Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VGN - 4 tema

QUOTE(eda9 @ 2009 09 13, 23:03)
O kai ateina laikas maitinti iš kitos pusės, tai atsisuki ir guli? ax.gif Nors mes gulėjom 3, bet nei pas vieną daugiau nei vyras nebuvo kas atėję.
O šiaip džiaugiausi, kad RK dėl to griežtai žiūri ir net vyrą buvo atėję išvaryti, kai jau laikas baigėsi smile.gif

O tai ligoninėj mums turi patikti triukšmas? doh.gif Čia greičiau lankytojų mėgėjos turėtų rinktis vienvietes, kad galėtų eiti pas jas kas tik nori unsure.gif

na man tai nebuwo problema.. nusisukau i kita puse ir ant kito paskui sono ir maitinau.. na jo kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif seip cia individualus dalykas yra..
Papildyta:
[quote=bonkė,2009 09 14, 09:33]
leisk tau papriestarauti ir paklausti - ligoninej gulejai ar sveciu namuose??? ar regi skirtuma? jei tu nebijai savo vaikui jokiu bacilu, tai kitos to nenori... o jei tokia drasi ir manai, kad vaikas nieko napasigaus - reikejo su sniurais savo lankytoju i koridoriu ant sofutes... cia visom, istroskusioms lankytoju taikau... ir ne esme cia apie vienviete ar keleviete palata ramybes atzvilgiu kalbet - ne namie esi, ligoninej - tai ir elkis atitinkamai...
as net nezadu tylet - eisiu pas personala, varysiu lauk lankytojus, apart seimos narius doh.gif
Papildyta:

gulejau ligoninei kur buwo begalo nuobodu ir skaudu, kad mano lelius pasigawo kazkokia infekcija nuo manes nors buwau sweikut sweikutele per wisa nestuma.. ir man tikrai buwo sunku, ir dziaugiausi kad mane kazkas lanke nes buciau tikrai i depresija puolusi.. o del bacilu tai nebutina duoti sawo waiko palaikyti kiekwienam sweciui, pasiziuri ir uztenka.. ir cia nemoralizuok o galima ir normalei atsakyti, atsirado cia mat geruole... nepatinka bendrawimas su zmonemis tai ir atsiskirk nuo zmoniu tada ir gulek sau wiena, o tom kuriom tai netrugdo gules dwiwietese!!
Atsakyti
na as ziuriu kad as cia wienintele kuriai netrugde lankymas.. na atsiprasau, bet mano yra tokia nuomone.. gal del to kad megstu bendrawima ir zmones biggrin.gif jau jauciu kaip dabar wisos ant manes uzsipulsit.. na bet mano tokia nuomone, sakau man netrugde.. o jai kitom trukdo tai pritariu kad reikia pasakyti ir netyleti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Deja deja, sakyčiau, mokesčius susimokėjau, + gaunat už gimdymą, taip kad schmoll.gif
Ir šiaip nemanau, kad išvarytų, jei kažkas ir neitų pirkti ax.gif
[/quote]

Kad tokioje situacijoje man net nešovė į galvą pasakyti, kad nepirksim kažko, kad duotų ligoninės g.gif Žodžiu, jei kuri susiprotės taip pasakyti, gal ir duos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizacka @ 2009 09 17, 00:19)
na as ziuriu kad as cia wienintele kuriai netrugde lankymas.. na atsiprasau, bet mano yra tokia nuomone.. gal del to kad megstu bendrawima ir zmones  biggrin.gif  jau jauciu kaip dabar wisos ant manes uzsipulsit.. na bet mano tokia nuomone, sakau man netrugde..  o jai kitom trukdo tai pritariu kad reikia pasakyti ir netyleti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

niekas nepuola. atsiprasau, jei taip pasirode. as pati be zmoniu gyvent ne valandos negaliu, bet yra visgi labai svarbios priezastys ne masiniam lankymui ligonineje... 4u.gif lankymas galbut ir man netrukdo, bet jei aplink dar yra gimdyviu, tada reiketu nuo sito reikalo atsiriboti... visgi ligonine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonkė: 17 rugsėjo 2009 - 08:16
O man kilo klausimas: Ką reikia turėti tėčiui, jei nori gimdyti kartu su mama?

Na kaip turi apsirengt ir pan. Ar duoda ten kokias vienkartines šlepetes į gimdyklą ir panašiai. g.gif Juk irgi reikia pasiruošti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 17 rugsėjo 2009 - 08:51
QUOTE(srauni_upe @ 2009 09 17, 09:51)
O man kilo klausimas: Ką reikia turėti tėčiui, jei nori gimdyti kartu su mama?

Na kaip turi apsirengt ir pan. Ar duoda ten kokias  vienkartines šlepetes į gimdyklą ir panašiai.  g.gif Juk irgi reikia pasiruošti

Vyrui reikia tureti savo slepetes. Jei netures slepeciu, tai is budinciojo gales uz 1Lt nusipirkti uzvalkalelius ant batu.
Atsakyti
QUOTE(flirtuotoja @ 2009 09 17, 09:15)
Vyrui reikia tureti savo slepetes. Jei netures slepeciu, tai is budinciojo gales uz 1Lt nusipirkti uzvalkalelius ant batu.

aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karakumba @ 2009 09 16, 17:14)
To SaDa ir bonkė

Netiesa, kad VGN viską duoda. Gimdžiau ten šių metų birželio pabaigoje. Man pasakė, kad „deja deja krizė“ ir viską savo pačios reikia turėti. Tai gerai, kad buvau nusivežus pora naktinukų  thumbup.gif Be to, vyras lakstė dar pirkti skatinančiųjų, kateterio ir dar ten kažko... Ir palutes teko savo duoti. Žodžiu, geriau turėti „zapasą“  mirksiukas.gif

va ka tik kalbejau su nesenai ten gimdziusia drauge - absoliuciai viska gavo - medikamentus, adatas, naktinius... kiek zmoniu - tiek atsiliepimu. jei nereikalausi - negausi - tik tokia nuomone galima susidaryt... g.gif tik lasine gliukozes REKOMENDAVO nusipirkti - kad greiciau po gimdymo ant koju atsistotu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonkė: 17 rugsėjo 2009 - 13:49
QUOTE(bonkė @ 2009 09 17, 13:41)
.... jei nereikalausi - negausi - tik tokia nuomone galima susidaryt... 

drinks_cheers.gif , manau ir su nemandagiais kaimyniu lankytojais tas pats, jei neisgrusi lauk, tai aisku lips ant galvos doh.gif
Atsakyti
labai patenkita ir tikrai ten grysciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.malinka. @ 2009 09 17, 19:37)
labai patenkita ir tikrai ten grysciau smile.gif

O pas ka gimdei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonkė @ 2009 09 17, 14:41)
va ka tik kalbejau su nesenai ten gimdziusia drauge - absoliuciai viska gavo - medikamentus, adatas, naktinius... kiek zmoniu - tiek atsiliepimu. jei nereikalausi - negausi - tik tokia nuomone galima susidaryt...  g.gif tik lasine gliukozes REKOMENDAVO nusipirkti - kad greiciau po gimdymo ant koju atsistotu

Bet neramina tai, jog reikalaujant tikrai gali uzsitraukti nemalone g.gif Tada jau nenores maloniai su tavimi bendrauti, viska gali daryti tik is pareigos ir nepersistengiant. Manau, del to daugelis nestukiu geriau isleidzia kelis papildomus litus, nei nusiteikia reikalavimams, kas reiskia uzprogramuotam pykciui doh.gif
Atsakyti