Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

O pas mus vakar per susirinkimą pristatė visą "Glister" liniją bigsmile.gif Labai gyrė burnos skalavimo priemonę g.gif Gal kas naudojat ? Ar tikrai toks geras produktas ?
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2009 05 19, 23:08)
O pas mus vakar per susirinkimą pristatė visą "Glister" liniją bigsmile.gif Labai gyrė burnos skalavimo priemonę g.gif Gal kas naudojat ? Ar tikrai toks geras produktas ?

naudojau, patiko
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 05 19, 18:58)
O kas tas ZOOM? blush2.gif Tikiuosi, po pamokėlės apšviesi mus daugiau. mirksiukas.gif Aš ne iš Kauno.
Nu vat "suėdžiau" šveistuką totaliai, gaila, na, bet jau užsisakiau naują komplektėlį, dabar būsiu protingesnė  blush2.gif ...

Atvirai pasakius, kol nesidomėjau pačiu Amway verslu, apie šią gerą priemonę nebuvau girdėjus. O papasakoti apie ją galiu ir be pamokėlės, nes ji išbandyta ne tik nuosavoj virtuvėj, bet ir ant įvairiausių mažai nešvarių ir net keletą metų nevalytų gartraukių, o jie pripažinkim - didžiausia bėda mūsų virtuvėj. Taigi ZOOM – koncentruota valymo priemonė (1l.)
Skiriamas specialiai greitam riebalų pašalinimui nuo viryklių paviršių, sienų, darbastalių, įvairių virtuvės prietaisų, kriauklių. Labai gerai valo viryklių jungtukus, kurie būna apsinešę dulkių ir riebalų sluoksniu, aptaškytas plyteles prie viryklės.
Savybės ir privalumai:
*Nepalieka valymo juostų.
*Valo bet kokį virtuvės paviršių, palikdamas šviežią kvapą.
*Nebereikia blizginti.
* lengai nusivalo drėgna šluoste ir nereikia nieko daugiau nuplaut.
Naudojimas: Skiesti 1:3, geriausia tinka purkštuvas su rankena. Purkšti iš apačios į viršų.

Nu ką čia pasakot, reikia pačiai pabandyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 19 gegužės 2009 - 22:20
QUOTE(Ligita69 @ 2009 05 19, 23:08)

As naudoju, man tai produktas is mano amway top 10 biggrin.gif
Atsakyti
Na gal atsiras kas man patars smile.gif Virtuveje vietoj plyteliu ant sienos yra baldine plokste. Tai ta plokste pies sviesa matosi, kad yra su kazkokiais nubegimais, gali but, kad garuoja puodas ir tuomet nuo tos dregmes ir susidaro tos nubegimo demes, Siaip jos nesijaucia, ir matos tik sviesai krintant tam tikru kampu, ar imanoma kuo nors tuos nubegimus isvalyti.
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2009 05 20, 09:22)
Na gal atsiras kas man patars smile.gif Virtuveje vietoj plyteliu ant sienos yra baldine plokste. Tai ta plokste pies sviesa matosi, kad yra su kazkokiais nubegimais, gali but, kad garuoja puodas ir tuomet nuo tos dregmes ir susidaro tos nubegimo demes, Siaip jos nesijaucia, ir matos tik sviesai krintant tam tikru kampu, ar imanoma kuo nors tuos nubegimus isvalyti.

LOC, ZOOM arba LOC plius virtuvės valiklis.
Atsakyti
Gal kas valėt rudis iš audinių? Bandau su balikliu, nesivalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 05 20, 10:04)
Gal kas valėt rudis iš audinių? Bandau su balikliu, nesivalo  g.gif

O man teko girdėt , kad Amway turi kažkokias servetėles dėmių valymui, bet tiksliai nieko nežinau blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 05 20, 10:08)
O man teko girdėt , kad Amway turi kažkokias servetėles dėmių valymui, bet tiksliai nieko nežinau  blush2.gif ...

Servetėlės yra LOC, arba servetėlės bidoneliuose, bet bidoneliuose tai pasidarai skystį kokį nori LOC tirpalų ir servetėles naudoji valymui, čia naudojami tie patys valikliai, tik kitų būdu valai.

Nebus Magic Amway lotuliukas.gif neišvalysiu rūdžių unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 20 gegužės 2009 - 09:11
QUOTE(lile @ 2009 05 20, 09:22)

Tie nubėgimai gali būti ir plokštės defektas. Jei ne bandykit su valikliais, LOC, LOC virtuvei. Turėtų padėt.
Atsakyti
Su LOC valiau.
Siaip pacioj pradzioje tu demiu nebuvo, atsirado panaudojus virtuve. Tikiuosi, kad visgi su kuo nors isvalysiu.
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2009 05 20, 10:26)
Su LOC valiau.
Siaip pacioj pradzioje tu demiu nebuvo, atsirado panaudojus virtuve. Tikiuosi, kad visgi su kuo nors isvalysiu.

Sveika,

pabandyk visgi su LOC virtuvės valikliu 4u.gif
Atsakyti