QUOTE(eda9 @ 2009 09 13, 23:03)
O kai ateina laikas maitinti iš kitos pusės, tai atsisuki ir guli?
Nors mes gulėjom 3, bet nei pas vieną daugiau nei vyras nebuvo kas atėję.
O šiaip džiaugiausi, kad RK dėl to griežtai žiūri ir net vyrą buvo atėję išvaryti, kai jau laikas baigėsi
O tai ligoninėj mums turi patikti triukšmas?
Čia greičiau lankytojų mėgėjos turėtų rinktis vienvietes, kad galėtų eiti pas jas kas tik nori 

O šiaip džiaugiausi, kad RK dėl to griežtai žiūri ir net vyrą buvo atėję išvaryti, kai jau laikas baigėsi

O tai ligoninėj mums turi patikti triukšmas?

na man tai nebuwo problema.. nusisukau i kita puse ir ant kito paskui sono ir maitinau.. na jo kiek zmoniu tiek nuomoniu

Papildyta:
[quote=bonkė,2009 09 14, 09:33]
leisk tau papriestarauti ir paklausti - ligoninej gulejai ar sveciu namuose??? ar regi skirtuma? jei tu nebijai savo vaikui jokiu bacilu, tai kitos to nenori... o jei tokia drasi ir manai, kad vaikas nieko napasigaus - reikejo su sniurais savo lankytoju i koridoriu ant sofutes... cia visom, istroskusioms lankytoju taikau... ir ne esme cia apie vienviete ar keleviete palata ramybes atzvilgiu kalbet - ne namie esi, ligoninej - tai ir elkis atitinkamai...
as net nezadu tylet - eisiu pas personala, varysiu lauk lankytojus, apart seimos narius

Papildyta:
gulejau ligoninei kur buwo begalo nuobodu ir skaudu, kad mano lelius pasigawo kazkokia infekcija nuo manes nors buwau sweikut sweikutele per wisa nestuma.. ir man tikrai buwo sunku, ir dziaugiausi kad mane kazkas lanke nes buciau tikrai i depresija puolusi.. o del bacilu tai nebutina duoti sawo waiko palaikyti kiekwienam sweciui, pasiziuri ir uztenka.. ir cia nemoralizuok o galima ir normalei atsakyti, atsirado cia mat geruole... nepatinka bendrawimas su zmonemis tai ir atsiskirk nuo zmoniu tada ir gulek sau wiena, o tom kuriom tai netrugdo gules dwiwietese!!