Įkraunama...
Įkraunama...

Kastracija ir sterilizacija

gal net ne jie kalti,tiesiog gal jau koks organas silpnesnis buvo,bet as to tikrai nepastebejau
baigiu nuprotet,as savo Kipsiuka tiesiog dievinau,suo irgi kominis nieko needa siandien verysad.gif visa nakti praktiskai prazliumbiau,diena zliumbiu,nezinau kada tos asaros baigsis cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2011 06 06, 15:11)
gal net ne jie kalti,tiesiog gal jau koks organas silpnesnis buvo,bet as to tikrai nepastebejau
baigiu nuprotet,as savo Kipsiuka tiesiog dievinau,suo irgi kominis nieko needa siandien  verysad.gif visa nakti praktiskai prazliumbiau,diena zliumbiu,nezinau kada tos asaros baigsis cray.gif  cray.gif  cray.gif

dieve... kaip gaila... verysad.gif ir man net asaros pasirode beskaitant jusu zinute....turiu katyte pati, ir esu palaidojusi ne viena laukinuka rasta - tai zinau ka jauciat - kai asaros uztemdo viska ..... stirpybes jums be galo be krasto dideles....
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2011 06 06, 07:33)
laba,nesupykit kad ysiverziau bet noriu paklausti ar esat girdeje ar susidure kad mirtu iskastruotas katinas?sestadieni iskastravo mano persiuka o sekmadieni jis mire,sustojo sirdele,blin nebezinau kur detis,sirdis sprogs is skausmo man verysad.gif metu laiko katinelis sveikas ir guvus pats atsikele po narkozes,ir sliauziojo jau po namus,bet tik gere vandenuka nieko nevalge,buciau bent zinojus kad taip gali but tai buciau iskarto vezus i ligon,o kad as nezinojau kaip jis turi atrodet kaip elgtis......daktare sake nieko nedarykit viska pats susitvarkys issilaizys....o jis maziukas ylindo i savo namuka ir nebeislindo.......isprotet galima zinokit tikrai...nebezinau net ka daryt eisiu aiskintis i veterinarke nes kaltinu juos verysad.gif

Didziausia uzuojauta netekus katinelio verysad.gif

as irgi norejau pasidalint savo katytes sterilizacijos istorija. Zinokit net negalejau patiket, kad neturinti 5 men. katyte gali pradet morciuot. O pasirodo dar ir kaip gali. Kai ji pradejo dainuoti serenadas, maniau, kad siaip derina balso stygas busimiems morciams biggrin.gif , bet kuo toliau, tuo labiau tos dainos ilgejo ir stiprejo, prasidejo nerimastingas lakstymas i balkona ir begalines dainos. Taigi, visa tai labai paskubino mano apsisprendima del sterilizacijos. Nelabai kokia dovana maniskei katytei buvo 5 men. gimtadienio proga - sterilizacija.
Nezinau kodel, bet Gucci (toks kates vardas) labai ilgai paipaliojosi po operacijos. Operacija buvo atlikta 15.30 val. ir rodos jau buvo pradejusi busti, bet.... viskas labai uzsitese. Gal gavo per daug narkozes, gal dar kazkas,nezinau, bet net velai vakare as jos negalejau pazadinti. Ji buvo salta (nors sfinksu kunas karstas), buvau apklojusi, sildziau pripylusi pusle, bet nieko gero nebuvo schmoll.gif , buvau ne juokais issigandusi. Sedejau su ja visa nakti. Po piek laiko ji truputi atsigaivaliojo, buvo prie manes prisispaudusi ir netgi nagais tvirtai isikibusi, kad jaustu salia zmogu. Ir galutinai man ji atsigavo tik 5.30 ryte. Labai tada nudziugau. Bet neilgam....... mano isdykele pajutusi energijos pertekliu sumaste strakseti (nors ir neleidau). Ir zinoma vienas suolis nepavyko doh.gif , labai uzsigavo ir vel puse dienos nejudejo. Jau tada ikyriai brovesi mintis, kad be reikalo sugadinau katyte, viskas taip negerai unsure.gif ....... Na, aciu Dievui, dabar viskas puikiai - lakstom, edam ir dziaugiames gyvenimu, o operacija daryta buvo penktadieni.
Atsakyti
Gal kam pravers mirksiukas.gif
Akcija Vilniuje

http://beglobis.lt/D...p;articleid=455

4u.gif
Atsakyti
nu mane ir nugazdinot čia dabar.. unsure.gif turiu mažylių vada ir kažkaip planavau juos atiduoti sterilizuotus/kastruotus, o dabar jau nei nežinau.. unsure.gif jei komplikacijos atsiranda tokiems jauniems katinėliams, tai 3 ar 4 mėn. juolabiau gali but.. kažin kur didesnė rizika.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(gudrutiss @ 2011 06 14, 13:11)

Nezinau kodel, bet Gucci (toks kates vardas) labai ilgai paipaliojosi po operacijos.

o kurioje klinikoje jūs atlikote operacija?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2011 06 06, 07:33)
laba,nesupykit kad ysiverziau bet noriu paklausti ar esat girdeje ar susidure kad mirtu iskastruotas katinas?sestadieni iskastravo mano persiuka o sekmadieni jis mire,sustojo sirdele,blin nebezinau kur detis,sirdis sprogs is skausmo man verysad.gif metu laiko katinelis sveikas ir guvus pats atsikele po narkozes,ir sliauziojo jau po namus,bet tik gere vandenuka nieko nevalge,buciau bent zinojus kad taip gali but tai buciau iskarto vezus i ligon,o kad as nezinojau kaip jis turi atrodet kaip elgtis......daktare sake nieko nedarykit viska pats susitvarkys issilaizys....o jis maziukas ylindo i savo namuka ir nebeislindo.......isprotet galima zinokit tikrai...nebezinau net ka daryt eisiu aiskintis i veterinarke nes kaltinu juos verysad.gif

Užuojauta, gaila ir katinėlio ir jūsų, stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2011 06 19, 10:18)
nu mane ir nugazdinot čia dabar.. unsure.gif  turiu mažylių vada ir kažkaip planavau juos atiduoti sterilizuotus/kastruotus, o dabar jau nei nežinau.. unsure.gif jei komplikacijos atsiranda tokiems jauniems katinėliams, tai 3 ar 4 mėn. juolabiau gali but.. kažin kur didesnė rizika.. unsure.gif
Papildyta:

jauni katineliai kastracija/sterilizacija pernesa lengviau negu vyresni..o, nuo nelaimiu niekas neapsaugotas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2011 06 19, 10:18)

Papildyta:

mes is Klaipedos, tad jus i ta pacia klinika tikrai nepakliusit smile.gif , jei napainioju, tai jus gyvenat Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(gudrutiss @ 2011 06 20, 13:01)
mes is Klaipedos, tad jus i ta pacia klinika tikrai nepakliusit  smile.gif , jei napainioju, tai jus gyvenat Vilniuje

taip Vilniuje.. del viso pikto užklausiau, norisi atfiltruoti veterinarus, nes kolkas vienos klinikos kur visuomet gydytumėmės neturime.. smile.gif
dar klausimas, vienas kačiukas ( būsimas katinas smile.gif ) kartais nuėjęs i kitą kambarį pamiauksi, čia jau ženklas kad tuoj morčius prasidės? jam dar 2,5 mėn. tai kaip ir per anksti.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(soncco @ 2011 06 19, 21:54)
jauni katineliai kastracija/sterilizacija pernesa lengviau negu vyresni..o, nuo nelaimiu niekas neapsaugotas... smile.gif

supratau, ačiū.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 22 birželio 2011 - 10:26
QUOTE(Aziza @ 2011 06 22, 11:27)
taip Vilniuje.. del viso pikto užklausiau, norisi atfiltruoti veterinarus, nes kolkas vienos klinikos kur visuomet gydytumėmės neturime..  smile.gif
dar klausimas, vienas kačiukas ( būsimas katinas  smile.gif ) kartais nuėjęs i kitą kambarį pamiauksi, čia jau ženklas kad tuoj morčius prasidės? jam dar 2,5 mėn. tai kaip ir per anksti..  g.gif
Papildyta:

supratau, ačiū..  4u.gif

tikrai ne, kaciukas dar tik vystosi tokiam amziuje.gal jam tiesiog liudna, pvz nesenai buvo atskirtas nuo visos savo chebos ar mamos-kates?o, gal mato ka pro langa?o, gal siaip snekutis yra smile.gif
Atsakyti
Aziza tokiame kaciuko amziuje tikrai gali but rami, anksciausiai morcius gali prasidet nebent kokiu 5 menesiu ir tai retas atvejis, bet buna isimciu. Manasis daznai miaukia ir visokiais tonais, balsais, skambesiais, bet jie moka gana daug garsu ir buna, kad miaukia arba maaaaukia tik todel, kad atkreiptum i ji demesi, arba, kai paslepiu jo zaisliuka, kad jam grazinciau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(soncco @ 2011 06 22, 11:29)
tikrai ne, kaciukas dar tik vystosi tokiam amziuje.gal jam tiesiog liudna, pvz nesenai buvo atskirtas nuo visos savo chebos ar mamos-kates?o, gal mato ka pro langa?o, gal siaip snekutis yra smile.gif

ne ir chebra ir mama vis dar pašonėje, tai matyt bus šnekutis.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juoduke` @ 2011 06 22, 11:44)
Aziza tokiame kaciuko amziuje tikrai gali but rami, anksciausiai morcius gali prasidet nebent kokiu 5 menesiu ir tai retas atvejis, bet buna isimciu. Manasis daznai miaukia ir visokiais tonais, balsais, skambesiais, bet jie moka gana daug garsu ir buna, kad miaukia arba maaaaukia tik todel, kad atkreiptum i ji demesi, arba, kai paslepiu jo zaisliuka, kad jam grazinciau. biggrin.gif

aš girdėjau, kad 5mėn. jau gali užtaisyti mažiukų.. tai pamaniau, kad gal čia jau pas mus ankstyvas morčius prasideda.. iš penkių kačiukų jis vienintelis taip elgiasi.. na bet gal jis taip dėmesio reikalauja, ar liūdi.. bus matyt šnekutis, visas i mama.. smile.gif ta labai bendraujanti katytė, ištisai su mumis šnekasi.. smile.gif
Atsakyti