QUOTE(spyglej @ 2009 04 08, 16:43)
O ką mano pupa miega dar nuo 13 val iki dabar...Dėl išdykavimo tai geriau tyliu nes prisigalvoja visko, paskutinis bajeris verstis per galvą

Pradėjo tart kelis žodžius ką paprašau tą pasako, bet antrą kart tai neeeeeeeeeee

Su svoriu tai kolkas neblogai sekas, kad tik pavasaris nepakenktų ir neaptingčiau, jau 7 su virš nuridenau...
Labai noriu lanką nusipirkt, ale aną kart Kaune buvau tai kai kaina pamačiau

tai atšoko mintys visos kūdinimuisi. Kai dabar krizė su finansais tai tikrai nemokėsiu tiek pinigų.
65 lt.
Kaip tavo pupa auga, jau daug kalbat? Gal puodukas draugas jau? Maniškė sėdėt sėdi bet nieko dar nedaro

ai ateis laikas ir pradės daryt.
na, susikalbu as su saviske. Papraso ko nori, va ir rasiau draugei mano pareiske Neziurek

. Puodukas draugas, nes taso ji vis ir prasosi pasodinama, bet ne visad padaro. Bet irgi manau, kad ateis laikas. Kas cia dar pas mus

, geriam is puodelio, valgom pacios, isskyrus sriuba sunkiau. Na, o padauza...

trise vos susitvarkom
Nu bet malacius tu, gerai meti svori. as tai si savaitgali per svecius buvau apleidus savo sportus, tai dabar vel kimbu i darba
Papildyta:
QUOTE(SiguteS @ 2009 04 08, 16:53)
Sveikos mamytes,
Gabrieliukas, Jusu sunus cia gerai pavare

jau juokiaus

, o rasau "gerai pavare", nes manoji grazuole dabar pastoviai ka nors pasako ir klausia "gerai pavariau?" is kazkur prisimokino
Smiltele dabar pastoviai pastebi stambius zmones ir tada rekia ant visos gatves ar parduotuves, "ziurek kokia storule"

tai dabar kasdien plaunu jai smegeneles, kad nesvarbu koks zmogus, plonas, storas, zemas ar pan. svarbu zmogaus sirdis ir kad jis geras draugas butu. Ir pateikiu pvz is knygeles "Mamule Mū" (super knygute), kad varna tai maza, negraziu balsu, plona, juoda, o karve didele, stora, ir kad jos yra pacios geriausios drauges
Sveikinu nestukes

liuks
Nu gi "gerai pavaro" tavo dukriukas

. Is tiesu, faina knygute "mamule Mu".