Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(Baronka @ 2009 05 06, 23:42)
lotuliukas.gif sitas neblogas.. bandau bandau biggrin.gif

man atrodo pelesi nuima bent laikinai,- skiestas vonios valiklis,(ruzavas) vonioj kur dregna pas veina pana valem , nueme nuo plyteliu tarpu;) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 05 07, 10:19)
man atrodo pelesi nuima bent laikinai,- skiestas vonios valiklis,(ruzavas) vonioj kur dregna pas veina pana valem , nueme nuo plyteliu tarpu;) smile.gif

aš užtepiau Soft Cleaner ant pelesio (taip pat vonioj), palikau ilgam laikui, paskui nuvaliau, nei žymės. Nu kad jau taip prigąsdinot, laukiu, kada vėl išlįs. Kai sulauksiu, pasidalinsiu su visom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 05 06, 16:06)
hm, o kas yra "piktos dėmės"? blush2.gif  4u.gif  Niu aš TRI-ZYME nusivyliau, kad jis man net žolės dėmių ant mano mažojo vaikinuko kelnių neištraukė blush2.gif  Ir nebuvo dar įsisenėjusios tos dėmės blush2.gif  Hm, tai kaip jums "piktas dėmes" ištraukia? blush2.gif  4u.gif  Ai, tiesa, o laikiau pamerkus jau net ne pusvalandį turbūt, bet ir visą valandą, vis tikėjausi, kad dings ta žalsva spalva nuo kelnių kelių biggrin.gif

as buvau pamirsus, tai turbut 2 val prabuvo, bet realiai isplove tik paprasta purva, nes vanduo liko juodas, bet demes liko. sakau gal cia irgi reikia deti ant demiu hihihi.gif arba didesni kieki tu milteliu g.gif

Gal galetumet papasakot issamiai kaip viska daret.kiek dejot kokia vandens temperatura(panasiai)?Zoles demes plaudavau taip;deme istepiau l.o.c.(grynu)po to uzdejau baliklio palaikiau 10-15min.ir idejau i skalbimo masina.Po plovimo demes neliko.Paklausinesiu gal zoles demes kas nors su tri-zymu vale,kai suzinosiu parasysiu.
Atsakyti
smile.gif kas gali pasakyt su kuo isimti nuo vaikisku rubu tyreles demes.Bandziau su Prewash, nepadejo
Atsakyti
QUOTE(joleee @ 2009 05 07, 11:05)
smile.gif kas gali pasakyt su kuo isimti nuo vaikisku rubu tyreles demes.Bandziau su Prewash, nepadejo

reikia su LOC pabandyti, as valiau morkas isvale puikiai, taip pat ir baliklis gali padeti, ziurint kokios demes, reikia paabndyti ar dazai "neina", valant su balikliu. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute as @ 2009 05 07, 11:10)
reikia su LOC pabandyti, as valiau morkas isvale puikiai, taip pat ir baliklis gali padeti, ziurint kokios demes, reikia paabndyti ar dazai "neina", valant su balikliu. Sekmes  mirksiukas.gif

tai vat butent man reik isvalyt morkos demes, nuo tyreles
Atsakyti
QUOTE(joleee @ 2009 05 07, 11:13)
tai vat butent man reik isvalyt morkos demes, nuo tyreles

Jei šviežios dėmės, tai bet kuris išvalys. Jei ne tai reiks tept abiem. Išima ir senas tepalo dėmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 05 07, 11:54)
Jei šviežios dėmės, tai bet kuris išvalys. Jei ne tai reiks tept abiem. Išima ir senas tepalo dėmes smile.gif

aciu uz info 4u.gif Ir dar noriu paklausti o dantu pasta vaikam ar galima naudoti?Jei taip tai nuo keliu metu?
Atsakyti
LOC išima riebalinės kilmės dėmės, kavos, arbatos, žolės: baliklis. Jei įsisenėjusios dėmės, tai medžiagą su dėmė įdėti tarp šlapių nosinaičių išteptų balikliu ir praeit su lygintuvu.

Gaminam maistą pirma kart su Amway puodais, bus įdomu paragaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(joleee @ 2009 05 07, 12:16)
aciu uz info 4u.gif Ir dar noriu paklausti o dantu pasta vaikam ar galima naudoti?Jei taip tai nuo keliu metu?

aš informuota, kad nuo 2 metukų galima naudoti vaikams. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joleee @ 2009 05 07, 12:16)

ant pakuotės rašoma, kad nuo šešerių.

o žolės dėmes išiminėju su pre-wash purškikliu.
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 05 07, 09:29)
aš užtepiau Soft Cleaner ant pelesio (taip pat vonioj),

Kas tas Soft Cleaner ? g.gif
Atsakyti