Įkraunama...
Įkraunama...

Anastasijos bendraminčiai

QUOTE(Šiaurė @ 2007 07 26, 01:03)
Про Анастасию g.gif
Последний раз, не хочу больше нервничать schmoll.gif
1. Был такой Пузаков, женился на женщине взял фамилию Мэгре (жены), в то время он был средней руки предприниматель, наделал долгов, бежал, из-за своего блятства развелся, но фамилию оставил жены.
2. Сбежал он в Геленжик, начитавшись религиозной литературы, библии..... написал свою, назвал Анастасией. Под этим именем вместе с ним выступала артистка аля Анастасия, ездили по городам, потом эта женщина оказалась в психушке
(...)

Šiaurė, откуда такие факты (или что g.gif ) о них? Где такое можно узнать? blink.gif

Я как-то особо и не интересовалась, кто они, откуда, правда ли его книги или ложь - в них много красивых слов, но я не всем красивым словам верю.
Atsakyti
Yra tokia pritča apie mokytoją ir mokinį. Jei labai trumpai, tai vienas mokytojas turėjo labai ištikimą mokinį, kuris labai tikėjo savo mokytoju. Vieną dieną mokytojas išėjo pasivaikščioti paupiu ir žiūri jo mokinys eina vandeniu. Mokytojas pagalvojo, na jei jau mano mokinys veikšto per vandenį, tai ir aš galiu.... Nuo to laiko mokytojo daugiau niekas nematė...
Tai gi ir Anastasijiečiams pasisekė tie, kurie įtikėjo. Ir nesvarbu ar autorius meluoja ar ne. Jiem tai tapo Tiesa. Ir jie atsiskleidė – kas eilėraščius pradėjo rašyti, kas piešti, kas augalus sdinti. Ar tai blogai?
O tie kurie analizuoja ir nervinasi tik sau kenkia, nes pyktis ir nervinimasi prie gero nepriveda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 08 06, 11:37)
Yra tokia pritča apie mokytoją ir mokinį. Jei labai trumpai, tai vienas mokytojas turėjo labai ištikimą mokinį, kuris labai tikėjo savo mokytoju. Vieną dieną mokytojas išėjo pasivaikščioti paupiu ir žiūri jo mokinys eina vandeniu. Mokytojas pagalvojo, na jei jau mano mokinys veikšto per vandenį, tai ir aš galiu.... Nuo to laiko mokytojo daugiau niekas nematė...
Tai gi ir Anastasijiečiams pasisekė tie, kurie įtikėjo. Ir nesvarbu ar autorius meluoja ar ne. Jiem tai tapo Tiesa. Ir jie atsiskleidė – kas eilėraščius pradėjo rašyti, kas piešti, kas augalus sdinti. Ar tai blogai?
O tie kurie analizuoja ir nervinasi tik sau kenkia, nes pyktis ir nervinimasi prie gero nepriveda smile.gif

O tai kokia tos prictos esme? Kad mokytojas nuskendo?
Paaiskink prasau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 08 06, 15:48)

Man atrodo, čia esmė ta, kad nesvarbu, koks tas mokytojas buvo, svarbu, kad mokinys tikėjo viskuo, ko buvo mokomas.
O kad mokytojas nuskendo, tai či ajo paties problema:)
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 08 06, 15:53)
Man atrodo, čia esmė ta, kad nesvarbu, koks tas mokytojas buvo, svarbu, kad mokinys tikėjo viskuo, ko buvo mokomas.
O kad mokytojas nuskendo, tai či ajo paties problema:)

Dekui.
IR dar lauksiu NArajanos komentaro:)
Atsakyti
Aš galvoju, kad mokytojas ne nuskendo, o pamatė,kad mokinys daugiau moka negu jis ir iš gėdos pasislėpė ir nebedrįso daugiau mokytoju vadintis...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 08 06, 17:02)
Aš galvoju, kad mokytojas ne nuskendo, o pamatė,kad mokinys daugiau moka negu jis ir iš gėdos pasislėpė ir nebedrįso daugiau mokytoju vadintis...

O as galvoju, kad slove yra buti tokiu mokytoju, kuri praauga mokiniai...ir dar galvoju, kadangi mokytojas atliko tai kam buvo atejes...smile.gif kokiu dar nuomoniu butu?
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 08 06, 14:48)

Šiaip ta pritčia ilgesnė yra, bet aš norėjau tik esmę parašyti. Taip, taip moralė čia tokia, kad mokytojas nuskendo smile.gif
O esmė ta, kad mokinys tikėjo ką mokytojas sakė labiau už patį mokytoją.
Tai, kad mokiniai dažnai aplenkia mokytojus ne naujiena. Tai ne tik dvasinėse praktikose pasitaiko. Imkime kad ir smuikų meistrą Antonio Stradivarį, kuris buvo Nicola Amati mokinys ir jį pralenkė. Net ne tame esmė, kad pralenkė, bet jis tapo tuo vieninteliu...

Esu mačiusi daug stebūklų, kuriuos padarė begalinis tikėjimas. Viena moteris, kuri anksčiau iš viso nedainuodavo įgavo operinį balsą.
O Indijoje vyras, inžinierius pradėjo piešti nuostabius paveikslus. Jis piešia su tušu ir virvute, paėmęs už abiejų galų abiem rankom ir visaip kaip ją sukinėdamas. Per kelias minutes gimsta nuostabus paveikslas, linijos visos tobulos, kaip meistro...
Jau nešnekant apie žmonių negales, kai žmogus prie visų atsistoja iš invalido vežimėlio ir pradeda eiti...

Taip ir su Ananstasiiečiais yra, ne visais ir ne visur ir.. kaip ir visur... Bet vieni pradėjo rašyti nuostabis dainas.
Arba augina daržoves pagal metodiką. Bet man tai labai patiko, kai bulvių nereikia kasti iš žemės, o jos puikiai išdygę po šieno sluoksniu.
Tas jų rinkimas ne sunkus darbas, o meditatyvinis procesas...

Nebūtinai Tiesos ieškoti kažkur labai aukštai, net mele kartais gimsta Tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 08 07, 09:38)
Šiaip ta pritčia ilgesnė yra, bet aš norėjau tik esmę parašyti. Taip, taip  moralė čia Arba augina daržoves pagal metodiką. Bet man tai labai patiko, kai bulvių nereikia kasti iš žemės, o jos puikiai išdygę po šieno sluoksniu.

Nueik į rojaussodai.lt, ten pamatysi apie tas bulves po šiaudiais auginamas. Ir koks "kolosalus" derlius užauga.

Kurdiumovas ir Fukuoka geros informacijos pateikia, bet kad ji taikytina dažnai tik Ukrainoje ar Japonijoje...
Atsakyti
QUOTE(Biufika @ 2007 08 05, 03:21)
Šiaurė, откуда такие факты (или что g.gif ) о них? Где такое можно узнать? blink.gif

Я как-то особо и не интересовалась, кто они, откуда, правда ли его книги или ложь - в них много красивых слов, но я не всем красивым словам верю.

И не верь 4u.gif Ублюдки которые обирают добродушных и доверчивых людей
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 08 07, 09:38)
Šiaip ta pritčia ilgesnė yra, bet aš norėjau tik esmę parašyti. Taip, taip  moralė čia tokia, kad mokytojas nuskendo smile.gif
O esmė ta, kad mokinys tikėjo ką mokytojas sakė labiau už patį mokytoją.
Tai, kad mokiniai dažnai aplenkia mokytojus ne naujiena. Tai ne tik dvasinėse praktikose pasitaiko. Imkime kad ir smuikų meistrą Antonio Stradivarį, kuris buvo Nicola  Amati mokinys ir jį pralenkė. Net ne tame esmė, kad pralenkė, bet jis tapo tuo vieninteliu...

Esu mačiusi daug stebūklų, kuriuos padarė begalinis tikėjimas. Viena moteris, kuri anksčiau iš viso nedainuodavo įgavo operinį balsą.
O Indijoje vyras, inžinierius pradėjo piešti nuostabius paveikslus. Jis piešia su tušu ir virvute, paėmęs už abiejų galų abiem rankom ir visaip kaip ją sukinėdamas. Per kelias minutes gimsta nuostabus paveikslas, linijos visos tobulos, kaip meistro...
Jau nešnekant apie žmonių negales, kai žmogus prie visų atsistoja iš invalido vežimėlio ir pradeda eiti...

Taip ir su Ananstasiiečiais yra, ne visais ir ne visur ir.. kaip ir visur... Bet vieni pradėjo rašyti nuostabis dainas.
Arba augina daržoves pagal metodiką. Bet man tai labai patiko, kai bulvių nereikia kasti iš žemės, o jos puikiai išdygę po šieno sluoksniu.

Nebūtinai Tiesos ieškoti kažkur labai aukštai, net mele kartais gimsta Tiesa.

Pritariu, kad nebutina buti Anastasininku, o tik galima panaudoti ju gerasias idejas. Ju knygose daug yra diskutuotinu vietu, bet kvietimas meilei, gerumui, noras gyventi kartu su gamta, o ne ja valdyti man visai priimtinas.

Papildyta:
QUOTE(Rima* @ 2007 08 07, 15:25)
Nueik į rojaussodai.lt, ten pamatysi apie tas bulves po šiaudiais auginamas. Ir koks "kolosalus" derlius užauga.

Kurdiumovas ir Fukuoka geros informacijos pateikia, bet kad ji taikytina dažnai tik Ukrainoje ar Japonijoje...

Nereiketu buti tokia kategoriska. Jau trecius metus auginu bulves siauduose ir naudoju Fokino "ploskareza". Derlius labai isaugo. Ypac tai pasijuto pernai, kai baisi sausra isdegino kaimynu bulves, mano "posiaudines" zaliavo ir derejo gausiai visai nelaistomos.
Atsakyti
QUOTE(knotknot @ 2007 08 18, 11:53)
Pritariu, kad nebutina buti Anastasininku, o tik galima panaudoti ju gerasias idejas. Ju knygose daug yra diskutuotinu vietu, bet kvietimas meilei, gerumui, noras gyventi kartu su gamta, o ne ja valdyti man visai priimtinas.

Papildyta:
Nereiketu buti tokia kategoriska. Jau trecius metus auginu bulves siauduose ir naudoju Fokino "ploskareza". Derlius labai isaugo. Ypac tai pasijuto pernai, kai baisi sausra isdegino kaimynu bulves, mano "posiaudines" zaliavo ir derejo gausiai visai nelaistomos.

1.А какая секта не говорит о любви, они все мягко стелят, но жестко спать 4u.gif

2. Плозкорез Фокина, выращивание овощей по Курдюмову, Гринпис, лже библия - это ядерная смесь Анастасийской библии Где нет ничего нового Где очень тяжело отделить корешки отделить от вершков 4u.gif

Atsakyti