Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VGN - 4 tema

QUOTE(Arfėja @ 2009 09 29, 15:18)
pas mane buvo 2 tases  blush2.gif  vyras juokiesi sako turbut menesiui vaziuoji, pas mane 2 naktinukai, 2 xalatai buvo, nes karsta buvo vistiek suprakaituoji, tai vis keisdavau apranga  blush2.gif  o maziukui pora siaustinuku, keleta komplekteliu su kelnemis, kepuraites, ir kojinytes vilnones turejau, atrodo viskas  blush2.gif

tai sau tada uztenka tik naktiniu pora ir halato?
Atsakyti
QUOTE(laimutte @ 2009 09 28, 12:11)
Zinot, mamytes, koks man dabar klausimas iskilo , tik nesuspykit blush2.gif  blush2.gif Juk gimdykloj visos nuogom "siknom", kaip kad kyo sake blush2.gif , o kaip visos seda ant to paties kamuolio??? Juk nehigieniska, kaip gimdykloj sprendzia si klausima - juk palutes ant kamuolio tai nepatiesi lotuliukas.gif

as kai pirmaji gimdziau nebuvau per saremius plika sikna - su TENA LADY milzinisku pampersu laksciau, nes skysciai ir kamscio likutis pastoviai bega... tik per apziuras nusiimdavau.
del to gimdymo - man taip malonu buvo viska ziuret, kai eiga zinau smile.gif kazkaip lengvai jauciausi, ta seimynele labai palaikiau ir tuo paciu supratau, kad antrakart gimdant tiek jaudulio ir klausimu tikrai neiskils smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nastiona @ 2009 09 29, 15:32)

as be naktiniu buvau. su treninginemis kelnemis ir kelias bliuzkas, patogias maitinimui turejau. chalata del silumos. bet cia del naktiniu kaip kam patogiau... as bliuzkas kasdien keiciau, mat susyli, taip turbut ir su naktiniais... + nuo gimdos valymosi gali susitepti
Atsakyti
QUOTE(Birūta @ 2009 09 29, 15:41)
as kai pirmaji gimdziau nebuvau per saremius plika sikna - su TENA LADY milzinisku pampersu laksciau, nes skysciai ir kamscio likutis pastoviai bega... tik per apziuras nusiimdavau.

As kai pirmaja gimdziau - su nuoga dubcia buvua, nes 20 kartu tai lipau tai nulipau nuo stalo, nespeciau mautis ir uzsimauti pamperso, jei toks butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutte @ 2009 09 29, 15:47)
As kai pirmaja gimdziau - su nuoga dubcia buvua, nes 20 kartu tai lipau tai nulipau nuo stalo, nespeciau mautis ir uzsimauti pamperso, jei toks butu lotuliukas.gif

joa, geris tie pampersai doh.gif dar ypac kai nusilakstai, nusimauni per apziura ir vel toki apydregni reik uzsideti, nes gi taupyt reikia... doh.gif feeee doh.gif o
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birūta: 29 rugsėjo 2009 - 17:33
QUOTE(Nastiona @ 2009 09 29, 15:32)

nu taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigusi @ 2009 09 28, 22:16)
Aciu Flirtuotoja, kad pasidalinai savo ispudziais. As noriu pasiklausti, ar vezetes mazyliui drabuzelius, jei taip tai kiek ir kokiu prireike. Siandien per viena paskaitele labai nustebino, kai pasake, kad reikia tik vilnoniu kojinyciu atsivezti, negi viska duoda?

Taip, veziausi drabuzelius. Turejau tris ar keturis komplektelius. Viena komplektuka sudare apatiniai siaustinukai ilgomis rankovemis, sliauztinukai ilgomis rankovemis ir kepuryte. Jei sliauztinukai ant petneseliu, na be rankoviu, tai turejau dar virsutinius marskinelius. Aisku, reikia tureti ir vilnonias kojinaites. Taip pat patarciau tureti savo dekuti apkloti mazyliui, jei butu salta. Ir dar reikia pagalvoti apie siltesnius rubelius ar koki kombinezona, kad parsivezti naujagimi namo.

Ten vietoje duoda tik palutes ir kaldryte.
Atsakyti
QUOTE(Birūta @ 2009 09 29, 18:32)
joa, geris tie pampersai  doh.gif dar ypac kai nusilakstai, nusimauni per apziura ir vel toki apydregni reik uzsideti, nes gi taupyt reikia...  doh.gif feeee  doh.gif o

O jei rimtai, tai jus man pasakykit - reikia pirkti pampersa?? blush2.gif As galvojau , busiu su nuoga dubcia rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sigusi @ 2009 09 28, 22:16)
Aciu Flirtuotoja, kad pasidalinai savo ispudziais. As noriu pasiklausti, ar vezetes mazyliui drabuzelius, jei taip tai kiek ir kokiu prireike. Siandien per viena paskaitele labai nustebino, kai pasake, kad reikia tik vilnoniu kojinyciu atsivezti, negi viska duoda?

sveikos 4u.gif na musiske tai aprenge, kaip pagimdziau, gimdymo namu drabuzeliais, bet mes savo turejom, tai perengem greit, nemazai man ju prisireike, nes gulejom 5 d. tai geriau jau turet nei neturet. Mum palata tai tik melinukus ir kepurytes atnese, ir palu.
Atsakyti
QUOTE(laimutte @ 2009 09 29, 21:13)
O jei rimtai, tai jus man pasakykit - reikia pirkti pampersa??  blush2.gif  As galvojau , busiu su nuoga dubcia rolleyes.gif  blush2.gif

Ta prasme paketa didesni kaip ir po gimdymo patartina tureti, nes jeigu leidzia per saremius vaikscioti, tai ir vandenys gali begti ir kamstis salintis ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedresaulute: 30 rugsėjo 2009 - 09:01
QUOTE(laimutte @ 2009 09 29, 22:13)
O jei rimtai, tai jus man pasakykit - reikia pirkti pampersa??  blush2.gif  As galvojau , busiu su nuoga dubcia rolleyes.gif  blush2.gif

man patare tureti. labai dziaugiausi, nes nes paketai po vandenu nubegimo iki gimdymo - per mazi ir per mazai sugeria - reiks daznai keisti, gali prabegti. o ta pampersa uzsimauni - ir viskas liuks thumbup.gif gimdymo metu durejau du didesnius (del pilvo reik imti didesnius), po gimdymo viena uzsimoviau vienu dydziu mazesni. daugiau nereikejo. as turejau ale kelnaites, nes tualete nepatogu su tais lipukais - reikia gulsciomis segtis. su antru irgi butinai su tais pamperiais busiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(giedresaulute @ 2009 09 30, 10:00)
Ta prasme paketa didesni  kaip ir po gimdymo patartina tureti, nes jeigu leidzia per saremius vaikscioti, tai ir vandenys gali begti ir kamstis salintis ir t.t.

drinks_cheers.gif vandenys istisai varva, o ir tas kamstis doh.gif kurios negimde - vaizdelis to skyscio - kraujas su kresuliais susimaises. jo buna nemazai.
Papildyta:
QUOTE(flirtuotoja @ 2009 09 29, 20:59)
Taip, veziausi drabuzelius. Turejau tris ar keturis komplektelius. Viena komplektuka sudare apatiniai siaustinukai ilgomis rankovemis, sliauztinukai ilgomis rankovemis ir kepuryte. Jei sliauztinukai ant petneseliu, na be rankoviu, tai turejau dar virsutinius marskinelius. Aisku, reikia tureti ir vilnonias kojinaites. Taip pat patarciau tureti savo dekuti apkloti mazyliui, jei butu salta. Ir dar reikia pagalvoti apie siltesnius rubelius ar koki kombinezona, kad parsivezti naujagimi namo.

Ten vietoje duoda tik palutes ir kaldryte.

as veziausi kalna drabuzeliu ir neapsirikau, nes kazkas netaip buvo su sauskelnem doh.gif - pirmomis dienomis mazyliai labai daug slapinasi, tai, matyt, neprisispausdavo prie kojyciu pamperis ir prabegdavo pro sali... vis keiciau ir keiciau sliauztus doh.gif nors... maniskis didelis sysalius dar ir dabar biggrin.gif
Atsakyti
Siaip, praeita savaite GN buvo ziauriai salta, bent mano palatoj doh.gif Atrodo, ir suremontuota, ir langai gi pakeisti, o salta. Savaite gulejau, kasnakt daresi vis vesiau. Pasiimkit siltesniu rubu ir sau, ir maziukui. Man buvo atveze pleduka is namu, dviem priklodavau.
Atsakyti
o pas mus mokamoj palatoj si savaitgali kaip tik keistai karsta buvo g.gif as su naktiniais vaiksciojau, kojas is po kaldros iskisdavau..nors isejus i koridoriu jausdavosi, kad vesiau..
Atsakyti