QUOTE(lucero @ 2009 04 25, 19:46)
perry ar tu kai VEL tau pakilo iki 7 tada gerei 50 ?

tai dabar tu kaip suprantu geri pan kaip man liepe , taip maisytai , bet zinai su 7 tth

tiesiog labai noriu kad man nukristu i normas nes nebeistveriu tokio salcio net salkretis
kai man buvo nukrite, tuo metu geriau po 25,kartais isvis negeriau,nes buvo vasara..suzinojus ats, tsh-7..ta diena buvau isgerus 25, tai jau nuo rytojaus pradejau iskart 50. o dabar vel man krenta i hiper, bet nustojau gert kiekviena diena po 50,kai pradejau jaust sirdies uzima ausy, sirdies permusinejimus, tas kelias dienas geriau po 25...nenustojo..visai negeriau ta diena, tada vel 25..praejo uzimas...po 50..vel kelios dienos-uzia,po 25..praeina-50...visai nustojus sirdziai dauzytis pradejau gerti po 50 kiekviena diena, bet i sav viena karta geriau po 25, kita sav tas kartas buvo visai be tabletes..nu ir taip zaidziau

tikiuosi,ka nors supratai
pas mane labai geras rodiklis-ausyje girdimas sirdies uzimas, tada stengiuosi vengti tiroxino, kol praeina

dbr jau ilgas laikas geriu vien po 50,kazkaip nesidauzo sirdele
kito men pradzioj keliausiu pas gyd.,ziuresiu,kiek pasitvirtins mano sis zaidimas

tik jokiu budu nesakau,kad as cia gerai darau, kiekvienai - savas gydymas
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2009 04 26, 10:16)
As tai isgeriau 50 siandien , tai dabar esu silta , jehu , iskart kita nuotaika

hmm daivulka net nezinau ka patarti , tu negeri tiroksino lyg neturetu taip buti , o geriant tiroksina tai jo kartais atrodo , kad net venos pleciasi ir greiciau teka kraujas i galunes

o kaip jums su zarnynu , skrandziu reikalai ? as tai ziuriu vos tik pakyla tth tai ir prasideda ne tik uzkietejimas , bet ir skausmai....
del zarnyno problemu neturejau tik tada, kai buvo ryskus hiper, va tai laimes buvo
o dbr, nors ir eina link hiper, bet problemu yra...nebent vel hipo pasidare

kartais bijau net ir valgyt, nes zinau,kas lauks manes
pamegink nusipirkti "naturalis" kvieciu selenu, jos man padeda..pries valgant gera sauksta (gali maisyt su jogurtu, det i pati maista) suvalgyk-laabaaai padeda

arba dziovintu slyvu virintu vandeniu uzpilk, kai isbrings, tada isgerk (geriau pries valgant)

bananas kiekviena diena, abrikosai, kiviai-labai geri pagalbininkai