Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(MisKaprizas @ 2009 04 23, 12:25)
Taip, išvalys LOC  smile.gif Tik servetėlės man labiau tinka dėmę išvalyti greitai, taip pat visada turiu rankinėje, automobilyje  4u.gif

Tas tai taip, rankinėje turėti labai gerai, o jei dar po ranka visada yra vaikas... biggrin.gif Jie gi pastoviai tai ten, tai ten išsiteplioja biggrin.gif
Atsakyti
labas, sudomino
SA8 Pre-Wash dėmių išėmėjas prieš skalbimą (140 gr.)
ar tikrai jis toks veiksmingas kaip kad raso? ar isvalo isisenejusias drabuziu demes, nes pavargau jau su ACE ir Vanish doh.gif
kokia butu kaina? Kaune 4u.gif
gal dar ka parekomenduotumete kad galima butu uzpilti ant demes ir po to skalbti iprastai blush2.gif
ar geriau L.O.C. universalus valiklis, raso kad jau labai viskam tinka?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltanosis: 23 balandžio 2009 - 13:52
QUOTE(baltanosis @ 2009 04 23, 14:47)
labas, sudomino
SA8 Pre-Wash dėmių išėmėjas prieš skalbimą (140 gr.)
ar tikrai jis toks veiksmingas kaip kad raso? ar isvalo isisenejusias drabuziu demes, nes pavargau jau su ACE ir Vanish  doh.gif
kokia butu kaina? Kaune  4u.gif
gal dar ka parekomenduotumete kad galima butu uzpilti ant demes ir po to skalbti iprastai  blush2.gif
ar geriau L.O.C. universalus valiklis, raso kad jau labai viskam tinka?
4u.gif

parašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 04 23, 15:00)
parašiau  4u.gif

O gal galėtum viešai pasidalinti, ar čia kažkokia paslaptis kaip geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2009 04 24, 09:07)
O gal galėtum viešai pasidalinti, ar čia kažkokia paslaptis kaip geriau? g.gif

Aha, ir man butu idomu smile.gif
Atsakyti
Įsiterpsiu aš dėl Pre - Wash dėmių išemėjo. Pernai išvažiuodami 2 savaičių atostogoms palikom vaiko naują raudoną striukę mano brolio mašinoj. Po atostogų grįžusi vos nenualpau - visa tepalais ištepta ir jau gerai įsigėrę (juk 2 savaites atostogavom). 3 kartus skalbiau skalbiankėje, bet dėmės nė krust. Susinervinau, bet, kadangi mano mama Amway fanė, tai padaviau ir sakau, vartykis kaip nori, jei jau toks nuostabus tas Amway, tai išvalyk dėmes. Pavargo gal pusvalandį. Ji su dantų šepetuku tuos miltelius po karštu vandeniu pakišo ir tada dėmes brūžino. Nei vienos dėmelės neliko, spalva nei kiek nenubluko. Striukė kaip nauja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos noreciau suzinoti placiau apie amway platinima.
Kas netingetu gal parasytu man i a.z.
Sirdingai dekju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliukas @ 2009 04 24, 08:49)
Sveikos noreciau suzinoti placiau apie amway platinima.
Kas netingetu gal parasytu man i a.z.
Sirdingai dekju 4u.gif

Parasiau, kitos galit nesivargint nono.gif
Atsakyti
QUOTE(asas123 @ 2009 04 24, 10:05)
Parasiau, kitos galit nesivargint  nono.gif

lotuliukas.gif susimuskit
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 04 24, 09:24)
lotuliukas.gif  susimuskit

Nera cia del ko mustis smile.gif Tik jeigu pramiega susidomejosi zmogu tai paskui tegul nelenda i akis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asas123 @ 2009 04 24, 10:25)
Nera cia del ko mustis  smile.gif  Tik jeigu pramiega susidomejosi zmogu tai paskui tegul nelenda i akis  ax.gif

suprantu - konkurencija, kam dabar lengva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asas123 @ 2009 04 24, 10:05)
Parasiau, kitos galit nesivargint  nono.gif

QUOTE(asas123 @ 2009 04 24, 10:25)
Nera cia del ko mustis  smile.gif  Tik jeigu pramiega susidomejosi zmogu tai paskui tegul nelenda i akis  ax.gif

Na, jei man atrašytų toks malonus ir mandagus žmogus kaip Jūs, tai aš laukčiau ir kitų pasiūlymų ax.gif
Todėl, manau, kad ir kitos galit "vargintis" biggrin.gif Besidominčiai bus pasirinkimas, su kuo maloniau bendradarbiaut mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružis:): 24 balandžio 2009 - 10:21