Įkraunama...
Įkraunama...

Salvija

Mano asocijacijos- Skalvijos kino teatras. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2009 04 07, 12:24)
puikios asociacijos  4u.gif Vardas tikrai moteriskas  wub.gif
Reiksme grazi, manau, grazus teveliu pasirinkimas  4u.gif

aciuuu mirksiukas.gif
man labai patiko geles jos tokios skaiciai raudonos thumbup.gif labai lotuliukas.gif

QUOTE(Akra @ 2009 04 07, 17:34)
Man tai sis vardas iskart primine Skalvijos kino teatra  smile.gif

oi drinks_cheers.gif geras net nesusimasciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano grupiokė buvo Salvinija. Gal ir nieko g.gif
Atsakyti
Aš pažįstu Salviją, pradžioj labai keistas vardas buvo, o dabar jau kažkaip pripratau. Nei gražus, nei negražus ax.gif
Atsakyti
man negrazus schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif kiekvienas renkasi pagal savo skoni mirksiukas.gif
man jis labai patinka lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(varle123 @ 2009 04 10, 23:11)
4u.gif kiekvienas renkasi pagal savo skoni mirksiukas.gif
man jis labai patinka lotuliukas.gif  wub.gif

tai žinoma, kad kiekvienas renkasi pagal savo skonį... drinks_cheers.gif
Tik koks temos tikslas? Sužinot ar patinka kitiems žmonėms g.gif ? Mergytė jau gi pavadinta wub.gif 4u.gif ir koks skirtumas ar patinka ar ne , gi varduko nepakeisit ...
Atsakyti
Nesupyk bet kazkodel i galva iskarto kino teatras lenda skalvija biggrin.gif , bet siaip grazus visai vardas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 04 11, 10:28)
tai žinoma, kad kiekvienas renkasi pagal savo skonį... drinks_cheers.gif
Tik koks temos tikslas? Sužinot ar patinka kitiems žmonėms  g.gif ? Mergytė jau gi pavadinta  wub.gif  4u.gif  ir koks skirtumas ar patinka ar ne , gi varduko nepakeisit ...

Tikslas, paprastas, as nei vieno zmogaus nezinau su Salvijaus ar Salvijos vardu, tad norejau suzintoti ka aplamai masto apie toki varda.
O keisti jokiu budu schmoll.gif sis vardas yra isnesiotas 4 metus....ir stai turiu savo mazyte Salvyte thumbup.gif
o pie varda idomu, ka apie tai mastote,tik tiek ax.gif
Atsakyti
Man grazus 4u.gif Skalvija yra skalvija, o Salvija - Salvija, neskiriat zodziu? g.gif smile.gif
Atsakyti
as irgi turiu giminaite Salvinija,visi vadina Salvija,Salve..man grazu..isskirtina,neiprasta wub.gif
Atsakyti
Turejau klasioka Salviju. Nezinau, nepatinka man g.gif gal dar ir kad zmogus nesimpatiskas buvo prisidejo prie to g.gif
Atsakyti