Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

Sveiki,
dar norejau paklausti, o rubu minkstiklis tinka alergiskiems vaikams?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste8 @ 2009 05 21, 07:47)
Sveiki,
Aciu  4u.gif

nereiketu alergiskam vaikui naudoti minkstiklio. Visa tai chemija. Nebent renkates kazka ekologisko. Bet geriau be. O kuo pasireiskia alergija?
Atsakyti
QUOTE(woman_L @ 2009 05 21, 08:40)
nereiketu alergiskam vaikui naudoti minkstiklio. Visa tai chemija. Nebent renkates kazka ekologisko. Bet geriau be. O kuo pasireiskia alergija?

kartais raudoni zandukai buna po miego ir ant uzpakaliuko sausos demeles buna, kaip dermatitas panasiai blush2.gif
Atsakyti
[quote=bambyze,2009 05 20, 10:30]
Sveika,

pabandyk visgi su LOC virtuvės valikliu 4u.gif
[/quot

Baldines plokstes ne virtuves paskirtis, deja demes liks ir joks valiklis nepades.Ir isvis daug trinti nereiketu, pasizeis pavirsius. Tiesiog pavalykit su kuo turit, svarbiausia nupoliruoti ir....nebepastebeti tu ruozeliu-demeliu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aiste8 @ 2009 05 21, 08:45)
kartais raudoni zandukai buna po miego ir ant uzpakaliuko sausos demeles buna, kaip dermatitas panasiai  blush2.gif

o ka sako gydytojai? tiesa, daznai buna taip, daug vaikuciu, cia jau musu laiku bedos tos visos alergijos, bet daug ka galim padaryti mazindami visus tuos alergenus
Atsakyti
QUOTE(aiste8 @ 2009 05 21, 07:47)
Sveiki,
Aciu  4u.gif

Sveika,

mūsų bėdelės panašios 4u.gif
Aš naudoju Amway mikštiklį vaikučio rubeliams 4u.gif Nepastebėjau neigiamų pakitimų - atvirkščiai, kai pakeitėme parduotuvinį minkštiklį (naudodavom Neutral) į šitą, paraudimai ir pasausėjimai stipriai apmažėjo. Tiesa, mes pakeitėme visą buitinę chemiją į Amway produkciją mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turi Gerųjų bakterijų iš Nutrilite? (skaidulos, tirpus multi fazeris) Labai reikia!

Pas mane baldinė plokštė uždengia sieną prie kaitlentės. Ta plokštė vyšnios spalvos ir visada po maisto ruošimo, ypač kepimo, būna aptaškyta riebalais. Valiau ir virtuviniu LOC ir ZOOM ir tikrai nieko blogo nenutiko. O nusivalė gerai.

O va dažytos dienos tai po ZOOM buvo švaresnės, bet ir kempinė balta, vadinasi ten ZOOM negalima lotuliukas.gif Bet labai knietėjo pabandyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 21 gegužės 2009 - 09:45
QUOTE(bambyze @ 2009 05 21, 10:01)
Sveika,

mūsų bėdelės panašios  4u.gif
Aš naudoju Amway mikštiklį vaikučio rubeliams  4u.gif Nepastebėjau neigiamų pakitimų - atvirkščiai, kai pakeitėme parduotuvinį minkštiklį (naudodavom Neutral) į šitą, paraudimai ir pasausėjimai stipriai apmažėjo. Tiesa, mes pakeitėme visą buitinę chemiją į Amway produkciją  mirksiukas.gif

Aciu uz issamu atsakyma 4u.gif
Atsakyti
As pati is mazens esu labai alergiska, tai kaip ir bambyze, beveik viska naudojant amway, mano bedos stipriai sumazejo, ypac dziaugiuosi del veido... Tfu tfu tfu, kad tik neprisisnekeciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronka: 21 gegužės 2009 - 09:48
QUOTE(Delusion @ 2009 05 21, 10:34)

O va dažytos dienos tai po ZOOM buvo švaresnės, bet ir kempinė balta, vadinasi ten ZOOM negalima  lotuliukas.gif Bet labai knietėjo pabandyt  lotuliukas.gif

Delusion,

tiesiog būna plaunami dažai ir neplaunami, tai tais neplaunamais dažais nudažytų sienų jokiu būdu negalima plauti schmoll.gif Pas mane virtuvėje plaunamais dažais nudažytos sienos, todėl plaunu su LOC tirpalu, labai liuks thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(aiste8 @ 2009 05 21, 10:40)
Aciu uz issamu atsakyma  4u.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Baronka @ 2009 05 21, 10:48)
As pati is mazens esu labai alergiska, tai kaip ir bambyze, beveik viska naudojant amway, mano bedos stipriai sumazejo, ypac dziaugiuosi del veido... Tfu tfu tfu, kad tik neprisisnekeciau biggrin.gif

drinks_cheers.gif

bet žiūriu tokrai nemažai alergiškų žmonių pakeitė agresyvią chemiją į Amway smile.gif Vadinasi visgi tai yra išeitis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 05 21, 11:11)
Delusion,

tiesiog būna plaunami dažai ir neplaunami, tai tais neplaunamais dažais nudažytų sienų jokiu būdu negalima plauti  schmoll.gif Pas mane virtuvėje plaunamais dažais nudažytos sienos, todėl plaunu su LOC tirpalu, labai liuks  thumbup.gif

Atvirai pasakius nežinau kokie ten dažai, pirkom butą su tokiom sienom. Nieko baisaus, vistiek jos švaresnės ir nenubluko baisai lotuliukas.gif

o dėl produkcijos. Aš daug produkcijos nežinojau, namuose buvo tik tos populiariausios: pasta ir LOC. Aš kaip ir daugelis esu skeptikė ir neprisileidžiu, bet paskui anyta pradėjo užsakinėt namo tai vieną tai kitą daiktą, o kai aš pati žiauriai apsinuodijau Cilit Bangu valydama dušo kabiną, tai dušos kabinos valymas man buvo prakeiskmas, kol į mano rankas nepateko LOC plius dušo kabinai. Tai super... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 21 gegužės 2009 - 10:21
QUOTE(Delusion @ 2009 05 21, 11:15)
o dėl produkcijos. Aš daug produkcijos nežinojau, namuose buvo tik tos populiariausios: pasta ir LOC. Aš kaipir daugelis esu skeptikė ir neprisileidžiu, bet paskui anyta pradėjo užsakinėt namo tai vieną tai kitą daiktą, o kai aš pati žiauriai apsinuodijau Cilit Bangu valydama dušo kabiną, tai dušos kabinos valymas man buvo prakeiskmas, kol į mano rankas nepateko LOC plius dušo kabinai. Tai super...  thumbup.gif

Vis pradeda nuo kažko popurialaus, kaip va pastos, LOC universalaus, paskui kai pajauti skirtumą tarp 'uostymo agresyvios chemijos ir trynimo iki žemės graibymo' ir užpurškimo ir nuvalymo po 20-30 min., manau nelieka abejonių, ka pasirinkti, juolab jei kvėpavimo takai išlieka sveiki ir alergija neprogresuoja wub.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos.Labai idomu būtų išgirsti prekiaujančių šia produkcija, nuomonę.Susiduriau su tokia problema kaip šių gaminių higienos pasu.Gal kas nors galetų man atsakyti šiuo klausimu.Ar šiems produktams reikalingas higienos pasas, nes susiduriau kad pareikalavo.Labai bučiau dekinga uz atsakyma.
Atsakyti