Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(Boružis:) @ 2009 04 24, 10:21)
Na, jei man atrašytų toks malonus ir mandagus žmogus kaip Jūs, tai aš laukčiau ir kitų pasiūlymų ax.gif
Todėl, manau, kad ir kitos galit "vargintis" biggrin.gif Besidominčiai bus pasirinkimas, su kuo maloniau bendradarbiaut mirksiukas.gif

As az visada rasau labai mandagiai smile.gif o su konkurentais nebunu mandagus , juk konkurentai gun_bandana.gif 4u.gif
Atsakyti
as sakau, kad tuoj bus mustynes biggrin.gif

su visais reik maloniai elgtis, o su konkurentais ypac 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 04 24, 10:32)
as sakau, kad tuoj bus mustynes biggrin.gif

su visais reik maloniai elgtis, o su konkurentais ypac  4u.gif

Kodel gi taip?
Atsakyti
Kuo toliau, tuo prasciau su sita tema...

asas123, mes cia ne konkurentams akis kabinam, o diskutuojam apie produktus, versla ir t.t.. Jei pasitaiko kas nori uzsisakyt - super. Siandien uzsisake is taves, rytoj is manes, tik nenumirk is pavydo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asas123 @ 2009 04 24, 11:35)
Kodel gi taip?

O kodel ne taip? Argi grazu akis kabinti? Elementariausia etika ir mandagumas mirksiukas.gif
Atsakyti
As is pavydo nenumirsiu o konkurencija tai yra buvo ir bus tarp platintoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asas123 @ 2009 04 24, 13:09)
As is pavydo nenumirsiu o konkurencija tai yra buvo ir bus tarp platintoju  smile.gif

Tai gal bent jau viesai nedemonstruok savo paziuru, labai negraziai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 04 24, 12:14)
Tai gal bent jau viesai nedemonstruok savo paziuru, labai negraziai atrodo lotuliukas.gif

Jus norite pasakyti, kad tik man vienam atrodo jog platintojai yra konkurentai? g.gif
Jeigu dabar paraso, kad nori pasirasyti licencija ir pasiulau as ir pasiulote jus tai mes esame konkurentai.
Atsakyti
Asas, cia visos ir visi yra konkurentes ir konkurentai, bet bendrauja mandagiai. Jei visi pradetu bendrauti, kaip tu, tai klientai sitoje temoje manau bijotu net pasisakyti, kad nori vienokiu ar kitokiu prekiu ar atsiliepimu apie jas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

reikia universalaus loc valiklio, loc servieteliu. Amway vitaminu ten kur gelezis vaikams ir vitamino C. Ieskau kaune, bet jei pasiulysit is kitu miestu uz gera kaina - kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2009 04 24, 12:47)
Asas, cia visos ir visi yra konkurentes ir konkurentai, bet bendrauja mandagiai. Jei visi pradetu bendrauti, kaip tu, tai klientai sitoje temoje manau bijotu net pasisakyti, kad nori vienokiu ar kitokiu prekiu ar atsiliepimu apie jas  mirksiukas.gif

Aisku smile.gif bendrausiu mandagiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asas123 @ 2009 04 24, 13:19)
Aisku  smile.gif  bendrausiu mandagiau  ax.gif

friends.gif
Turiu toki durna klausima, kazin ar galiu vaikui galva truputi su LOC'u isplauti? Man taip durnai skamba, nezinau ka besugalvoti. Mano grazuole labai riebios sriubos ant galvos uzsipyle ir su sampunais negaliu atskalbti doh.gif
Atsakyti