Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VGN - 4 tema

neužsirakinami dušai ir tulikai todėl, kad gimdyvės silpnos bet kada gali nualpti. O jei užsirakinę bus, ilgai jų gali nerasti.
Atsakyti
QUOTE(Jukunda @ 2009 08 21, 22:19)
neužsirakinami dušai ir tulikai todėl, kad gimdyvės silpnos bet kada gali nualpti. O jei užsirakinę bus, ilgai jų gali nerasti.

na dusas bent jau buvo uzrakinamas bet spyna kazkokia pavaziavusi tai uzsirakinus sunkiai atsirakindavo tai ir panika viena kart buvo uzejusi nes vis galvojau kaip ten mano maziuke palatoj o niekaip neatsirakino spyna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiliukass @ 2009 08 21, 19:27)
turiu klausimuka,as irgi gimdysiu pas sia gydytoja ir labai pergyvenu kad tik ne nakti visi smaguma prasidetu, nes kaip reikes jai skambint, bet kaip supratau tu drasisi paskambinai ir ji atvaziavo ar kaip ten buvo? g.gif

man irgi baisu buvo, kad tik gimdymas nakti neprasidetu, kad tik ne savaitgali butu, nes nenorejau trukdyt gydytojos doh.gif bet taip jau isejo, kad nakti is sestadienio i sekmadieni, mazdaug apie 3 val. 20 min., teko ja zadint, nes jau priimamajame sedejau ir dejavau per saremius doh.gif bet ji ramiai reagavo, greitai atvaziavo ir viska super padare, su sypsena thumbup.gif vadinamojo laukneselio net nebuvo gaila iteikt po visko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mayzie @ 2009 08 21, 22:38)
man irgi baisu buvo, kad tik gimdymas nakti neprasidetu, kad tik ne savaitgali butu, nes nenorejau trukdyt gydytojos doh.gif bet taip jau isejo, kad nakti is sestadienio i sekmadieni, mazdaug apie 3 val. 20 min., teko ja zadint, nes jau priimamajame sedejau ir dejavau per saremius doh.gif bet ji ramiai reagavo, greitai atvaziavo ir viska super padare, su sypsena  thumbup.gif vadinamojo laukneselio net nebuvo gaila iteikt po visko biggrin.gif

Kai pirma gimdziau, man irgi buvo nepatogu net pagalvoti, kad gyd. galeciau trukdyti nakti blush2.gif bet taip atsitiko, kad saremiai prasidejo butent nakti ir teko per nakti skambinti ir konsultuotis su gyd. net 3 kartus. Kol galiausia 6 val. ryto leido man vaziuoti i gimdykla. gerai kad ir skambinau, nes buciau nuvaziavusi per anksti ir visa nakti tureciau praleisti ligonineje. Dabar visai nesidrovedama galiu paskambinti gyd. bet kuruo paros metu, nes ir patys gyd. priprate, ju toks darbas ir kartais laukt negalima, nes mes atsakingi uz leliuko atejima i pasauli mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo ispudziais apie gimdyma VGN... rolleyes.gif

Del gimdymo su nieko nesitariau, bet likau laaaaaaabai patenkinta visu personalu, elgesi kaip su karaliene, viska paaiskino ir geru zodziu padrasino. Gimdziau pas daktara Genadiju (pavardes neprisimenu) ir akusere Bozena... thumbup.gif
Pogimdyvine prieziura irgi likau patenkinta: ateidavo kiekviena diena ir mane ir leliuka apziuredavo, kai turejau problemu del maitinimo, ejau nakty zadinti akuseriu... blush2.gif Bet visada sulaukdavau pagalbos... thumbup.gif

Kai gimdysiu antra leliuka, butinai vaziuosi tik i VGN... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataliukas1 @ 2009 08 21, 16:07)
nu o apibendrinant galiu pasakyti, kad vardan daktaru profesionalumo, del visu tu nepatogumu galima ir pakenteti

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Jukunda @ 2009 08 21, 22:19)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Pati gimdziau VGN, ir gulejau patologiniam puse dienos biggrin.gif , nes pradejau gimdyt paskui lotuliukas.gif , viskas man patiko ir tiko, antra gimdysiu tik VGN thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dajanka @ 2009 08 22, 14:50)
Pasidalinsiu savo ispudziais apie gimdyma VGN...  rolleyes.gif

Del gimdymo su nieko nesitariau, bet likau laaaaaaabai patenkinta visu personalu, elgesi kaip su karaliene, viska paaiskino ir geru zodziu padrasino. Gimdziau pas daktara Genadiju (pavardes neprisimenu) ir akusere Bozena...  thumbup.gif
Pogimdyvine prieziura irgi likau patenkinta: ateidavo kiekviena diena ir mane ir leliuka apziuredavo, kai turejau problemu del maitinimo, ejau nakty zadinti akuseriu...  blush2.gif  Bet visada sulaukdavau pagalbos...  thumbup.gif

Kai gimdysiu antra leliuka, butinai vaziuosi tik i VGN...  thumbup.gif

GENADIJUS SMAROVAS MAN ATRODO TOKIA JO PAVARDE, IRGI PAS JI GIMDZIAU, SUPERINIS DAKTARAS thumbup.gif .
Atsakyti
Laba diena 4u.gif gimdziau vgn ir likau labai patenkinta, prieziur po gimdymo tikrai gera, palatoj turejau problemu su maitinimu ir maziukas verke pastoviai, skambinau i posta per nakti po 5-6 kartus ir ateidavo ir ismokino mitinti taisyklingai jokiu problemu dabar ir masaziuka padarydavo maziukui ir panesiodavo nu vienu zodziu super thumbup.gif thumbup.gif tik tai kad lovos nelabai tokios fainos doh.gif nu bet cia gi ne kurortas biggrin.gif o su savim tai reikia siaip tuerti ringerio, kateteri ir paluciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arfėja @ 2009 08 29, 12:34)
Laba diena  4u.gif  gimdziau vgn ir likau labai patenkinta, prieziur po gimdymo  tikrai gera, palatoj turejau problemu su maitinimu ir maziukas verke pastoviai, skambinau i posta per nakti po 5-6 kartus ir ateidavo ir ismokino mitinti taisyklingai jokiu problemu dabar ir masaziuka padarydavo maziukui ir panesiodavo nu vienu zodziu super  thumbup.gif  thumbup.gif  tik tai kad lovos nelabai tokios fainos  doh.gif  nu bet cia gi ne kurortas  biggrin.gif  o su savim tai reikia siaip tuerti ringerio, kateteri ir paluciu  4u.gif

bigsmile.gif
a sakyk nereikia tureti savo epiduro dar??? ar ten bus galima vietoj nusipirkti g.gif
kazkaip viena pazystama sako reik ir epidura unsure.gif
Atsakyti
As pries gera savaite buvau VGN pasiklausti ka reikia atsivezti su savimi. Man patare tureti ringerio 2ltr, kateteri 18mm, pleistra kateteriui ir laseline. Sake, kad Medininku vaistineje salia gelezinkelio tilto visko galima isigyti ir ten vaistininkes jau zino ka reikia duoti smile.gif

Taciau uzuot pirkusi pleistra ir laseline, as isigijau vienkartines palutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 08 31, 10:20)
bigsmile.gif
a sakyk nereikia tureti savo epiduro dar??? ar ten bus galima vietoj nusipirkti  g.gif
kazkaip viena pazystama sako reik ir epidura  unsure.gif

Aš nieko neturėjau paėmus, pasakiau, kad norėsiu epidūro. Tai sakė tik po visko, jei bus galimybė atpirkti. Nedaug jis kainuoja apie 40 lt. Tai mes atpirkom ir epidūro rinkinį, ir kateterį, ir ringerį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 08 31, 10:20)
bigsmile.gif
a sakyk nereikia tureti savo epiduro dar??? ar ten bus galima vietoj nusipirkti  g.gif
kazkaip viena pazystama sako reik ir epidura  unsure.gif

man isvis del epiduro nieks nieko nesake VGN - matyt pati gydytoja atskaiciavo is savo laukneselio biggrin.gif
svarbiausia reikejo kateterio ir ringerio skyscio, o paluciu ligonine savo duoda tokiu medziaginiu ir po jom dar neperslampama paklota patiesia lovoj. Mes vienkartinius paklotus sunaudojom pasiklot pervystant kudiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagi @ 2009 08 31, 11:57)
Aš nieko neturėjau paėmus, pasakiau, kad norėsiu epidūro. Tai sakė tik po visko, jei bus galimybė atpirkti. Nedaug jis kainuoja apie 40 lt. Tai mes atpirkom ir epidūro rinkinį, ir kateterį, ir ringerį 4u.gif

bigsmile.gif
va taip ir man patiktu
nes nezinau ko gali prireikti thumbup.gif
Atsakyti