Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai nuo saulės.

Turejau kazkada vienus DKNY firmos akinius,jie irgi buvo made in china kiek pamenu,ir man net minciu nebuvo kad jie gali buti padielka g.gif Pirkau irgi Jav,is rimtos parduotuves,nesiojau kol pameciau verysad.gif O dabar turiu Versace,raso made in Italy.Daug ivairiu brandu gaminami Kinijoje,bet tai nereiskia kad neorginalas.Va geros ginciuchos nuoruodos idetos is macys ax.gif ,tai tik irodo kad vieni gali buti pagaminti Kinijoje,kiti Italijoje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziedune76: 31 kovo 2014 - 22:04
QUOTE(kastya @ 2014 03 31, 20:42)
Turinčios tiek kitus vardinius aksesuarus, tiek DKNY padėkite, pasidalinkite savo patitimi.

Parasiau DKNY, paklausiau, ar yra pagrindo abejoti zappos.com ir made in China uzrasu.
Atsakyti
Manau vakar siai narei tikrai pakankamai pateikiau irodymu kad akiniai originalus.Paprasiau tarpininkes kad patvirtintu jai del akinuku pirkimo is zappos,tarpininke patvirtino,...Zappos parduotuve tikrai yra rimta parduotuve.Nare kaltina tarpininkes sukciavimu,kad siuncia prekes is Jav fake,nes jos visos buna made in china:) Parasiau ir laiska vakar i pacia DKNY customer service,uzklausiau kodel taip yra,kad ant vienu akiniu raso made in Italy o ant kitu made in China,gavau atsakyma kad taip buna,pasitaiko doh.gif O si nare vistiek varo savo,irodinek jai kaip tu nori doh.gif Juk galima nunesti pas mus i optika patikrinimui uv praleidziamuma spinduliams siuos aknius,nes klastotese dazniausiai buna sudeti stiklai be jokios uv apsaugos,si nare atsisako ir vel varo savo...Manau viskas tuom pasakyta ir diskusija baigta.Akinukus pardaviau uz juokinga kaina,naujus,daug pigiau nei mokejau,o va kaip gali zmogus papulti ir buti dar apkaltintas aferizmu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2014 04 01, 10:10)
Parasiau DKNY, paklausiau, ar yra pagrindo abejoti zappos.com ir made in China uzrasu.

Linamog as ir pati jau vakar parasiau i DKNY,nes vakar nervai neislaike,gavau atsakyma kad buna,pasitaiko.Taip kaip ir pvz. Massimo Dutti sutikrinau,delninuke raso made in marocco,o svarkelis made in Portugal,tas pats atvejis ir cia pasitaike.Macys nuoruodose aiskiai matyti kad buna,Macys parduotuve irgi patikima.Bet nereikia juodinti ir kaltinti zmoniu nebutais dalykais,pirma karta uzsiroviau ant tokios pirkejos,niekada nebuvo jokiu itarimu ir is tarpininkes puses doh.gif
Jau daug metu siunciuosi per tarpininkes ivairiu brandu rubus,aksesuarus,batus ir ttt.Ir MK made in China,ir Ugg made in China,Ralph Lauren made in China,....tai reik manyt kad viskas fake,nes made in China?kur logika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 01 balandžio 2014 - 08:21
QUOTE(ginciucha @ 2014 04 01, 09:14)
Akinukus pardaviau uz juokinga kaina,naujus,daug pigiau nei mokejau,o va kaip gali zmogus papulti ir buti dar apkaltintas aferizmu doh.gif

Patikslinkite, ko pirkeja is jusu nori? Grazinti akinius?
Atsakyti
Stai pacituosiu jos pirma laiska-
Sveiki, siandien atsiemiau akinius. O tai kaip cia gaunasi, kad vietoj originaliu, gavau padielka? Is jusu puses, matant, kad esat siame forume jau senbuve, labai negrazu. Niekada padielku nenesiojau ir nenesiosiu, todel primygtinai reikalauju grazinti pinigus, o as jums grazinsiu siuntini. atskaiciuokite siuntimo islaidas, bet grazinti privalote,. Gerai ten suzaidete su tuo sakinuku, kad siuntete is JAv, mokejote dvigubai daugiau. tikrai nebusiu apgaudinejama ir MADE IN CHINA akiniu nenesiosiu ir uz tokia kaina nepirksiu. ir nedriskite pasisalinti ar kitaip dingti, apgaudineti zmoniu negrazu, esant reikalui ir i namus atvaziuosiu.
Dabar cia jau principo reikalas. g.gif Buvau vakar apsisprendusi akinukus priimti atgal,dabar tikrai to nedarysiu,nes nesijauciu apgavusi ir melavusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 01 balandžio 2014 - 08:35
QUOTE(ginciucha @ 2014 04 01, 09:34)
Stai pacituosiu jos pirma laiska-
Sveiki, siandien atsiemiau akinius. O tai kaip cia gaunasi, kad vietoj originaliu, gavau padielka? Is jusu puses, matant, kad esat siame forume jau senbuve, labai negrazu. Niekada padielku nenesiojau ir nenesiosiu, todel primygtinai reikalauju grazinti pinigus, o as jums grazinsiu siuntini. atskaiciuokite siuntimo islaidas, bet grazinti privalote,. Gerai ten suzaidete su tuo sakinuku, kad siuntete is JAv, mokejote dvigubai daugiau. tikrai nebusiu apgaudinejama ir MADE IN CHINA akiniu nenesiosiu ir uz tokia kaina nepirksiu. ir nedriskite pasisalinti ar kitaip dingti, apgaudineti zmoniu negrazu, esant reikalui ir i namus atvaziuosiu.
Dabar cia jau principo reikalas. g.gif Buvau vakar apsisprendusi akinukus priimti atgal,dabar tikrai to nedarysiu,nes nesijauciu apgavusi ir melavusi...

Na ir kas, kad neapgavote. Jinai turi teisę neimti, jei ne viską jai parodėte, iš visų pusių nepadarėte foto, ji nebuvo mačiusi to užrašo made in China. Pirkėja teisi. Galėtumėte ginčyti tik siuntimo išlaidas, o dabar net tas leidžia atskaičiuoti. Pasiimkite atgal savo prekę, parduosite vėl, apie viską įspėjusi kitam žmogui, kokios jums problemos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 04 01, 16:38)
Pasiimkite atgal savo prekę, parduosite vėl, apie viską įspėjusi kitam žmogui, kokios jums problemos? g.gif

Na, pvz as daznai perku parduodu ir neturiu laiko zaistis su grazinimais... Visu pirma, laikas. Antra, rizika, kad paste grazinant pasimes, susilamdys ar pan. Trecia, pinigus gavau-pinigus isleidau, todel dabar vel krapstyt, inesinet ir pan. man doh.gif Taigi, del grazinimo etiska butu aptart viska pries perkant. Nuotrauku daugiau paprasyt velgi galejo. Jei pirko is nuotrauku, kurias mate, reiskia ju tiek ir uzteko. Dar vienas aspektas- kaltinimai prekiavimu padirbiniais. Parasytu pirkeja, kad va sorry netiko prie veido, nepatiko realybeje, galbut galeciau grazint, butu viena, o dabar uzsipult, kad padirbinys doh.gif Va taip atsiranda principo reikalas. Yra kas del orumo izeidimo teistusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 01 balandžio 2014 - 16:23
Taip, man zinutes tonas labai nepatiko, ypac kai parodomas vistiskumas originalu ekspertizes srity.
Atsakyti
Pardavėjos vietoj pinigų negražinčiau, nes sandoris iš jos pusės įvyko sąžiningai.

QUOTE(Monteverte @ 2014 04 01, 15:38)
Na ir kas, kad neapgavote. Jinai turi teisę neimti, jei ne viską jai parodėte, iš visų pusių nepadarėte foto, ji nebuvo mačiusi to užrašo made in China. Pirkėja teisi. Galėtumėte ginčyti tik siuntimo išlaidas, o dabar net tas leidžia atskaičiuoti. Pasiimkite atgal savo prekę, parduosite vėl, apie viską įspėjusi kitam žmogui, kokios jums problemos? g.gif

Pirkėja neprašė papildomų nuotraukų, kaip supratau.

QUOTE(linamog @ 2014 04 01, 16:07)
Taip, man zinutes tonas labai nepatiko, ypac kai parodomas vistiskumas originalu ekspertizes srity.

Tikrai taip drinks_cheers.gif

Ar negali būti taip, kad dizainas kurtas Italijoje, o akiniai surinkti Kinijoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 01 balandžio 2014 - 18:42
Pirkeja net neprase realiu foto .Mane sokiravo iskart toks uzsipuolimas...Vat man ir pykta,as ir jai sakau rasyk kad netiko nepatiko,bet nebuk eksperte kad iskart nustatei kad padielka...Sakau per tarpininkes daug metu jau siunciuosi prekytes,kaip pvz.jai parasiau Michael Kors turiu rankine ir pingine , irgi sakau raso made in china.Tai ji iskart nustate ir mano rankines ir mano visu kitu siustu pirktu daiktu neoriginaluma,nes made in china...,o tarpininkes naudojasi mano naivumu ir patiklumu ir siuncia man fuflo...Rudaplauke man viena is geriausiu tarpininkiu,niekada nekilo jokiu abejoniu dvejoniu del ju darbo.Tai ar logikos yra?Ar nebutu pykta?
Atsakyti
Butu pikta tikrai.
Atsakyti
Netycia uzklydau cia, bet pareiksiu irgi savo nuomone ax.gif
o dar nebuna tokiu bajeriu, kad grazina is tikro fake'inius g.gif ar cia nebuvo koks labai populiarus modelis, kad taip galetu atsitikti rolleyes.gif
Atsakyti