Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(spiglys @ 2009 05 07, 12:55)
Kas tas Soft Cleaner ? g.gif

švelnus valymo pienelis 4u.gif
Atsakyti
Gal žinot ar Amway gamina folio rūgštį? Pas kurią galima būtų nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 05 07, 13:42)

Vokiškoje linijoje tikrai yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MisKaprizas: 07 gegužės 2009 - 12:53
QUOTE(yuki @ 2009 05 07, 12:26)
ant pakuotės rašoma, kad nuo šešerių.
o žolės dėmes išiminėju su pre-wash purškikliu.

Dantų pasta tikrai nuo šešių, nes fluoro yra, o mažiukai gi labai mėgsta nuryt, turiu namie gyvą pavyzdį.

O puodai pasaka wub.gif , išvirė viskas be vandens visiškai, prasigyvensiu - nusipirksiu. Jei turi norą ir galomybę, būtinai surenkit vakarėlį. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2009 05 07, 13:53)
Vokiškoje linijoje tikrai yra  ax.gif

o kiek pinigų iki Kauno kainuos man folio rūgšties pakuotė?
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 05 07, 14:42)

Austru linijoj yra Gelezis - foline rugstis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 07 gegužės 2009 - 13:59
QUOTE(Baronka @ 2009 05 06, 13:28)
Tai tie jusu prietaisai jau ne nauji buvo? Tas baltas sluoksnis jau nusilupes buvo? g.gif

Tai kad naujesnių tuo metu nebuvo. lotuliukas.gif Dabar jau dėvėti aišku. O kam nerūdijančio plieno apdailai kažkoks "baltas sluoksnis" g.gif Nors su LOC plienas patapo "rūdijantis". blink.gif
Atsakyti
Tai jei, kas noresit Folio metodą, parašykit Kaune bus vakare pirmadienį.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2009 05 07, 15:02)
Tai kad naujesnių tuo metu nebuvo.  lotuliukas.gif  Dabar jau dėvėti aišku. O kam nerūdijančio plieno apdailai kažkoks "baltas sluoksnis"  g.gif  Nors su LOC plienas patapo "rūdijantis".  blink.gif

Nu atsiprasau, bet man cia sitas atvejis is mistikos pasaulio.. kaip nerudijantis plienas galejo surudyt nuo LOC g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 05 05, 15:53)
O tuo tarpu TRI-ZYME be galo nusivyliau verysad.gif  Na, naudojau taip, kaip reikia, o va rezultato jokio nesulaukiau doh.gif  doh.gif  doh.gif  Žiauriai nusivyliau, nes laukiau puikaus rezultato, čia daug gero prisiskaičiusi verysad.gif  Na, nedingo man net žolės dėmės doh.gif  Kas su Ace delicate dingdavo blush2.gif  Išmainiau, nes galvojau bus dar geriau biggrin.gif  Na, kai jau TRI-ZYME man nepadėjo, tai ėmiausi Amway baliklio, jau tas tai dar labiau išgirtas, galvojau tikrai padės - niu ir ką - irgi šnipštas doh.gif  Tai va - liko man ir žolės, ir sulčių dėmės verysad.gif 

QUOTE(Delusion @ 2009 05 06, 10:39)
Kadangi nelabai tiksliai žinojau kokios kilmės dėmės, tai maišiau Baliklį su LOC.

Nesuprantu kodėl dėmių nevalote su Prie-Wash doh.gif . Su šiuo dėmių išėmėju išvalau viską, mergaitė buvo išsitepusi flomasteriais suknelę, ir ta suknelė buvo jau kokie metai ištepta, nes niekuo kitu neišvaliau, dabar kai nusipirkau šį dėmių išėmėją, tas suteptas vietas išvaliau, net pati nesitikėjau. thumbup.gif Ir obuolių sulčių dėmės labai puikiai išsivalo.

Sugalvojau įsigyti valymo sistemą, įdomu ar yra kažkos servisas kas man sumontuotų ir paaiškintų kaip naudotis? ar gausiu tik prekę su lenkiška instrukcija ir pati turėčiau viską susidėlioti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssaule: 07 gegužės 2009 - 15:34
QUOTE(sssaule @ 2009 05 07, 16:08)
Sugalvojau įsigyti valymo sistemą, įdomu  ar yra kažkos servisas kas man sumontuotų ir paaiškintų kaip naudotis? ar gausiu tik prekę su lenkiška instrukcija ir pati turėčiau viską susidėlioti?

linijoje, kurioje perkate produktą, turi būti montavimo darbus atliekantis ir instruktuojantis apie naudojimąsi žmogus 4u.gif

Dėl Folio rūgšties: grynos Folio rūgšties Amway neturi. Turi geležį su folio rūgštimi, bet tai kas kita 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 07 gegužės 2009 - 15:51
QUOTE(linabalt @ 2009 05 05, 11:14)
Dar patikslinsiu, kaip man pasakojo. Jei visus metus islaikysiu 2000 tasku apyvarta, tuomet gausiu atostogas sau ir savo vyrui, jeigu jis yra irasytas i mano licenzija. Bet tai bus atostogos 2 asmenims, o ne visai seimai, t.y. vaikai cia neiskaiciuojami. Ar as teisi?

Vis skaitau apie tuis 2000 tasku ir niekaip nesuprantu cia kokia apyvarta turima omeni asmenine ar grupes?Ir ar amway kompanija ta kelione apmokes ar kaskas is konsultantu?Nes kiek zinau amway kelione 2 apmoka kai 21% islaikai visus metus.
Atsakyti