Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas )

Betuk, žinoma, kad pasigedom 4u.gif
QUOTE(daivulka78 @ 2009 06 29, 15:36)
Vot tai tau  blink.gif Griežtai draudžiama sirgti per atostogas box.gif
Mane tai irgi kažkas nervina: lyg kąsnis pastrigęs gerklėje, lyg seiles vis nuryju ne ten kur reikia. Net nežinau kaip paaiškinti schmoll.gif Vis jaučiu nors ir ne visą savo skydliaukę tupinčią gerklėj blink.gif Bet... dabar vasarą, daug darbo turiu, be to tingiu kapstytis po daktarus ax.gif Palauksiu rudens, kai reikės darytis sanitarinę, tai tada ir tyrimus prigriebsiu bigsmile.gif Dabar turiu kitų planų tourist5.gif  vacation1.gif  vacation4.gif

Man irgi būna tokių kasnių, labai bjaurus jausmas, tai net prisigalvojus buvau, kad gal tie mazgai auga, bet patikrino, kad lyg ne g.gif
Gerų atostogų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 06 29, 16:40)
Betuk, žinoma, kad pasigedom 4u.gif

Man irgi būna tokių kasnių, labai bjaurus jausmas, tai net prisigalvojus buvau, kad gal tie mazgai auga, bet patikrino, kad lyg ne g.gif
Gerų atostogų mirksiukas.gif

Kokios atostogos doh.gif Darbe darbo tiek, kad vos kojos velku verysad.gif Tik, kad dabar vasara, tai pas daktarus tikrai nevažiuosiu, nebent ant šono užverstų blink.gif Geriau jau aš savo kaime pagulėsiu bambą išvertus lotuliukas.gif O atostogos nusimato tik rugpjūčio gale smile.gif įvadinės paskaitos laukia. Aišku, kokį savaitgalį ištrūksim prie kokių ežerų, nes jūros tai nekenčiu: per daug man ten žmonių doh.gif Ramybės man reikia, ramybės wub.gif ba paskui labai pikta būnu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes, as pas jus su klausimeliu, pasidariau triju hormonu tyrima, tai kaip suprantu TTH normos rubose 2.42, ATPO irgi geras 6, o va FT4 9.77 (tai cia kaip suprantu mazas? ar gerai suprantu? laukiuosi, kazin koks gydyma slaukia? anksciau geriau L-tyroksina, nes per mazai hormono issskirdavo skydliauke:(, taciau kokie 3 metai negeriu nieko, aisku su gydytoju prieciura. o va dabar jauciuosi ne visai gerai- gumulas gerkleje, tankus pulsas, nuotaikos nera, silpna, sunkiai uzmiegu, prastai miegu, plaukai baisus buvo, aisku visa tai nurasiau nestumui, taciau kazin ar tik jis vienas del to kaltas?
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 06 29, 15:53)
Kokios atostogos doh.gif Darbe darbo tiek, kad vos kojos velku verysad.gif Tik, kad dabar vasara, tai pas daktarus tikrai nevažiuosiu, nebent ant šono užverstų blink.gif Geriau jau aš savo kaime pagulėsiu bambą išvertus lotuliukas.gif O atostogos nusimato tik rugpjūčio gale smile.gif įvadinės paskaitos laukia. Aišku, kokį savaitgalį ištrūksim prie kokių ežerų, nes jūros tai nekenčiu: per daug man ten žmonių doh.gif Ramybės man reikia, ramybės wub.gif ba paskui labai pikta būnu lotuliukas.gif

Niu iš tavo tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif supratau, kad turi planų atostogauti biggrin.gif Man irgi atostogos nusimato rugpjūčio gale (ilgalaikės lotuliukas.gif ). Bet aš tai dar norėčiau ir iki jūros nuvažiuot, ir prie ežero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 06 29, 20:15)
Niu iš tavo  tourist5.gif  vacation1.gif  vacation4.gif supratau, kad turi planų atostogauti biggrin.gif Man irgi atostogos nusimato rugpjūčio gale (ilgalaikės lotuliukas.gif ). Bet aš tai dar norėčiau ir iki jūros nuvažiuot, ir prie ežero biggrin.gif

Čia vasaros ženglai ax.gif Kažkaip nemėgėja esu ilgų atostogų. Vienąkart prie jūros vos tris dienas tempiau, galvojau, kad nupušinėsiu. Daugiau nenoriu ten, nors mums jos taip reikia, ypač rudeninės, kada jodo daugiau gamina Bet... Man pati jūra patinka, jos bangų mūša, tolumos, žuvėdros, laivai... wub.gif Bet ta minia žmonių mane pakerta doh.gif Tada jau geriau ežeras, bet ir vėl doh.gif Pernai draugai nutempė prie Viščyčio. Iš mandagumo tylėjau: žmonių daug, visur triukšmas, kojos padėti nėra kur doh.gif O vat kai pernai su plaustais plaukėm Merkiu bigsmile.gif Vat čia tai daiktas thumbup.gif nors mūsų buvo trys šeimos ir šuo lotuliukas.gif , bet koks kaifas: vaizdai kokie, miškai lyg Amazonė kur per filmus rodo bigsmile.gif Nerealu. Ir kaime radom sodybą, bet nelabai pritaikyta turizmui, tiesiog šiaip nuomoja, bet ten buvo tokia pavėsinė vidury tvenkinio, o ta pavėsinė padaryta aplink beržą, kuris auga tvenkinio vidury esančioje salikėje bigsmile.gif
Čia tai poilsis. Bet tai mano nuomonė. Šiemet varysim pas tokį dėdulę, vos 10 km. nuo namų: bet yra tvenkinys, namukas, žuvų, didelė erdvė, žmonių nerasta, nes tai privati zona... Kiti gal nesuprastų, bet aš dirbu tokiam kolektyve kur amžinos rietenos: taip ir žiūri kuris kuriam įgels, tai va ir bėgu nuo žmonių kaip laukinė. Nors ir mano vyras toks pat: ramybė jam miela.
Ale pavariau doh.gif vos ne romanas lotuliukas.gif Sory blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 06 29, 22:29)
Bet ta minia žmonių mane pakerta doh.gif

Tas skruzdėlynas ir mane erzina, bet yra vietų, kur mažiau žmonių - Karklė pvz. Be to, ne tiek toli ir Latvijos paplūdimiai, kur žmogų nebent už kelių šimtų metrų pamatysi smile.gif Aišku, ne Jūrmaloje, sako, ten dar baisiau nei Palangoje doh.gif
Atsakyti
Na jo , man ir taip pat , buvau palangoje savaitę gal tai nepailsėjau , o išsekau greičiau:D
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 06 26, 22:18)
Labukas biggrin.gif Dėkui už palaikymą 4u.gif  Kaip tu pati laikaisi 4u.gif

Sveikutė 4u.gif
visada moku džiaugtis kai kitiems sekasi ir tai darau labai nuoširdžiai smile.gif
Vasara už lango, vasara ir mano širdyje biggrin.gif Vasara mano laikas bent atsigaunu! ploja.gif
Papildyta:
QUOTE(nosferata @ 2009 06 27, 17:33)
Liūtuke, žinau, kad tyrimas neblizga, bet geriau jau žinoti diagnozę, negu gydytis nesamas ligas. Porą jūsų temų perskaičiau dar prieš rašydama, labai jau daug prirašiusios, ilgai teks viską skaityti  biggrin.gif Aišku, nesmagu, kad žmonės serga, bet malonu, kad esate susibūrusios čia, kur galite pasidalinti džiaugsmais ir rūpesčiais, kuriuos kiti nelabai ir suprastų. Pastebėjau, kad visų simptomai ir reakcijos į tiroksiną labai skirtingi, tai net nežinia ko tikėtis. Žinoma, smagiausia buvo skaityti, kad kai kurioms skydliaukės veikla susitvarkė, ar bent jau puikiai kontroliuojama.
Įdomu, ar kuriai nors tyrė hipofizę ar antinksčių hormonus? Manęs dabar laukia pora tyrimų.

Tu teisi, kai paaiškėja diagnozė -palengvėja, po to iškyla visokių klausimų, vėliau nusiramini, susitaikai su esama padėtimi, gyveni ir džiaugiesi gyvenimu. Ta kasdieninė tabletėlė tampa įpročiu, na kaip rytinė kava biggrin.gif Vistik mūsų atveju tiroxinas - tikras išsigelbėjimas thumbup.gif

Merginos, mėgstat ramybę? O man patinka Palanga su savo triukšmu, knibždėlynu thumbup.gif biggrin.gif Labai myliu žmones! wub.gif

Lucero, smagu girdėti, kad tau viskas gerai smile.gif thumbup.gif taip laikykis ir toliau 4u.gif

Oho kiek šiandien manęs daug blush2.gif sorry, bet labai jūsų pasiilgau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 30 birželio 2009 - 09:43
O jūs ar sunkiai įdegate?smile.gif aš tai sunkokai... O taip norėtusi būt šokoladinė ax.gif pastebėjau kad prie jūros geriau pasijuntu , taip pasidaro lengviau kvėpuoti ...
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 06 26, 17:27)
Sveikutes  ax.gif

gal galit papasakot ar kuriai nors buvo nesibaigiancios kandidozes bedos (pienliges, candida albacans) ir ar tai gali buti rysys su sia liga  unsure.gif  labai buciau dekinga uz informavima, nes jau beveik metai, nebesusitvarkau su savo kunu  unsure.gif  simptomai lyg ir atitiktu, bet apie pienlige niekas nieko nemini  unsure.gif

Zinok, man jau antra karta per pora menesiu kartojasi pienlige, o iki tol niekada nesirgau. O jau kainos ir vaistu, ir konsultaciju! doh.gif Ginekologe sako, kad tiroiditas turi itakos besikartojanciai pienligei... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 30 birželio 2009 - 12:56
QUOTE(lucero @ 2009 06 30, 12:53)
O jūs ar sunkiai įdegate?smile.gif aš tai sunkokai... O taip norėtusi būt šokoladinė  ax.gif

aš tai lengvai degu, nes iš karto rudai ax.gif nors pati esu šviesios odos...
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 06 30, 12:53)
O jūs ar sunkiai įdegate?smile.gif aš tai sunkokai... O taip norėtusi būt šokoladinė  ax.gif pastebėjau kad prie jūros geriau pasijuntu , taip pasidaro lengviau kvėpuoti ...

Aha bigsmile.gif raudonai kaip vėžys lotuliukas.gif
Atsakyti