Įkraunama...
Įkraunama...

Kabala

QUOTE(xxl @ 2010 04 20, 10:37)
wow, nesimiega ? ar ateiviai eilini karta pagrobe? smile.gif

nu ne, tokiu laiku aš keliuosi. rytais esu darbingiausia. mėgstu daryti horoskopus, kol visas miestas dar miega ir vyrauja palaiminga tyla. už tai ir miegoti einu su vištomis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marinas.rozz: 20 balandžio 2010 - 10:04
QUOTE(dekor @ 2010 04 19, 23:03)
Aš tai nelabai ką pamenu- bet yra toks mokslo metodologijos įrankis kaip - Kombinatorika- galimų variantų nustatymas, man matosi kolkas tik du:

1,Negryžtamai nuvargai bestudijuodamas mokslą ir filosofiją

2,Iš didelio žingeidumo pasidarei , mažają labotomiją, čia gi net kaukuolės trepanacijos nereik daryt- viskas buitinėm salygom , per šnervę tik kyšteli virbą...
Matosi, kad nelabai, ką pamenat. Neteisingas terminų vartojimas sukelia abejonių jūsų išmanymu.
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=Wz3Jhn-YlLk Cia pirma dalis
http://www.youtube.c...h?v=rcVCcEA8_N8 Cia antra dalis
Atsakyti
http://www.kabbalah..../.../54560
http://www.laitman.r...wers/12978.html
Atsakyti
Kodel Laitmanas?
Todel, kad jis pritaike sia metodika siuolaikiniam zmogui. Dabartiniam musu egoizmo issivystimo lygiui. Kabalos mokslas reikalauja nemazai fiziniu ir pscichiniu jegu. Pagal kitas knygas, tavo ego issivystimas neatitinka. Todel tinka tik jo knygos.
Papildyta:
QUOTE(Spalvota diena @ 2010 04 13, 08:51)
Kodėl manote, kad visiems vienodas kelias?
Kodėl manote, kad kiekvienas naudosis vienodom priemonėm?

Tai atsakys man Indraja22 ar ne g.gif ...?
Ir kodėl gi reikia skaityti tik Laitmano knygas  g.gif ? Visada žavu kategoriškumas  biggrin.gif ...

Marinas.rozz, noras turi būti skaityti Laitmaną rolleyes.gif

Kodel Laitmanas?
Todel, kad jis pritaike sia metodika siuolaikiniam zmogui. Dabartiniam musu egoizmo issivystimo lygiui. Kabalos mokslas reikalauja nemazai fiziniu ir pscichiniu jegu. Pagal kitas knygas, tavo ego issivystimas neatitinka. Todel tinka tik jo knygos.
Atsakyti
Kai gyvenimas nebetenkina, kai viskas pasidaro nebeidomu ir uzknisa. Atrandi Kabala. Vadinasi tau atejo laikas, atsibundama piramides principu. Pirmoji karta ruosia visa informacija sekanciai kartai. kiekvienam savas laikas.
kad butu aiskiau galeciau sulyginti su tokiu laikotarpiu kaip paauglyste, pirmoji trauka priesingai lyciai ir pan. Kol esi vaikas i besibuciuojancius zmones ziuri keistai ir nesupranti kodel jie tai daro. (Taip dabar ziurite i kabalista) paskui ateina tas laikas kai hormonai uzliuliuoja, staiga atsiranda potraukis kartais ir pats nesupranti kas cia darosi, pirmas bucinys o ypac pirmieji pojuciai nerealus, norisi dar ir dar (cia kai ateini i kabala ir pasimokai kuri laika). Po to be siu dalyku kaip meile seksas, mes neisivaizduojame savo gyvenimo (as be kabalos neisivaizduoju savo gyvenimo). Juk tuo paauglystes laikotarpiu taip viskas gyvenime apsivercia. Poto suaugi, pasikeicia mastymas, paaugliu problemos kelia sypsena ir prisiminimus. Taip dabar ziuriu i zmones i ju problemas doh.gif kiek mes prisidarem ju del savo ego:)
Man tai dar tik kelio pradzia...
Papildyta:
Marinas.rozz noras turi buti "susilieti su kureju" si nora sustiprini kai buni tarp to paties norinciu zmoniu.
Atsakyti
Sia tema galeciau rasyti ir rasyti. Na yra toks labai geras filmas "As robotas"
http://www.obuolys.l...ovo-idejos.html
jis kazkuom primena dabartine musu situacija. tame filme esantys robotai - Tai mes zmones, o zmones, kurie juos sukure - tai toji jega, kurejas ir pan. Taigi kurejas mus valdo kaip robotus, tik tiek, kad tame filme robotai tai suprata, o mes, kad esam valdomi kol kas dar nesuprantam. Filmo pabaigoje robotai issilaisvina. Taigi sio dabartinio musu gyvenimo-filmo irgi laukia tas pats mes issilaisvinsim. O kam viso sito gyvenimo filmo mums reikejo suzinosi kabaloje.
Atsakyti
QUOTE(Indraja22 @ 2010 09 24, 17:35)
kad butu aiskiau galeciau sulyginti su tokiu laikotarpiu kaip paauglyste, pirmoji trauka priesingai lyciai ir pan. Kol esi vaikas i besibuciuojancius zmones ziuri keistai ir nesupranti kodel jie tai daro. (Taip dabar ziurite i kabalista) paskui ateina tas laikas kai hormonai uzliuliuoja, staiga atsiranda potraukis kartais ir pats nesupranti kas cia darosi, pirmas bucinys o ypac pirmieji pojuciai nerealus, norisi dar ir dar (cia kai ateini i kabala ir pasimokai kuri laika). Po to be siu dalyku kaip meile seksas, mes neisivaizduojame savo gyvenimo (as be kabalos neisivaizduoju savo gyvenimo). Juk tuo paauglystes laikotarpiu taip viskas  gyvenime apsivercia. Poto suaugi, pasikeicia mastymas, paaugliu problemos kelia sypsena ir prisiminimus. Taip dabar ziuriu i zmones i ju problemas doh.gif  kiek mes prisidarem ju del savo ego:)
Man tai dar tik kelio pradzia...
Kad būtų aiškiai, priminsiu, kad savo pavyzdyje pametėte senatvę, kai sekso gyvenime nebėra arba beveik nebėra. Ir žmonės jaučiasi kuo puikiausiai be jo.
Ir dar priminsiu, kad daugybė žmonių gyvena ir puikiai jaučiasi be meilės ir sekso.
Manau, kad viską labai primityviai suvokiate, ir jūsų pavyzdys - itin primityvus.
Atsakyti
sveiki,

lapkričio 9-11 d. įvyks kabalistinis kongresas Tel Avive, Izraelyje:

http://www.laitman.l...iame-visu-jusu/
Atsakyti
QUOTE(Indraja22 @ 2010 09 24, 18:13)
Todel tinka tik jo knygos.


Indraja, dėl kabalistinių knygų iš tikrųjų yra kiek kitaip.
šiuolaikinei kartai tinka tik Ari (Gyvybės medis, Ketinimų vartai, ir kt.), Rašbi (knyga Zohar), Judos Ašlago (Baal Sulamo) darbai (ypač veertingas jo parašytas komentaras Sulam knygai Zohar (be jo eilinis žmogus nesuvoktų, kas parašyta knygoje Zohar) bei Mokymas apie dešimt sfirot (komentaras Ari Gyvybės medžiui), bei daugybė straipsnių bei laiškų mokiniams, ir jo sūnaus Barucho Ašlago (Rabašo) darbai (straipsniai (ypač apie grupę) bei laiškai), bei Laitmano knygos - jose Laitmanas iš esmės komentuoja tai, kas jau parašyta didžiųjų kabalistų.
Laitmanas savo darbuose, pamokose, pokalbiuose, laidose ir pan. tik dar labiau paaiškino, konkretizavo, adaptavo kabalos metodiką šiuolaikiniam žmogui.
Atsakyti
kongreso esmė:

http://www.laitman.l...avi...afikaā€œ/
Atsakyti
šiandien - KONGRESAS smile.gif

nuo 10.00 val. žiūrėkite per www.kab.tv/rus
Atsakyti