QUOTE(Jurgitele25 @ 2011 06 06, 07:33)
laba,nesupykit kad ysiverziau bet noriu paklausti ar esat girdeje ar susidure kad mirtu iskastruotas katinas?sestadieni iskastravo mano persiuka o sekmadieni jis mire,sustojo sirdele,blin nebezinau kur detis,sirdis sprogs is skausmo man

metu laiko katinelis sveikas ir guvus pats atsikele po narkozes,ir sliauziojo jau po namus,bet tik gere vandenuka nieko nevalge,buciau bent zinojus kad taip gali but tai buciau iskarto vezus i ligon,o kad as nezinojau kaip jis turi atrodet kaip elgtis......daktare sake nieko nedarykit viska pats susitvarkys issilaizys....o jis maziukas ylindo i savo namuka ir nebeislindo.......isprotet galima zinokit tikrai...nebezinau net ka daryt eisiu aiskintis i veterinarke nes kaltinu juos
Didziausia uzuojauta netekus katinelio
as irgi norejau pasidalint savo katytes sterilizacijos istorija. Zinokit net negalejau patiket, kad neturinti 5 men. katyte gali pradet morciuot. O pasirodo dar ir kaip gali. Kai ji pradejo dainuoti serenadas, maniau, kad siaip derina balso stygas busimiems morciams

, bet kuo toliau, tuo labiau tos dainos ilgejo ir stiprejo, prasidejo nerimastingas lakstymas i balkona ir begalines dainos. Taigi, visa tai labai paskubino mano apsisprendima del sterilizacijos. Nelabai kokia dovana maniskei katytei buvo 5 men. gimtadienio proga - sterilizacija.
Nezinau kodel, bet Gucci (toks kates vardas) labai ilgai paipaliojosi po operacijos. Operacija buvo atlikta 15.30 val. ir rodos jau buvo pradejusi busti, bet.... viskas labai uzsitese. Gal gavo per daug narkozes, gal dar kazkas,nezinau, bet net velai vakare as jos negalejau pazadinti. Ji buvo salta (nors sfinksu kunas karstas), buvau apklojusi, sildziau pripylusi pusle, bet nieko gero nebuvo

, buvau ne juokais issigandusi. Sedejau su ja visa nakti. Po piek laiko ji truputi atsigaivaliojo, buvo prie manes prisispaudusi ir netgi nagais tvirtai isikibusi, kad jaustu salia zmogu. Ir galutinai man ji atsigavo tik 5.30 ryte. Labai tada nudziugau. Bet neilgam....... mano isdykele pajutusi energijos pertekliu sumaste strakseti (nors ir neleidau). Ir zinoma vienas suolis nepavyko

, labai uzsigavo ir vel puse dienos nejudejo. Jau tada ikyriai brovesi mintis, kad be reikalo sugadinau katyte, viskas taip negerai

....... Na, aciu Dievui, dabar viskas puikiai - lakstom, edam ir dziaugiames gyvenimu, o operacija daryta buvo penktadieni.