labas, sudomino SA8 Pre-Wash dėmių išėmėjas prieš skalbimą (140 gr.) ar tikrai jis toks veiksmingas kaip kad raso? ar isvalo isisenejusias drabuziu demes, nes pavargau jau su ACE ir Vanish kokia butu kaina? Kaune gal dar ka parekomenduotumete kad galima butu uzpilti ant demes ir po to skalbti iprastai ar geriau L.O.C. universalus valiklis, raso kad jau labai viskam tinka?
labas, sudomino SA8 Pre-Wash dėmių išėmėjas prieš skalbimą (140 gr.)
ar tikrai jis toks veiksmingas kaip kad raso? ar isvalo isisenejusias drabuziu demes, nes pavargau jau su ACE ir Vanish
kokia butu kaina? Kaune
gal dar ka parekomenduotumete kad galima butu uzpilti ant demes ir po to skalbti iprastai
ar geriau L.O.C. universalus valiklis, raso kad jau labai viskam tinka?
Įsiterpsiu aš dėl Pre - Wash dėmių išemėjo. Pernai išvažiuodami 2 savaičių atostogoms palikom vaiko naują raudoną striukę mano brolio mašinoj. Po atostogų grįžusi vos nenualpau - visa tepalais ištepta ir jau gerai įsigėrę (juk 2 savaites atostogavom). 3 kartus skalbiau skalbiankėje, bet dėmės nė krust. Susinervinau, bet, kadangi mano mama Amway fanė, tai padaviau ir sakau, vartykis kaip nori, jei jau toks nuostabus tas Amway, tai išvalyk dėmes. Pavargo gal pusvalandį. Ji su dantų šepetuku tuos miltelius po karštu vandeniu pakišo ir tada dėmes brūžino. Nei vienos dėmelės neliko, spalva nei kiek nenubluko. Striukė kaip nauja
Na, jei man atrašytų toks malonus ir mandagus žmogus kaip Jūs, tai aš laukčiau ir kitų pasiūlymų
Todėl, manau, kad ir kitos galit "vargintis" Besidominčiai bus pasirinkimas, su kuo maloniau bendradarbiaut