuot, akys vienam taške, o po akimirkos vėl šypsausi, juokiuosi, viskas gerai.
Nesirkite, grožėkitės pavasariu. Tik galėtų šiltas pavasaranis lietutis nulyti, gamta labiau atsigautų ir žalumos daugiau būtų
mano situacija nupasakojai
bet tai trunka tik kelias sekundes..o tuo metu nustoju kvepuoti ir bijau net pasijudinti..vietoje susitingus zvilgsnis buna nezinia kur..o mintys dar baisesnes..viskas praeina po keliu sekundziu ir vel normaliai kokia sav, daugiau
tuo metu atrodo,kad tai sirdies paskutinis pasispardymas
ejau tirtis anksciau,bet gyd sake viskas tvarkoj, nieko nemato, o svarbiausia pas gyd pagauti ta momenta,kai ji taip sudurniuoja, tada butu aisku
Tai jau jo... aš tai savo daktarei esu įkyrėjusi
o tu perry jau esi LT ? kaip tau čia patinka ?
taip pagalvojau kad visos mes čia taip susidraugavom , gal kada kokį metą surengsim xixi
įdomu kur dingo Dagilis , po to drėbėjimo Italijoj .... o ji juk Italijoj gyvena ...
QUOTE(lucero @ 2009 04 27, 17:28)
Tai jau jo... aš tai savo daktarei esu įkyrėjusi
o tu perry jau esi LT ? kaip tau čia patinka ?
taip pagalvojau kad visos mes čia taip susidraugavom , gal kada kokį metą surengsim xixi
įdomu kur dingo Dagilis , po to drėbėjimo Italijoj .... o ji juk Italijoj gyvena ... 
as ligos pradzioje daktarui ikyrejui, dbr jau atitolau nuo jo, nes nutariau daugiau nebesirgt ir sau ligu nebeieskot
nea, ne lt, nusimato dar keli meteliai man cia praleisti, bet pakolkas dar labai daug nesiskundziu
QUOTE(lucero @ 2009 04 27, 13:42)
Oi, žinok svyruoja...Va buvo 6, paskui 3.1, paskui 4.1 ....nežinau, daktaras sakė, gert 50 ir viskas
Aiškutis
tu matau turi dvi dukrytes .... kaip miela
jetus aš taip jau norėčiau vaikų
kažkur dingo visos mūsų neštukės
as galvoju jei su 3 tth nebuciau daktares klausiusi ir gerusi 50 nebuciau tada 0,044 pasiekus , jeigu pvz buciau gerus 50 o kita diena 25 , 50 , 25 , o dabar iskart po dveju men gavau toki hiper
o ka jus manot apie tai kad kai as dar negeriau vaistu zinokit man seimos daktare tth padare rode 7 o po 2 sav ( nieko negeriau ) klinikose rode visai ka kita , rode tth 4 ... tai po to seimos daktare labai nustebo , sako matyt skydliauke pati eme veikt