sveikos mamytes:) norejau pasiklaust..jei susitari su gydytoju del gimdymo ir pasideda gimdymas ne jo darbo metu ir iskvieti is namu..ar reikia ar i kasa moket uz iskvietima?
aciu
QUOTE(Cilė @ 2009 09 08, 14:14)
Ko jūs veržiatės į tą mokamą palatą
ten nieko labai gero nėra, dušas peršviečiamas, vyrui tik fotelį sugedusį mačiau. Pati gimdžiau prieš mėnesy ir džiaugiausi, kad gulėjau su kaimyne, pasišnekėdavom, viena kitą į tualetą, dušą išleisdavom, nenorėčiau po gimdymo likti viena palatoje,kuri dar ir prie gimdyklų,vyras juk nesedės visą parą tam fotely
o garsai išėjus iš mokamos palatos 

na kad tos 8 mokamos palatos visai ne prie gimdyklu

QUOTE(kvietkas @ 2009 09 08, 20:39)
na kad tos 8 mokamos palatos visai ne prie gimdyklu
buvau VGN ekskursijoj praeita savaite..jos yra akuserijos skyriuje..palata didele suremontuota, 2 normalios lovos, joks ne fotelis..dusas ir tualetas palatos viduje uz normaliu duru, kaip namie..viskas liuks 

Tai yra dvi tos palatos, viena nieko,o kita apie kurią aš pasakojau,bet kiekvienas turi savo nuomonę

QUOTE(Cilė @ 2009 09 09, 09:36)
Tai yra dvi tos palatos, viena nieko,o kita apie kurią aš pasakojau,bet kiekvienas turi savo nuomonę 

Taigi jau sake, kad jos yra 8, o ne dvi

QUOTE(Song @ 2009 09 09, 09:58)
tai,kad tik dvi buvo kai gimdžiau

Yra mokamos palatos-gimdyklos, kur pagimdai ir pasilieki. Ir yra mokamos palatos 3 aukšte - erdvios, yra 2 lovos, šaldytuvas, mikrobangė, virdulys, spinta, wc su dušu. Vyras sakė, kad kaip kokiam viešbutyje mes čia gulim. Mūsų buvo 305.
QUOTE(Cilė @ 2009 09 09, 09:16)
tai,kad tik dvi buvo kai gimdžiau
jų numeriai 7 ir 8 berods, gal prigamino per mėnesy daugiau 

nezinau kiek ten per koki laika prigamino, ale lygiai pries savaite man akuserinio skyriaus darbuotojai pasake, kad palatos 8..taip, berods 3 aukste..
QUOTE(Bagi @ 2009 09 09, 10:52)
Yra mokamos palatos-gimdyklos, kur pagimdai ir pasilieki. Ir yra mokamos palatos 3 aukšte - erdvios, yra 2 lovos, šaldytuvas, mikrobangė, virdulys, spinta, wc su dušu. Vyras sakė, kad kaip kokiam viešbutyje mes čia gulim. Mūsų buvo 305.
O kokia kaina tu palatu? Reikia is anksto kazaip tartis uzsisakineti?
QUOTE(Katrix @ 2009 09 02, 11:15)
Vakar is gydytojos gavau sarasa, ka reikia nupirk i VNG:
Kateteri, ringerio tirpalo (3*500 ml), vienkartiniu paklotu (pakuote) ir Diclofenaco zvakutes (6 vnt.)
Kateteri, ringerio tirpalo (3*500 ml), vienkartiniu paklotu (pakuote) ir Diclofenaco zvakutes (6 vnt.)
Na, aš VGN gimdžiau prieš dvi savaites, tai mums nereikėjo pirkti nei kateterio nei ringerio tirpalo

Kas dėl palatų, tai jos tvarkingos, suremontuotos. Mano palata skaitėsi dvivietė, bet gulėjome tryse, o vėliau ir dar vieną lovą atitempė

QUOTE(gylyte @ 2009 09 10, 16:13)
Taciau, kadangi gimdyti ketinau Trakuose, bet ten manes neprieme, dėl galimų komplikacijų, tai nebuvau pasiemusi nei puodelio, nei šaukšto ar šakutės (Trakų ligoninėje to nereikia turėti), todėl likau be vakarienės
.

ziauru, negi negalejo duoti ligonines? as turejau savo puodeli ir t.t., bet kadangi po gimdymo dar keltis negalejau tai irankiu dar nebuvau isemusi is tase, o vyras buvo tuo metu isvaziaves, tai man viska padave.

siandien buvau VGN.... siaip viskas kaip ir gerai, bet snekejau su gydytoja, pas kuria norejau gimdyt ir visai pasimeciau kai man pasake kiek kainuoja gimdymas jei tarsimes su ja.... 1500 lt... gal kas gali pasidalint ispudziais kas neseniai gimde nesusitarus,ar viskas gerai praejo? arba gal kas galyt pasiulyt koki daktara kuris maziau ima? krize kaip ne kaip
ACIUU
ACIUU