Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas )

Labas rytas 4u.gif perry , as irgi turiu ta slykstu spengima uzima ausyse , jis pas mane man rodos daugiau kai hipo .... o va hiper tai pirmas pozymis yra ranku virpejimas drebejimas doh.gif
grazios dieneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 04 27, 08:53)
Labas rytas  4u.gif  perry , as irgi turiu ta slykstu spengima uzima ausyse , jis pas mane man rodos daugiau kai hipo .... o va hiper tai pirmas pozymis yra ranku virpejimas drebejimas  doh.gif
grazios dieneles  4u.gif

Sveikutės 4u.gif
Ačiū Lucero už žolyčių arbatėles, reiks pabandyti thumbup.gif aciuks.gif
Na, rankų drebėjimas ir man kartais būna, nors jokių vaistų nebegeriu rolleyes.gif O kas įdomiausia tai su širdele. Dirbi darbe ar prie kokio kompo sėdi, čia visai nesvarbu: ar tu judi, ar ramybės būsena, kartais net miegant, pajunti kaip širdis apsiverčia. Nu tikrai, toks jausmas, kad krūtinėj širdis apsivertė blink.gif Lauki kas bus. Nieko. Viskas ramu, nieko neskauda, viskas lyg nieko nebūtų. Bet jau savijauta tada scare.gif bijau.gif Pirma mintis, kad jau dabar jau viskas angel_not.gif
Dar įdomiau, kad daktarai nieko neranda, nors pas mane po mažiuko gimdymo kaip buvo išsiplėtusi kairė pusė, taip ir liko: per daugiau kaip septynis metus ji nesusitraukė. blink.gif Gal dėl to ta širdelė taip vartosi g.gif Nu bet jau jausmas, nelinkėčiau net pikčiausiam priešui blink.gif Benradarbės tai kai kurios sako matančios, kad man negerai: sakė visa išbalstu, nustoju kvėpuot, akys vienam taške, o po akimirkos vėl šypsausi, juokiuosi, viskas gerai.
O jums taip nėra, gal ir nuo skydliaukės pakvailiojimų čia taip g.gif
Nesirkite, grožėkitės pavasariu. Tik galėtų šiltas pavasaranis lietutis nulyti, gamta labiau atsigautų ir žalumos daugiau būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha man irgi taip buna , sedziu ramiai ... o ji staiga , kad trenks , kad atrodo norejo isskristi kazkur biggrin.gif toks smugis .... ir vel gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 04 27, 09:33)
Aha man irgi taip buna , sedziu ramiai ... o ji staiga , kad trenks , kad atrodo norejo isskristi kazkur biggrin.gif toks smugis .... ir vel gerai smile.gif

Vadinas mes turim firminę ligą: jos išdaigų tiek daug, kad kiekvienai vis kitokie ir vis įspūdingesni bigsmile.gif Nu ką, džiaugimės tuo ką turim, jei būtume visiškai sveikos, turbūt gyvenimo taip nemylėtume. Po ligos, ypač po mažiuko gimimo, gyvenimą vertinu kitaip: tai man duota dovana ir ją mylėti turiu. Seniai nekvaršinu galvos dėl smulkmenų, man neįdomu kas su kuo gyvena, man neegzistuoja kitų reikalai: jei bėda visada padėsiu kuo galiu, bet kitais atvejais man nerūpi... Ir save vis dar mokausi priimti tokią kokia esu. Laikykimės ir pasidžiaukim: gyvenimą turim tik vieną, jo nepakartosi bigsmile.gif
Aš čia biskį ne į temą, bet anądien išgirdau vienus žodžius, tik nepamenu kas juos sakė, lyg vienuolė, lyg kažkas kitas. Ai, nesvarbu irnesakyk.gif O pasakė taip: kai Kristus mirė mums buvo liūdna, praėjo trys dienos, jis prisikėlė ir mums buvo gera. Tai va, kai mane užklumpa nelaimė, laukiu tris dienas, nes po trijų dienų dažniausiai viskas išsisprendžia, o jei ne - tada jau metas imtis veiksmų. Kai pagalvoji aukso žodžiai: kartais viskas išsisprendžia savaime ir mes per ne lyg karštai į viską reguojam. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 04 26, 16:10)
Labas labas labas  4u.gif

Uj, kokios jūs jautrios...Nors aš geriu jau 4 m., bet taip gerai "nejaučiu, kada man 50, o kada 25 kalt  biggrin.gif  Geriu po 50 ir viskas. Jauiuosi bangom - geriau, prasčiau, vėl geraiu, vėl prasčiau ...ir taip pasaka be galo  doh.gif

Neseniai , sakau SB, gal tu geriau man ne pusryčius, o tiroksiną į lovą rytais atnešk, ką  wub.gif  Nes savaitgaliais jis daro pusryčius, ir dažniausia, kai reikia sėsti jau prie stalo, mano tiroksinas būna dar negertas...Išgeriu - kava jau būna atšalus doh.gif 
Tai šiandien praplėšiu akis, stov MB su puodeliu vandens ir su tabletėle  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  wub.gif
Viduriai irgi į kietąją pusę  doh.gif

Betuk , o koks tavo tth kad geri 50 visad ir nekinta tau niekas ? 4u.gif
Atsakyti
labas meskute , kaip tau sekasi ? tu ziuriu esi biski kitoks variantas negu as su perry smile.gif tau sumazinus nepakilo o dar nukrito nuo 0,059 iki 0,027 o ? nu geras biggrin.gif galvoju ka reiks daryt man po triju men jei nukris i hiper , tada aisku vel siulys man mazinimus ir tt , o as klaidu daryt jau tokiu nebenoriu smile.gif
Atsakyti
nuo 25 db emiau vel gert 50 ir pradeo laaaabai troskinti , ar jum buvo taip ? bet taip stipriai ohmy.gif trys postai mano is eiles , sorry , matos , kad nerami kazkokia as siandien , zinot dar pms , tai stoga rauna nerealiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 27 balandžio 2009 - 16:54
QUOTE(daivulka78 @ 2009 04 27, 09:25)
Sveikutės 4u.gif
Ačiū Lucero už žolyčių arbatėles, reiks pabandyti thumbup.gif  aciuks.gif
Na, rankų drebėjimas ir man kartais būna, nors jokių vaistų nebegeriu rolleyes.gif O kas įdomiausia tai su širdele. Dirbi darbe ar prie kokio kompo sėdi, čia visai nesvarbu: ar tu judi, ar ramybės būsena, kartais net miegant, pajunti kaip širdis apsiverčia. Nu tikrai, toks jausmas, kad krūtinėj širdis apsivertė blink.gif Lauki kas bus. Nieko. Viskas ramu, nieko neskauda, viskas lyg nieko nebūtų. Bet jau savijauta tada scare.gif  bijau.gif Pirma mintis, kad jau dabar jau viskas angel_not.gif
Dar įdomiau, kad daktarai nieko neranda, nors pas mane po mažiuko gimdymo kaip buvo išsiplėtusi kairė pusė, taip ir liko: per daugiau kaip septynis metus ji nesusitraukė.  blink.gif Gal dėl to ta širdelė taip vartosi g.gif Nu bet jau jausmas, nelinkėčiau net pikčiausiam priešui blink.gif Benradarbės tai kai kurios sako matančios, kad man negerai: sakė visa išbalstu, nustoju kvėpuot, akys vienam taške, o po akimirkos vėl šypsausi, juokiuosi, viskas gerai.
O jums taip nėra, gal ir nuo skydliaukės pakvailiojimų čia taip g.gif
Nesirkite, grožėkitės pavasariu. Tik galėtų šiltas pavasaranis lietutis nulyti, gamta labiau atsigautų ir žalumos daugiau būtų mirksiukas.gif

mano situacija nupasakojai blink.gif
bet tai trunka tik kelias sekundes..o tuo metu nustoju kvepuoti ir bijau net pasijudinti..vietoje susitingus zvilgsnis buna nezinia kur..o mintys dar baisesnes..viskas praeina po keliu sekundziu ir vel normaliai kokia sav, daugiau doh.gif
tuo metu atrodo,kad tai sirdies paskutinis pasispardymas unsure.gif
ejau tirtis anksciau,bet gyd sake viskas tvarkoj, nieko nemato, o svarbiausia pas gyd pagauti ta momenta,kai ji taip sudurniuoja, tada butu aisku g.gif bet negi te gulesi istisas sav prie aparatu prijungta, kad pagautum kelias sekundes doh.gif
Atsakyti
Tai jau jo... aš tai savo daktarei esu įkyrėjusi blush2.gif o tu perry jau esi LT ? kaip tau čia patinka ? bigsmile.gif taip pagalvojau kad visos mes čia taip susidraugavom , gal kada kokį metą surengsim xixi biggrin.gif 4u.gif įdomu kur dingo Dagilis , po to drėbėjimo Italijoj .... o ji juk Italijoj gyvena ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 04 27, 17:28)
Tai jau jo... aš tai savo daktarei esu įkyrėjusi  blush2.gif  o tu perry  jau esi LT ? kaip tau čia patinka ?  bigsmile.gif taip pagalvojau kad visos mes čia taip susidraugavom , gal kada kokį metą surengsim xixi  biggrin.gif  4u.gif  įdomu kur dingo Dagilis , po to drėbėjimo Italijoj .... o ji juk Italijoj gyvena ...  unsure.gif

as ligos pradzioje daktarui ikyrejui, dbr jau atitolau nuo jo, nes nutariau daugiau nebesirgt ir sau ligu nebeieskot doh.gif o zinot ka, veikia lotuliukas.gif

nea, ne lt, nusimato dar keli meteliai man cia praleisti, bet pakolkas dar labai daug nesiskundziu smile.gif nors tas namu, seimos ilgesys irgi nieko gero neduoda, o cia ta liga butent ir pasigavau g.gif tikiuosi, cia ja ir palikti, kai jau vyksiu visam i namucius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 04 27, 13:42)
Betuk , o koks tavo tth kad geri 50 visad ir nekinta tau niekas ? 4u.gif

Oi, žinok svyruoja...Va buvo 6, paskui 3.1, paskui 4.1 ....nežinau, daktaras sakė, gert 50 ir viskas unsure.gif Kažkaip nenoriu eksperimentuoti...V , buvau, čia tik po nestuke.gif apsileidus, kažkaip tai išgeriu, tai ne...Žinokit tikrai pasijutau laaabai nekaip doh.gif O dabar geriu sąžiningai ir jaučiuosi nieko, neblogai, aišku, būna dienų lyg tyčia, bet šiaip neblogai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aiškutis 4u.gif tu matau turi dvi dukrytes .... kaip miela bigsmile.gif jetus aš taip jau norėčiau vaikų blush2.gif lotuliukas.gif kažkur dingo visos mūsų neštukės biggrin.gif as galvoju jei su 3 tth nebuciau daktares klausiusi ir gerusi 50 nebuciau tada 0,044 pasiekus , jeigu pvz buciau gerus 50 o kita diena 25 , 50 , 25 , o dabar iskart po dveju men gavau toki hiper doh.gif o ka jus manot apie tai kad kai as dar negeriau vaistu zinokit man seimos daktare tth padare rode 7 o po 2 sav ( nieko negeriau ) klinikose rode visai ka kita , rode tth 4 ... tai po to seimos daktare labai nustebo , sako matyt skydliauke pati eme veikt g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 27 balandžio 2009 - 18:28