Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VGN - 4 tema

QUOTE(rugiliukass @ 2009 07 14, 18:44)
as cia vaikstau nes esu isirasius i nesciuju iskaita sitoje ligonineje, o jeigu nori apziuret kaip ten kas tai gal geriau pasiskambink ir susitark , nes nuvaziuosi jeigu bus daug nestukiu  tai speju reikes pasedet ir palaukt, nes paskutiniu metu ju tikrai labai daug smile.gif

o gal galite siek tiek apsviesti kuo skiriasi, kai:
- isirasai i nesciuju iskaita ligonineje
- ir kai tiesiog atvaziuoji tiesiai ten gimdyti, o del visokiu niuansu iki galo tariesi su savo gine?
Atsakyti
QUOTE(gabrizacka @ 2009 07 17, 19:57)
kiek mokejai jai ne paslaptis? ar tu nesitarus gimdei pas ja?  rolleyes.gif

Gimdziau nesitarus, buvo jos budejimas. 400
Atsakyti
sveikos gimdžiau ir aš šioj ligoninei nei su kuo nesitarus niekam nieko nemokejom. gimdymas praejo labai sklandžiai didelis ačiū akušerei Tatjanai.nieks su manim nesicackino man to ir nereikia tesiog maloniai žmoniškai bendravom o personalas tikrai profesionalus ir kokibiškai atliko savo darbą. pogimdyvine priežiūra super man labai patiko mažiukas nakti vos pravirkdavo iškart ateidavo sesute, moke kaip maitinti,vienu žodžiu priekaištu neturiu.maitas kaip man tai normalus, palata dviviete. gidykloj buvom dviese su vyru. vienu žodžiu man patiko nors prieš tai maniau kad bus blogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
O sakykit jei po gimdymo prasysu leliu palikti ant manes? na plika pvz padeti ir nevystyti o tik siltai apkloti mus ir palikti pabuti paliktu jie? ar jie savo daro ir nelabai klauso tavo noru? o kaip del virksteles is karto kerpa? ar ir galima savo noru kokiu tureti?
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2009 07 19, 23:52)
O sakykit jei po gimdymo prasysu leliu palikti ant manes? na plika pvz padeti ir nevystyti o tik siltai apkloti mus ir palikti pabuti paliktu jie? ar jie savo daro ir nelabai klauso tavo noru? o kaip del virksteles is karto kerpa? ar ir galima savo noru kokiu tureti?

man lygiai tiek pat savaiciu kaip ir Jums 4u.gif
Man tai pirmas leliukas, tad nzn ar teisingai atsakysiu i Jusu klausima, taciau mano manymu niekas nelaiko ilgai su ta virkstele, kerpa, kai ji baigia pulsuoti kaip suprantu, o del padejimo ant pilvuko, jie pades Jums, taciau nepailks ilgam laikui, kadangi jie ji turi ir pasverti, ir pamatuoti, ir man rodos skiepukus jam padaro, ir aprengia, o ir Jus sutvarkyti reikia, jei plysimai ar kirpimai, plius placenta dar turi uzgimti.. o kai jau abu jau bunat sutvarkytos, tada atnesa maziuka ir dziaugiates su vyru kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2009 07 19, 23:52)

Man buvo taip. Kai vaikelis gime, jam iskart nukirpo virkstele, pamatavo, pasvere, o po to padejo plikuti ant pilvo ir uzklojo. Taip ir gulejau kol siuvo. Tik kai susiuvo, atejo akusere ir aprenge mano duotais drabuzeliais. Na ir i palata..
O kaip del noru, aisku galima prasyti, juk zmones ten dirba, jei su jeis normaliai, tai ir jie po to su tavim normaliai elgiasi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janone @ 2009 07 20, 11:12)
Man buvo taip. Kai vaikelis gime, jam iskart nukirpo virkstele, pamatavo, pasvere, o po to padejo plikuti ant pilvo ir uzklojo. Taip ir gulejau kol siuvo. Tik kai susiuvo, atejo akusere ir aprenge mano duotais drabuzeliais. Na ir i palata..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pas mus lygiai taip pat buvo biggrin.gif
Atsakyti
o maniskis kai gime tai ji iskart nuplowe paswere pamatawo suviniojo i adijala ir padejo salia manes.. nejutau sawo maziaus nuogo kai tik gime schmoll.gif bet uztat kai siuwo tai man palengvino wiska istwerti tai kad jis buwo sa;oa
Papildyta:
salia ten norejau parasyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos mirksiukas.gif
Planuoju gimdyti VGN... Gal neseniai ten gimdziusios man gales atsakyti i toki klausima: ar reikia tureti savo epidura ar VGN duoda savo tau prasant? Gal ten galima jeigu ka atpirkti paskui, jei jau visai bloga situacija pas juos? Arba gal kuri zino kur galima isigyti epidura?

Atsakyti
QUOTE(dajanka @ 2009 07 20, 13:40)
Sveikos mamos  mirksiukas.gif
Planuoju gimdyti VGN... Gal neseniai ten gimdziusios man gales atsakyti i toki klausima: ar reikia tureti savo epidura ar VGN duoda savo tau prasant? Gal ten galima jeigu ka atpirkti paskui, jei jau visai bloga situacija pas juos? Arba gal kuri zino kur galima isigyti epidura?

man atrodo, porą puslapiukų atgal jau kalbėjom šia tema g.gif na bet jei nėra, tai pasakysiu ką man ginekologė sakė, kai paklausiau ką reik su savim turėt (ji čia dirba) : epidūro pirkti ir vežtis nereikia schmoll.gif reikia turėti tik 3 litrus ringerio tirpalo (jetau kiek vaistinių apėjau kol gavau doh.gif ), kateterį bei paklotėlių 4u.gif
vaistinėj vienoj klausiau dėl epidūro, bet man nedavė unsure.gif ar stiprumo neaišku kokio ar kaip ten, bet sakė neparduoda g.gif nors teko skaityt, kad kitos mamytės perkasi. turbūt ant nepatyrusio kokio pardavėjo papuoliau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 20 liepos 2009 - 13:57
nesuprantu kam ji pirktis paciam jei ten jei noresi nemokamai tau duos.. ir jokiu kateteriu juk tai ligonine jie patys wiska duoda cool.gif
Atsakyti
Man atrodo viska nuo situacijos priklauso... Pirmaja man padejo ant pilvo, o vat antrasis gime visas pameles su du kart apsivyniojusia aplink kakla virkstele, tai ji jau puole visi ziuret, nieks iskart man nedave. Padejo salia jau gerokai veliau, kai buvau jau susiuta ir jis suvyniotas i adialiuka.
Jokiu ringeriu man nereikejo nei viena karta gimdant, nereikejo apskritai nei savo nei ligonines. O epidura, tai manau kad duoda, nors tikslia nezinau, abu gimdziau be.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiidulle: 20 liepos 2009 - 15:17