gal galit papasakot ar kuriai nors buvo nesibaigiancios kandidozes bedos (pienliges, candida albacans) ir ar tai gali buti rysys su sia liga
Sveikutes
gal galit papasakot ar kuriai nors buvo nesibaigiancios kandidozes bedos (pienliges, candida albacans) ir ar tai gali buti rysys su sia liga
labai buciau dekinga uz informavima, nes jau beveik metai, nebesusitvarkau su savo kunu
simptomai lyg ir atitiktu, bet apie pienlige niekas nieko nemini
QUOTE(Zunkelis @ 2009 06 26, 16:27)
Sveikutes
labai buciau dekinga uz informavima, nes jau beveik metai, nebesusitvarkau su savo kunu
simptomai lyg ir atitiktu, bet apie pienlige niekas nieko nemini 
Nesupratau, kokie simptomai atitinka?
Papildyta:
QUOTE(nosferata @ 2009 06 26, 15:48)
Gaila, bet tyrimas "neblizga"
QUOTE(Izaa @ 2009 06 26, 11:58)
na as nlb pas jus lankausi tik paskaitau nes tyrimai vis ant ribos budavo TTH 3,5, o dabar
padare tyrimus ir net 13 TTH, gavau tiroksino gert...... nzn ka ir daugiau parasyti kazkaip nuotaikos ner
Nepargyvenk, kai pripranti, net nepastebi kaip kasryt praryji tą tablečiukę
QUOTE(liūtuke @ 2009 06 26, 14:24)
Sveika, popuri,
labai smagu, kad gerai jautiesi, kad esi rami
džiaugiuosi už tave
Tema pritilusi? Gerai, kad bent čia atėjo vasara
Lauke vasara nelabai matosi 
Labas, lucero,
kur pradingusi? kaip jautiesi?
labai smagu, kad gerai jautiesi, kad esi rami
Tema pritilusi? Gerai, kad bent čia atėjo vasara
Labas, lucero,
kur pradingusi? kaip jautiesi?
Labukas
O Lucero ir aš pasigedau
Sveikutes!labai malonu matyt ,kad manęs pasigedote
nu iš tikro tai man viskas ok , esu tokia užimta ,o laisvu laiku lekiu į gamtą , tikrai vasara padeda man pamiršt visas ligas
aišku būna paskauda galvą tai skrandį tai kojas ar rankas pagelia, bet nesigilinu per daug , o tada ir praeina greičiau
internete retai beišeina pabūti,bet kai užeinu tai būtinai paskaitau kaip jums čia visoms sekasi ir linkiu visoms sveikatos stiprios
o šeip tai toks įdomus etapas dabar pas mane , nerandu laiko net nueit tth pasidaryti
bet liepą sakiau pasidarysiu tai pasidarysiu
linkiu visom nuostabaus savaitgalio , girdėjau bus net 28 šilumos!
Liūtuke, žinau, kad tyrimas neblizga, bet geriau jau žinoti diagnozę, negu gydytis nesamas ligas.
Porą jūsų temų perskaičiau dar prieš rašydama, labai jau daug prirašiusios, ilgai teks viską skaityti
Aišku, nesmagu, kad žmonės serga, bet malonu, kad esate susibūrusios čia, kur galite pasidalinti džiaugsmais ir rūpesčiais, kuriuos kiti nelabai ir suprastų. Pastebėjau, kad visų simptomai ir reakcijos į tiroksiną labai skirtingi, tai net nežinia ko tikėtis. Žinoma, smagiausia buvo skaityti, kad kai kurioms skydliaukės veikla susitvarkė, ar bent jau puikiai kontroliuojama.
Įdomu, ar kuriai nors tyrė hipofizę ar antinksčių hormonus? Manęs dabar laukia pora tyrimų.
lucero, oras tikrai nuostabus, tau irgi gero savaitgalio
Porą jūsų temų perskaičiau dar prieš rašydama, labai jau daug prirašiusios, ilgai teks viską skaityti
Įdomu, ar kuriai nors tyrė hipofizę ar antinksčių hormonus? Manęs dabar laukia pora tyrimų.
lucero, oras tikrai nuostabus, tau irgi gero savaitgalio
Man tai netyre ... nors skundziausi su tth 4-8 tai visom ligom atrodo..... bet kaip sake - viskas tau yra del sitos ligos .... tiesa kai pasakiau , kad man skauda ranku ir koju kaulus tai padare Ca , atsakymas 2,38
Hmmm, nelabai išmanau apie kalcio normas, tai 2,38 yra gerai ar blogai? Iš mirksiuko spėju, kad gerai
Gal reiks ir man išsitirti, nes paskutiniu metu labai genda dantys, tai nežinau, ar čia kalcio trūkumas, ar šiaip senatvė
Na, bet pirmiau pasidarysiu gydytojos skirtus tyrimus...
Kaip savaitgalį praleidot?
Kaip savaitgalį praleidot?
As praleidau savaitgali prie juros , bet taip pavargau.... kokius 10 km nuejau jauciu
QUOTE(lucero @ 2009 06 26, 23:05)
Sveikutes!labai malonu matyt ,kad manęs pasigedote
nu iš tikro tai man viskas ok , esu tokia užimta ,o laisvu laiku lekiu į gamtą , tikrai vasara padeda man pamiršt visas ligas
aišku būna paskauda galvą tai skrandį tai kojas ar rankas pagelia, bet nesigilinu per daug , o tada ir praeina greičiau
internete retai beišeina pabūti,bet kai užeinu tai būtinai paskaitau kaip jums čia visoms sekasi ir linkiu visoms sveikatos stiprios
o šeip tai toks įdomus etapas dabar pas mane , nerandu laiko net nueit tth pasidaryti
bet liepą sakiau pasidarysiu tai pasidarysiu
linkiu visom nuostabaus savaitgalio , girdėjau bus net 28 šilumos! 
Tai žinoma, kad pasigendam, tu gi mūsų temos čiauškutė
QUOTE(nosferata @ 2009 06 29, 01:39)
Heh, pastebėjau kad gulėjimas pliaže išvargina ne mažiau nei 10 km ėjimas (bent jau man)
Bet tikrai gerą savaitgalį pabūti prie jūros pasirinkote, visai kaip vasara 
Laba laba
Nežinau, ar kas manęs pasigedo, bet grįžtu vistieeeeek
Atostogavau kaimuke pas mamą
Smagumėlis, atgaiva ir kūnui , ir sielai, ir vaikams
Tik žiauriai apsirgau - kosuliai, gerklės skausmas
Reiks eit pasveikus tyrimus pasidaryt, kažko turiu nekokių įtarimų dėl skydliaukės
Nors gal išsigalvoju...Matysiu
Iki
Iki
QUOTE(Betukas @ 2009 06 29, 15:52)
Laba laba
Atostogavau kaimuke pas mamą
Smagumėlis, atgaiva ir kūnui , ir sielai, ir vaikams
Reiks eit pasveikus tyrimus pasidaryt, kažko turiu nekokių įtarimų dėl skydliaukės
Nors gal išsigalvoju...Matysiu
Iki
Iki
Vot tai tau
Mane tai irgi kažkas nervina: lyg kąsnis pastrigęs gerklėje, lyg seiles vis nuryju ne ten kur reikia. Net nežinau kaip paaiškinti