Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas )

sveikos 4u.gif o man labai liūdna cray.gif tik prieš mėnesį dariausi tyrimus, viskas buvo gerai ir jums pasidžiaugiau, kokia laiminga ir t.t.. praėjo mėn, galvoju, gal reikia vėl pasikartot kraują, kad galėčiau pasiskambint daktarei ir pasitart, kiek vaistų gert. ir ką jūs galvojat? viskas vėl kaip prieš metus, tth 12 verysad.gif kaip tai galėjo būt? aš atostogauju, nei kokio streso buvo, nieko, nei saulei perkaitau... ir še tau.. trūkt už vadžių ir vėl nuo pradžių cray.gif cray.gif ir taip palūžau..jautiek daug vilčiū turėjau, galvojau,kad jau leliuką galėsim lengviau prisišaukt... o nei pas kazanav. papult-atostogos, nei pas gyd.butkuv.... šiaip trenkta..nu žodžiu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika.Stn @ 2009 07 01, 20:28)
sveikos 4u.gif  o man labai liūdna cray.gif tik prieš mėnesį dariausi tyrimus, viskas buvo gerai ir jums pasidžiaugiau, kokia laiminga ir t.t.. praėjo mėn, galvoju, gal reikia vėl pasikartot kraują, kad galėčiau pasiskambint daktarei ir pasitart, kiek vaistų gert. ir ką jūs galvojat? viskas vėl kaip prieš metus, tth 12 verysad.gif kaip tai galėjo būt? aš atostogauju, nei kokio streso buvo, nieko, nei saulei perkaitau... ir še tau.. trūkt už vadžių ir vėl nuo pradžių cray.gif  cray.gif  ir taip palūžau..jautiek daug vilčiū turėjau, galvojau,kad jau leliuką galėsim lengviau prisišaukt... o nei pas kazanav. papult-atostogos, nei pas gyd.butkuv.... šiaip trenkta..nu žodžiu.. verysad.gif

Užjaučiu, bety matyt taip būna. Kartais taip nutinka, nors pačiai nėra taip buvę, tai nieko patarti negaliu. Galiu tik stiprybės palinkėti ir didelės vilties: ir dėl sveikatėlės, ir dėl leliuko...
Atsakyti
stengiuosi būt stipri.. atrodo, nusiraminu su visom savom mintim... bet kai tik pamatau bloga tyrimų atsakymą ar sulaukiu mmm..... nejučiom taip praskystu.... verysad.gif
Papildyta:
ir žinau, kad tai nėra pasaulio pabaiga, žmonės dar baisesnėm ligom serga. ir kad turiu būti stipri. kažkaip.. smūgis tiesiai į kepenis... mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika.Stn @ 2009 07 01, 20:56)
stengiuosi būt stipri.. atrodo, nusiraminu su visom savom mintim... bet kai tik pamatau bloga tyrimų atsakymą ar sulaukiu mmm..... nejučiom taip praskystu.... verysad.gif

Aš ir laukiau pirmojo po vestuvių beveik 9 mėnesius, kiekvienos mmm buvo skaudžios, taip norėjau mažiuko. Be to turėjau ir kitų savų priežasčių pastoti, apie kurias tiesiog nenoriu čia kalbėti. Žinau tą laukimo jausmą verysad.gif o jei tenka laukti metus du penkis blink.gif Laukia žmonės. Kartais ir net 15 metų. Bet vis tiek laukia. Žinau ne vieną atvejį, giminėje tarp kitko kažko populiaru g.gif , kai tik žmonės susitaiko su ta mintimi, kad yra kaip yra: bac... ir leliukas bigsmile.gif Vieni buvo net įvaikinimo dokumentus beveik sutvarkę, nes nesitikėjo. O pasirodo moterytė tuo metu ir pastojo. Dvynukes turi ir įvaikintą berniuką bigsmile.gif Kiekvienam savas likimas. Tiesiog kuo nuoširdžiausiai linkiu tos svajonės išsipildymo. Labai linkiu wub.gif
Atsakyti
ačiū tau 4u.gif tiesiog šiandien neturiu kam daugiau pasiguost.. verysad.gif viskas praeis, išauš ir man gražus rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika.Stn @ 2009 07 01, 20:25)
ačiū tau 4u.gif tiesiog šiandien neturiu kam daugiau pasiguost.. verysad.gif viskas praeis, išauš ir man gražus rytas  smile.gif

sveikute 4u.gif
pirmiausia,noriu palinketi daug daug sveikatytes ir kantrybes mirksiukas.gif
o dabar paklausiu,teisingai supratau,kad tau per menesi laiko tsh nuo normos pakilo iki12 blink.gif kaip taip gali but? gerei tuo metu vaistus?
o cia negali but,kad tyrimams darant,kazkas kazka supainiojo ar pan,juk visko pasitaiko g.gif nes man tai kazkaip nerealu doh.gif arba pries menesi kazkas tau suklydo,arba dabar,kitokio paaiskinimo nerandu g.gif nors...nesu daktare,gal toks variantas ir imanomas blush2.gif
Atsakyti
Tikrai nerealu , man pasakojo kad taip būna jei neša kraują užkonservavę per lauką taip per karšta ar per šalta orą ir būna po to tyrimai klaidingi,nes tikrai nesamonė kažkokia kad geriant ir esant normai ėmė ir vėl pakilo,kazkas mistisko sad.gif laikykis!
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 07 01, 13:00)
O aš atvirkščiai, turiu mamą liūtą -  wub.gif Sutariams irgi  thumbup.gif

thumbup.gif oho, kiek panašumų! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Erika.Stn @ 2009 07 01, 19:28)
sveikos 4u.gif  o man labai liūdna cray.gif tik prieš mėnesį dariausi tyrimus, viskas buvo gerai ir jums pasidžiaugiau, kokia laiminga ir t.t.. praėjo mėn, galvoju, gal reikia vėl pasikartot kraują, kad galėčiau pasiskambint daktarei ir pasitart, kiek vaistų gert. ir ką jūs galvojat? viskas vėl kaip prieš metus, tth 12 verysad.gif kaip tai galėjo būt? aš atostogauju, nei kokio streso buvo, nieko, nei saulei perkaitau... ir še tau.. trūkt už vadžių ir vėl nuo pradžių cray.gif  cray.gif  ir taip palūžau..jautiek daug vilčiū turėjau, galvojau,kad jau leliuką galėsim lengviau prisišaukt... o nei pas kazanav. papult-atostogos, nei pas gyd.butkuv.... šiaip trenkta..nu žodžiu.. verysad.gif

Aš tavo vietoje pirmiausia tyrimą pasikartočiau, galbūt kitoje gydymo įstaigoje. Suimk save į rankas, viskas susitvarkys, viskas bus thumbup.gif Linkiu sveikatytės, teisingų skaičiukų ir mažojo stebuklo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika.Stn @ 2009 07 01, 19:28)

Vajej, kaip užjaučiu, bet kaip ir visos patarčiau pakartot tyrimus kitoj vietoj, o gal tikrai klaida įsivėlė? Juk niekas nuo to neapsaugotas. O kaip tu jautiesi? Juk su tokiais pokyčiais ir sveikata turėjo sušlubuoti 4u.gif
O dėl leliuko laukimo tai žinau, pati beveik metus laukiau, turėjau problemų ir aš ir MB, jau galvojom, kad nelemta, ir štai visai netikėtai, kaip daugumoje būna ėmė ir nustebino mus NT 4u.gif Tikiu, kad ir jums pasiseks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 07 01, 20:19)
Aš ir laukiau pirmojo po vestuvių beveik 9 mėnesius, kiekvienos mmm buvo skaudžios, taip norėjau mažiuko. Be to turėjau ir kitų savų priežasčių pastoti, apie kurias tiesiog nenoriu čia kalbėti. Žinau tą laukimo jausmą verysad.gif o jei tenka laukti metus du penkis blink.gif Laukia žmonės. Kartais ir net 15 metų. Bet vis tiek laukia. Žinau ne vieną atvejį, giminėje tarp kitko kažko populiaru g.gif , kai tik žmonės susitaiko su ta mintimi, kad yra kaip yra: bac... ir leliukas bigsmile.gif Vieni buvo net įvaikinimo dokumentus beveik sutvarkę, nes nesitikėjo. O pasirodo moterytė tuo metu ir pastojo. Dvynukes turi ir įvaikintą berniuką bigsmile.gif Kiekvienam savas likimas. Tiesiog kuo nuoširdžiausiai linkiu tos svajonės išsipildymo. Labai linkiu wub.gif

Va va, esu girdėjus tokį ne vieną atvejį...Draugė kažkur 3 metus nesulaukė leliuko, jau ir dirbtinį apvaisinimą bandė, nieko...Ir staiga bac -laukiasi. Gimė gražutis berniukas, o po jo ir antras thumbup.gif Augina dabar pametinukus wub.gif O datarai sakė, kad neturės savų doh.gif

Labukas 4u.gif

Stiprybės , Erika 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ačiū, mergaitės, už palaikymą wub.gif kai dariausi tyrimus prieš du mėn, tai tth buvo 5.03, paskui po mėn viskas visai normoj buvo o dabar, po mėnesio, tth12, visi kiti normoje! nežinau, kodėl jis taip šoko... nesugalvoju nė menkiausios priežasties, vaistus gėriau, saulėj nesikaitinau, jokių stresų nebuvo. o keisčiausia, kad aš gerai jaučiuosi. nei mieguista esu, naktį gerai miegu, nei plaukai slenka, nei nagai lūžinėja, darbinga..kalnus nuverst galiu, kiek jėgų turiu.. nežinau. sulauksiu liepos 14, gal šeimos dakt ką patars. dar viena mintelė kirba, gal nestuke.gif .. nes džiaugėmės labai vienas kitu, atsotogavom, O pagavom blush2.gif na dar savaitėlė, ir viskas išsispręs mirksiukas.gif ačiū už gerus žodžius 4u.gif o iš tikrųjų, jei opa ir nestuke.gif , ar gali būt, kad taip šoktų tth? ar yra tokių nėštukių? įdomu, kaip joms tyrimai būna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika.Stn @ 2009 07 02, 20:20)
Sveikos 4u.gif  ačiū, mergaitės, už palaikymą wub.gif kai dariausi tyrimus prieš du mėn, tai tth buvo 5.03, paskui po mėn viskas visai normoj buvo o dabar, po mėnesio, tth12, visi kiti normoje! nežinau, kodėl jis taip šoko... nesugalvoju nė menkiausios priežasties, vaistus gėriau, saulėj nesikaitinau, jokių stresų nebuvo. o keisčiausia, kad aš gerai jaučiuosi. nei mieguista esu, naktį gerai miegu, nei plaukai slenka, nei nagai lūžinėja, darbinga..kalnus nuverst galiu, kiek jėgų turiu.. nežinau. sulauksiu liepos 14, gal šeimos dakt ką patars. dar viena mintelė kirba, gal  nestuke.gif .. nes džiaugėmės labai vienas kitu, atsotogavom, O pagavom blush2.gif na dar savaitėlė, ir viskas išsispręs mirksiukas.gif ačiū už gerus žodžius 4u.gif o iš tikrųjų, jei opa ir  nestuke.gif , ar gali būt, kad taip šoktų tth? ar yra tokių nėštukių? įdomu, kaip joms tyrimai būna? g.gif

Niu jei tu gerai jautiesi, tai gal tikrai suklydo su tais tyrimais? 4u.gif Aš jau su 8 miriau doh.gif Aš kai pastojau tai mano tth iš karto susitvarkė, atrodo, kad ėmė ir nukrito į reikiamą skaičių 4u.gif Mano tyrimai kol kas idealūs 4u.gif Sako nestuke.gif padeda 4u.gif
Atsakyti