Įkraunama...
Įkraunama...

**Kremines pudros**

QUOTE(kyska513 @ 2009 04 08, 22:36)
Nu va as ir vel cia pas jus pudrininkes atsibaladojau  ax.gif Tai nusipirkau pagaliau cia is SM ta Guerlain parure aqua  blush2.gif tai dabar turiu dar pora kvailu klausimu blush2.gif nes cia mano pirmoji kremine pudra.
O kai mozoju veida krempudra,ar reik tepti aplink akis?nu vokus ten?Nes viena mano drauge cia mane kvaisa isvadino,sake nereik teptis,tai ka man zinot?nepatikejau ja  blush2.gif Ir dar,ar butinai man ta sepeteli reik nusipirkt?ar galiu pirstais tept?ar buna didelis skirtumas?Aciu

na bent as vokus tepu seseliu pagrindu, paakius maskuojamu teptuku, tada paakius ir visa veida (tik ne vokus) pudra su sepeteliu ir sepeciu su kompaktine pudra. Bet manau, tu atrasi, kas geriausiai tinka tau wink.gif sepeteliu krempudra tikrai patogiau tepti - ir lygiau, ir taupiau, ir lygiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 04 08, 20:13)
nea, nenaudoju. Turiu tik chanel makiazo baze, tai su ja vistiek blizga  g.gif
o kur yra tu mac pirkti primeriu ?

Lt turbut nera. As internetu pirkau irgi (nors ne LT gyvenu). Manau sephorose yra, braskese neziurejau nezinau, beautyencounter. Manau nemazai kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 04 08, 23:36)
Nu va as ir vel cia pas jus pudrininkes atsibaladojau  ax.gif Tai nusipirkau pagaliau cia is SM ta Guerlain parure aqua  blush2.gif tai dabar turiu dar pora kvailu klausimu blush2.gif nes cia mano pirmoji kremine pudra.
O kai mozoju veida krempudra,ar reik tepti aplink akis?nu vokus ten?Nes viena mano drauge cia mane kvaisa isvadino,sake nereik teptis,tai ka man zinot?nepatikejau ja  blush2.gif Ir dar,ar butinai man ta sepeteli reik nusipirkt?ar galiu pirstais tept?ar buna didelis skirtumas?Aciu

Na as manau kad reikia visur tept, ir aplink akis, ir apie ausis, ir ziuret kad nuo kaklo spalva ar atspalvis nesiskirtu. Vienintele pudra kiek bandziau, tai buvo chanel teint innocence, kai taip tobulai spalva ir tekstura tiko, kad buvo galima uztept tik ten kur reikia maskavimo, ir jokio perejimo visai nesimate wub.gif gaila kad ji man prastai laikesi..

O kas primerius naudojat, gal galit pasakyt, ar su jais geriau issilaiko kremines pudros? Nes blizgejimas man neaktualu, man nuplaukia pudra ir tiek.

O del sepetelio - tai as puikiai issiverciu ir be jo, tuo labiau, kad taisausi makiaza darbe, neprisinesiosi to sepetelio, juk ir isplaut ir isdziovint ji reikia normaliai.
Atsakyti
Dasha Paskelbta Vakar, 23:54
  QUOTE(kyska513 @ 2009 04 08, 22:36)
Nu va as ir vel cia pas jus pudrininkes atsibaladojau  Tai nusipirkau pagaliau cia is SM ta Guerlain parure aqua  tai dabar turiu dar pora kvailu klausimu  nes cia mano pirmoji kremine pudra.
O kai mozoju veida krempudra,ar reik tepti aplink akis?nu vokus ten?Nes viena mano drauge cia mane kvaisa isvadino,sake nereik teptis,tai ka man zinot?nepatikejau ja  Ir dar,ar butinai man ta sepeteli reik nusipirkt?ar galiu pirstais tept?ar buna didelis skirtumas?Aciu

na bent as vokus tepu seseliu pagrindu, paakius maskuojamu teptuku, tada paakius ir visa veida (tik ne vokus) pudra su sepeteliu ir sepeciu su kompaktine pudra. Bet manau, tu atrasi, kas geriausiai tinka tau  sepeteliu krempudra tikrai patogiau tepti - ir lygiau, ir taupiau, ir lygiau 

As tepu pudra su pirstais.Sakykit jus sepeteli po kiekvieno naudojimo plaunat? ax.gif
Atsakyti
As neplaunu po kiekvieno panaudojimo.
Atsakyti
o ka manot pie max faktor pudras..gal yra naudojanciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 04 09, 19:15)
o ka manot pie max faktor pudras..gal yra naudojanciu g.gif

as naudojau kazkada labai seniai, pries kokius n metu, kai dar maniau , niekuo nesiskiria pudra uz 40 lt ir uz 200. man tada patiko smile.gif bet dabar nenaudocau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 04 09, 21:01)
as naudojau kazkada labai seniai, pries kokius n metu, kai dar maniau , niekuo nesiskiria pudra uz 40 lt ir uz 200. man tada patiko smile.gif bet dabar nenaudocau  schmoll.gif

Pritariu.
Aš pati naudojau ne taip jau ir senai, bet pabandžius brangesnes firmas ir gavus daauug geresnį rezultatą, taip pat prie Max Factor negrįžčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir kas turi bedu del riebesnes ir spuoguotos odos,tai Maxfactor ziauriai kemsa poras doh.gif

Nors beje vakar buvau issitepus Lancome adaptive,skirta misriai odos, bet vakare jau mane isverte spuogais nuo jos, uzkimso ir Lancome poras,buvau skaicius atsiliepimuose,rusu forumuose,kad Lancome kemsa poras,netikejau g.gif ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Via @@@: 10 balandžio 2009 - 07:54
kiek zinau spuogas formuojasi dvi savaites ax.gif .vargu ar galetu per pusdieni nuo pudros spuogais isverst
Atsakyti
Na nezinau g.gif ,sakau kaip buvo, ryte issitepiau,vakare jau buvo daug spuogeliu...As sieju tai su pudra,nes daugiau niekas nesutampa.....
Atsakyti
Patikek, as pudra tepu tik susitaikius su mintimi kad ryt niekur nereiks eiti, nes is pat ryto kruva spuogu atsiranda.. pas man lb riebi oda ir deja net pudra maskuot spuogu negaliu nes sale dar daugiau atsiranda verysad.gif
Atsakyti