Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas )

Sveikutes ax.gif

gal galit papasakot ar kuriai nors buvo nesibaigiancios kandidozes bedos (pienliges, candida albacans) ir ar tai gali buti rysys su sia liga unsure.gif labai buciau dekinga uz informavima, nes jau beveik metai, nebesusitvarkau su savo kunu unsure.gif simptomai lyg ir atitiktu, bet apie pienlige niekas nieko nemini unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 06 26, 16:27)
Sveikutes  ax.gif

gal galit papasakot ar kuriai nors buvo nesibaigiancios kandidozes bedos (pienliges, candida albacans) ir ar tai gali buti rysys su sia liga  unsure.gif  labai buciau dekinga uz informavima, nes jau beveik metai, nebesusitvarkau su savo kunu  unsure.gif simptomai lyg ir atitiktu, bet apie pienlige niekas nieko nemini  unsure.gif

Nesupratau, kokie simptomai atitinka? g.gif
Papildyta:
QUOTE(nosferata @ 2009 06 26, 15:48)
Autoimuninis tiroiditas. TTH 14, ATPO - beveik 800  doh.gif

Gaila, bet tyrimas "neblizga" sad.gif reikia turėti kantrybės, paskaitinėk temas, jeigu įdomu, pamatysi, kad kartais tenka nueiti ilgoką kelią, kol susireguliuoja hormonai, jie šiek tiek įnoringi, bet valdomi,smile.gif viskas susitvarko ir leidžia gyventi normalų gyvenimą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2009 06 26, 11:58)
na as nlb pas jus lankausi tik paskaitau nes tyrimai vis ant ribos budavo TTH 3,5, o dabar verysad.gif  cry.gif padare tyrimus ir net 13 TTH, gavau tiroksino gert...... nzn ka ir daugiau parasyti kazkaip nuotaikos ner

Nepargyvenk, kai pripranti, net nepastebi kaip kasryt praryji tą tablečiukę 4u.gif Svarbiausia gerai jaustis 4u.gif Apsiprasi, visos mes per tai perėjome mirksiukas.gif

QUOTE(liūtuke @ 2009 06 26, 14:24)
Sveika, popuri, 4u.gif
labai smagu, kad gerai jautiesi, kad esi rami  thumbup.gif  džiaugiuosi už tave  clap.gif
Tema pritilusi? Gerai, kad bent čia atėjo vasara  biggrin.gif  thumbup.gif Lauke vasara nelabai matosi sad.gif

Labas, lucero, 4u.gif
kur pradingusi?  kaip jautiesi?

Labukas biggrin.gif Dėkui už palaikymą 4u.gif Kaip tu pati laikaisi 4u.gif
O Lucero ir aš pasigedau unsure.gif , tokia aktyvi buvo, o dabar nutilo,tikiuosi viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes!labai malonu matyt ,kad manęs pasigedote wub.gif nu iš tikro tai man viskas ok , esu tokia užimta ,o laisvu laiku lekiu į gamtą , tikrai vasara padeda man pamiršt visas ligas smile.gif aišku būna paskauda galvą tai skrandį tai kojas ar rankas pagelia, bet nesigilinu per daug , o tada ir praeina greičiau thumbup.gif internete retai beišeina pabūti,bet kai užeinu tai būtinai paskaitau kaip jums čia visoms sekasi ir linkiu visoms sveikatos stiprios 4u.gif o šeip tai toks įdomus etapas dabar pas mane , nerandu laiko net nueit tth pasidaryti rolleyes.gif bet liepą sakiau pasidarysiu tai pasidarysiu wink.gif linkiu visom nuostabaus savaitgalio , girdėjau bus net 28 šilumos! thumbup.gif
Atsakyti
Liūtuke, žinau, kad tyrimas neblizga, bet geriau jau žinoti diagnozę, negu gydytis nesamas ligas.

Porą jūsų temų perskaičiau dar prieš rašydama, labai jau daug prirašiusios, ilgai teks viską skaityti biggrin.gif Aišku, nesmagu, kad žmonės serga, bet malonu, kad esate susibūrusios čia, kur galite pasidalinti džiaugsmais ir rūpesčiais, kuriuos kiti nelabai ir suprastų. Pastebėjau, kad visų simptomai ir reakcijos į tiroksiną labai skirtingi, tai net nežinia ko tikėtis. Žinoma, smagiausia buvo skaityti, kad kai kurioms skydliaukės veikla susitvarkė, ar bent jau puikiai kontroliuojama.

Įdomu, ar kuriai nors tyrė hipofizę ar antinksčių hormonus? Manęs dabar laukia pora tyrimų.

lucero, oras tikrai nuostabus, tau irgi gero savaitgalio mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai netyre ... nors skundziausi su tth 4-8 tai visom ligom atrodo..... bet kaip sake - viskas tau yra del sitos ligos .... tiesa kai pasakiau , kad man skauda ranku ir koju kaulus tai padare Ca , atsakymas 2,38 wink.gif
Atsakyti
Hmmm, nelabai išmanau apie kalcio normas, tai 2,38 yra gerai ar blogai? Iš mirksiuko spėju, kad gerai bigsmile.gif Gal reiks ir man išsitirti, nes paskutiniu metu labai genda dantys, tai nežinau, ar čia kalcio trūkumas, ar šiaip senatvė lotuliukas.gif Na, bet pirmiau pasidarysiu gydytojos skirtus tyrimus...

Kaip savaitgalį praleidot?
Atsakyti
As praleidau savaitgali prie juros , bet taip pavargau.... kokius 10 km nuejau jauciu rolleyes.gif
Atsakyti
Heh, pastebėjau kad gulėjimas pliaže išvargina ne mažiau nei 10 km ėjimas (bent jau man) biggrin.gif Bet tikrai gerą savaitgalį pabūti prie jūros pasirinkote, visai kaip vasara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 06 26, 23:05)
Sveikutes!labai malonu matyt ,kad manęs pasigedote  wub.gif nu iš tikro tai man viskas ok , esu tokia užimta ,o laisvu laiku lekiu į gamtą  , tikrai vasara padeda man pamiršt visas ligas smile.gif aišku būna paskauda galvą tai skrandį tai kojas ar rankas pagelia, bet nesigilinu per daug , o tada ir praeina greičiau  thumbup.gif internete retai beišeina pabūti,bet kai užeinu tai būtinai paskaitau kaip jums čia visoms sekasi ir linkiu visoms sveikatos stiprios  4u.gif o šeip tai toks įdomus etapas dabar pas mane , nerandu laiko net nueit tth pasidaryti  rolleyes.gif bet liepą sakiau pasidarysiu tai pasidarysiu wink.gif linkiu visom nuostabaus savaitgalio , girdėjau bus net 28 šilumos!  thumbup.gif

Tai žinoma, kad pasigendam, tu gi mūsų temos čiauškutė biggrin.gif Smagu, kad tau viskas gerai biggrin.gif

QUOTE(nosferata @ 2009 06 29, 01:39)
Heh, pastebėjau kad gulėjimas pliaže išvargina ne mažiau nei 10 km ėjimas (bent jau man)  biggrin.gif Bet tikrai gerą savaitgalį pabūti prie jūros pasirinkote, visai kaip vasara  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Labai teisingai pastebėta thumbup.gif Nuo jūros gryžtu labiau pavargus nei ten važiuodama, bet vis tiek nuolat važiuoju biggrin.gif
Atsakyti
Laba laba

Nežinau, ar kas manęs pasigedo, bet grįžtu vistieeeeek biggrin.gif Atostogavau kaimuke pas mamą wub.gif Smagumėlis, atgaiva ir kūnui , ir sielai, ir vaikams biggrin.gif

Tik žiauriai apsirgau - kosuliai, gerklės skausmas doh.gif Reiks eit pasveikus tyrimus pasidaryt, kažko turiu nekokių įtarimų dėl skydliaukės g.gif Nors gal išsigalvoju...Matysiu ax.gif

Iki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 06 29, 15:52)
Laba laba

Nežinau, ar kas manęs pasigedo, bet grįžtu vistieeeeek  biggrin.gif  Atostogavau kaimuke pas mamą  wub.gif  Smagumėlis, atgaiva ir kūnui , ir sielai, ir vaikams  biggrin.gif

Tik žiauriai apsirgau - kosuliai, gerklės skausmas  doh.gif  Reiks eit pasveikus tyrimus pasidaryt, kažko turiu nekokių įtarimų dėl skydliaukės  g.gif  Nors gal išsigalvoju...Matysiu  ax.gif

Iki  4u.gif

Vot tai tau blink.gif Griežtai draudžiama sirgti per atostogas box.gif
Mane tai irgi kažkas nervina: lyg kąsnis pastrigęs gerklėje, lyg seiles vis nuryju ne ten kur reikia. Net nežinau kaip paaiškinti schmoll.gif Vis jaučiu nors ir ne visą savo skydliaukę tupinčią gerklėj blink.gif Bet... dabar vasarą, daug darbo turiu, be to tingiu kapstytis po daktarus ax.gif Palauksiu rudens, kai reikės darytis sanitarinę, tai tada ir tyrimus prigriebsiu bigsmile.gif Dabar turiu kitų planų tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti