Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai nuo saulės.

Sveikos!
Gal zinote kur pas mus paduodami MIU MIU akiniai? labai noreciau pasimatuoti tokius:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Koko Chanel @ 2013 06 06, 23:09)
Gal kas zinote kokio gamintojo ir modelio oksanos pikul akiniai? ax.gif
http://kauno.diena.l...kul-foto-495017

Ir mane tas pats klausimas domina lotuliukas.gif Tik gal žinote ar teko kur nors matyti šiuos O. Pikul akinius http://www.klubas.lt...-124593:4838055 wub.gif ? Niekaip neįžiūriu - tai Dior ar Chloe firmos akinukai ax.gif ?

Manau, tai šie http://www.saksfifth...mp;LSoid=203720 smile.gif Gal žinote, kur galima būtų juos pasimatuoti pas mus LT ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aveiieva: 13 liepos 2013 - 18:09
taip, Chloe
Atsakyti
Sveikos merginos, smile.gif
Kadangi vasaarele is ties sauleta ir karsta, o saules akinukai ir skirtingas dizainas nepamaiso as susiradau nebloga tinklalapi, kuriame yra patariama kokie saules akiniai tinka pagal veido forma http://www.sunglassh.../styles-landing.
Ir nauju kolekciju buna, tai is ties esu patenkinta, nes pacios gan pailgas veidas tai isigijau Ray Benus aviator ir kelis dizaineriu akinukus didesniais remeliais bet skirtingu formu ir spalvu , kad butu linksmiau vasara.
Papildyta:
QUOTE(Muscade @ 2013 07 14, 09:50)
taip, Chloe

Pasigincysiu 4u.gif tikrai ne choe yra dior akiniai siu metu nauja kolekcija, jie isejo ir purpurines spalvos , kadangi su akinukais dirbu jau keli metukai ir su siais esu susidurusi smile.gif Uj soriukas as kalbu ka Oksana uzsidejusi yra smile.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(cikada7 @ 2013 03 10, 23:08)
user posted image
Gal kas zinote kokios firmos tie akiniai ?  g.gif
Papildyta:
Man ir idomu kokie cia akiniai  g.gif
Papildyta:
Todel kad saule nespigintu i akis  mirksiukas.gif O dazniausiai geri kokybiski akiniai nekeicia vaizdo. Man tikrai vaizdas nepatamseja, tiesiog apsaugo nuo saules  ax.gif

Nusviesejanciais stiklais akiniai yra graduatd in English naudojama akiniu apibudinimui , o jei kalbame apie remeli tai jau yra shades ...kadangi skirtingi atspalviai, smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernesta23 @ 2013 06 28, 15:34)
Sveikos!
Gal zinote kur pas mus paduodami MIU MIU akiniai? labai noreciau pasimatuoti tokius:

user posted image

Sveika, 4u.gif geda LT simtas metu nebuvau, bet situos akinukus nebent specializuotoj akiniu parduotuveje galbut Vilniuje, Kaune rasi, bet abejociau kadangi Miu Miu kaip prekinis zenklas: uzsienio salyse nepaplites, tik kur isvaziavus ar uzsisakius is interneto , smile.gif Kalbu UK, JAV.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drakoniukass: 14 liepos 2013 - 11:16
QUOTE(Muscade @ 2013 07 14, 09:50)
taip, Chloe

Ir as taip manau drinks_cheers.gif
QUOTE(drakoniukass @ 2013 07 14, 11:22)
]

Pasigincysiu 4u.gif  tikrai ne choe yra dior akiniai siu metu nauja kolekcija, jie isejo ir purpurines spalvos , kadangi su akinukais dirbu jau keli metukai ir su siais esu susidurusi smile.gif Uj soriukas as kalbu ka Oksana uzsidejusi yra smile.gif  blush2.gif

Na, aš pritarčiau Muscade, kad taip Chloe akinukai mirksiukas.gif Dior turi kažką panašaus, bet pažiūrėjus į juos Dior oficialiam shop'e iškart matėsi, kad tai ne tie kurių ieškau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aveiieva @ 2013 07 14, 13:58)
Ir as taip manau  drinks_cheers.gif
Na, aš pritarčiau Muscade, kad taip Chloe akinukai  mirksiukas.gif  Dior turi kažką panašaus, bet pažiūrėjus į juos Dior oficialiam shop'e iškart matėsi, kad tai ne tie kurių ieškau schmoll.gif

4u.gif taip kur sita tamsiaplauke atlikeja su akinukais jie Chloe (soriukas mano klaidele ), bet Pikul 100 proc Dior smile.gif http://www.eyewearda...nter-2012-2013/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drakoniukass: 14 liepos 2013 - 16:21
[quote=drakoniukass,2013 07 14, 12:22]
Kadangi vasaarele is ties sauleta ir karsta, o saules akinukai ir skirtingas dizainas nepamaiso as susiradau nebloga tinklalapi, kuriame yra patariama kokie saules akiniai tinka pagal veido forma http://www.sunglassh.../styles-landing.
Ir nauju kolekciju buna, tai is ties esu patenkinta, nes pacios gan pailgas veidas tai isigijau Ray Benus aviator ir kelis dizaineriu akinukus didesniais remeliais bet skirtingu formu ir spalvu , kad butu linksmiau vasara.
Papildyta:

Pasigincysiu 4u.gif tikrai ne choe yra dior akiniai siu metu nauja kolekcija, jie isejo ir purpurines spalvos , kadangi su akinukais dirbu jau keli metukai ir su siais esu susidurusi smile.gif Uj soriukas as kalbu ka Oksana uzsidejusi yra smile.gif blush2.gif
Papildyta:
Ka jus cia kliedit smile.gif As ja maciau is arti, ji su CHLOE akiniais.
Papildyta:
[quote=Muscade,2013 07 14, 19:45]
[quote=drakoniukass,2013 07 14, 12:22]
Papildyta:

Papildyta:
Ka jus cia kliedit smile.gif As ja draguose maciau is arti, ji su CHLOE akiniais.
[/quote]

aveiieva pabandykit i Optometrijis centra nueit, manau turetumet rasti, mano drauge panasius pirko is ten, irgi Chloe
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2013 03 10, 23:08)
Todel kad saule nespigintu i akis  mirksiukas.gif O dazniausiai geri kokybiski akiniai nekeicia vaizdo. Man tikrai vaizdas nepatamseja, tiesiog apsaugo nuo saules  ax.gif

thumbup.gif
as be akiniu negaleciau vairuot. spygina, nieko nematau doh.gif
net kai reikai rinktis ar paprasti akiniai, ar nuo saules(sauleta diena), renkuosi tik suales akinius. nes jei spygina i akis - tada is viso nieko nematau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Suprantama @ 2013 06 07, 16:11)
Gal kas gali patarti, is kur parsisiusti Polaroid firmos akinius? Pas mus labai jau sukeltos kainos, be to, kokybe prastesne, nei anksciau. Gal pas mus siuncia neoriginalius? g.gif

vat ir as pastebejau, mazdaug po 2 metu vienu polaroidu suluzo remelis, kitu - po mazdaug tiek metu-iskrito stikliukas..
o ir pasirinkimas pas mus ju visai mazas.. kiek ieskau, norejau i kitokius pakeist, bet vis kazkaip griztu prie ju..
kazi ar visi tie vardiniai irgi yra poliarizuoti?
Atsakyti
tasa , nevisi vardiniai yra polerizuoti, na ziurint ka vadinsime vardiniais , nes Ray Ben, kurie jaunatviski ir visuomet ant bangos ju dauguma galima rasti poleriuoztais stiklais ir turi P raidele prie uzraso Ray Ban ant linzes kairej pusej, jei nori Prada, Dior , Tifanny tai reikia ziureti ka raso aprasymas, o ant pacio remelio vidinej puse bus parasyta skaiciukas 2,3, ir dazniausiai jei polerizuotos linzes bus 3P tai trecias apsaugos filtras, Dazniausiai Oakley, Ray Ban, Serengeti, Mau Jim ,,,,,sitie buna su polerizacija, drinks_cheers.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 07 15, 08:31)
thumbup.gif
as be akiniu negaleciau vairuot. spygina, nieko nematau doh.gif
net kai reikai rinktis ar paprasti akiniai, ar nuo saules(sauleta diena), renkuosi tik suales akinius. nes jei spygina i akis - tada is viso nieko nematau doh.gif
Papildyta:
vat ir as pastebejau, mazdaug po 2 metu vienu polaroidu suluzo remelis, kitu - po mazdaug tiek metu-iskrito stikliukas..
o ir pasirinkimas pas mus ju visai mazas.. kiek ieskau, norejau i kitokius pakeist, bet vis kazkaip griztu prie ju..
kazi ar visi tie vardiniai irgi yra poliarizuoti?

Vieni is geresnes kokybes, stipresniu remenliu yra sitie : http://www.oakley.co...ized-collection, cia gali isirinkti forma ir spalva, kas labiau patinka, aisku jie be jokiu kristaliuku ir dekoraciju, bet kasdieniniam nesiojimui labai kokybiski ir ilgaamziski smile.gif Pati turiu kelias poras, jau 3 metai ir atrodo kaip nauji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drakoniukass @ 2013 07 15, 12:10)
tasa , nevisi vardiniai yra polerizuoti, na ziurint ka vadinsime vardiniais , nes Ray Ben, kurie jaunatviski ir visuomet ant bangos ju dauguma galima rasti poleriuoztais stiklais ir turi P raidele prie uzraso Ray Ban ant linzes kairej pusej, jei nori Prada, Dior , Tifanny tai reikia ziureti ka raso aprasymas, o ant pacio remelio vidinej puse bus parasyta skaiciukas 2,3, ir dazniausiai jei polerizuotos linzes  bus 3P tai trecias apsaugos filtras, Dazniausiai Oakley, Ray Ban, Serengeti, Mau Jim ,,,,,sitie buna su polerizacija, drinks_cheers.gif  ax.gif
Papildyta:
Vieni is geresnes kokybes, stipresniu remenliu yra sitie : http://www.oakley.co...ized-collection, cia gali isirinkti forma ir spalva, kas labiau patinka, aisku jie be jokiu kristaliuku ir dekoraciju, bet kasdieniniam nesiojimui labai kokybiski ir ilgaamziski smile.gif Pati turiu kelias poras, jau 3 metai ir atrodo kaip nauji smile.gif

Man baisu skaityt jusu daromas elementarias rasybos klaidas. Kaip Ray Ben ir panasiai, sis brandas net nerasomas atskirai...
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2013 07 15, 19:38)
Man baisu skaityt jusu daromas elementarias rasybos klaidas. Kaip Ray Ben ir panasiai, sis brandas net nerasomas atskirai...

Is medzio neisgriuvot ? mastau.gif nors zinute buvo skirta ne man,bet Ray-Ban rasosi atskirai,ir Ban rasosi su A,o ne su E,kaip jus 'pataiset. biggrin.gif
Zinove firmu biggrin.gif
Kita kart taisydama kitas,atsizvelkit i tai
,kad pati ismanot nekazka. laugh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 16 liepos 2013 - 10:18
QUOTE(*Anila* @ 2013 07 16, 11:12)
Is medzio neisgriuvot ? mastau.gif nors zinute buvo skirta ne man,bet Ray-Ban rasosi atskirai,ir Ban rasosi su A,o ne su  E,kaip jus 'pataiset. biggrin.gif
Zinove firmu biggrin.gif
Kita kart taisydama kitas,atsizvelkit i tai
,kad pati ismanot nekazka. laugh.gif

user posted image

O jus skaityt mokat? Panasu, kad ne. As apie Ban ir rasiau, KAIP RAY BEN KLAIDOS ir panasiai. As ir nesisakau, kad esu zinove firmu, nereikia cia kliedesiuot.
Atsakyti