Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

Aisku. Man tai labai sunku su sita produkcija, kad nera aiskiu instrukciju, rekomendaciju. Galetu juk buti ant pakuotes, pvz vitaminu buteliuko, surasyta kokiais kiekiais kokio amziaus vaikui duoti vitaminus. O tai gaunasi VBS agentura - man pvz sake, kad maziems vaikams duoti po 1 vit C tablete, didesniems - 2 tabl. O dabar suzinau, kad uztenka po puse tabl kas antra diena. Gaunasi, kad neteisingai informavau savo kliente. Kaip man jai dabar pasakyti, kad suklydau ir gerokai padidinau norma? Butu askiai surasyta kaip ka vartoti, tokiu nesusipratimu nekiltu... Su kitom primonem tas pats - vis suzinau ka nora naujo, o noretusi kad butu vienoje vietoje surasyta kaip ir kam naudoti mirkymo miltelius, skalbimo miltelius, skalbimo skysti ir t.t. Kokiais atvejais kuri priemone reikalinga, kad zinociau kuriu man reikia, kuriu - ne. Nes viska susipirkti nesinori - gal kazko visai nenaudosiu, be to, labai jau brangu viska pirkti, norisi su kuo maziau priemoniu apsieiti.
Nu ir t.t. - kai manes zmogus praso papasakoti kaip ir kam naudojami produktai, galiu tik pasakyti ta, ka randu katalogelyje ir internetiniame psl, o info per abi vietas nedaug. Papildomai kazka vis suzinau sioje temoje, bet velgi - ne viska isimenu, kai kalbama apie produktus, kuriu nenaudoju, o ir ne viska laiku suzinau kaip su tuo vit C. Pvz LOC panaudojimas isvis mistika, ko tik neprisiklausiau ir neprisiskaiciau lotuliukas.gif Tai gerai, kad kazkuri (lyg ir Delusion) idejo i sia tema LOC atmintine - bent vienas normalus aprasymas per 3 men, kai dirbu su Amway. tokios atmintines praverstu visai produkcijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 05 23, 10:56)
Aisku. Man tai labai sunku su sita produkcija, kad nera aiskiu instrukciju, rekomendaciju. Galetu juk buti ant pakuotes, pvz vitaminu buteliuko, surasyta kokiais kiekiais kokio amziaus vaikui duoti vitaminus. O tai gaunasi VBS agentura - man pvz sake, kad maziems vaikams duoti po 1 vit C tablete, didesniems - 2 tabl.  O dabar suzinau, kad uztenka po puse tabl kas antra diena. Gaunasi, kad neteisingai informavau savo kliente. Kaip man jai dabar pasakyti, kad suklydau ir gerokai padidinau norma? Butu askiai surasyta kaip ka vartoti, tokiu nesusipratimu nekiltu... Su kitom primonem tas pats - vis suzinau ka nora naujo, o noretusi kad butu vienoje vietoje surasyta kaip ir kam naudoti mirkymo miltelius, skalbimo miltelius, skalbimo skysti ir t.t. Kokiais atvejais kuri priemone reikalinga, kad zinociau kuriu man reikia, kuriu - ne. Nes viska susipirkti nesinori - gal kazko visai nenaudosiu, be to, labai jau brangu viska pirkti, norisi su kuo maziau priemoniu apsieiti.
Nu ir t.t. - kai manes zmogus praso papasakoti kaip ir kam naudojami produktai, galiu tik pasakyti ta, ka randu katalogelyje ir internetiniame psl, o info per abi vietas nedaug. Papildomai kazka vis suzinau sioje temoje, bet velgi - ne viska isimenu, kai kalbama apie produktus, kuriu nenaudoju, o ir ne viska laiku suzinau kaip su tuo vit C. Pvz LOC panaudojimas isvis mistika, ko tik neprisiklausiau ir neprisiskaiciau lotuliukas.gif Tai gerai, kad kazkuri (lyg ir Delusion) idejo i sia tema LOC atmintine - bent vienas normalus aprasymas per 3 men, kai dirbu su Amway. tokios atmintines praverstu visai produkcijai smile.gif

Del vit C tai nepergyvenk ,jo neperdozuos ,jei bus per dauk pasisalins su slapimu ,na tik slapimas bus brangesnis ax.gif . O siaip tai geriausia informacija suteikiama info pamokelese.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 05 23, 09:56)
Aisku. Man tai labai sunku su sita produkcija, kad nera aiskiu instrukciju, rekomendaciju.

Na mūsų linija, pvz., tai su licencijos įsigyjimu gauna gan smulkius apašymus, atmintines, kaip naudoti produktus, tokius, kaip buvo įdėta apie L.O.C. Kita patirtis ir žinios ateina per savo praktiką ir iš info seminarų. Su Nutrilite sunkiau, nes tai labai individualu, gal tik Folio aparatas labiau gelbėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružis:) @ 2009 05 23, 12:56)
Na mūsų linija, pvz., tai su licencijos įsigyjimu gauna gan smulkius apašymus, atmintines, kaip naudoti produktus, tokius, kaip buvo įdėta apie L.O.C. Kita patirtis ir žinios ateina per savo praktiką ir iš info seminarų. Su Nutrilite sunkiau, nes tai labai individualu, gal tik Folio aparatas labiau gelbėtų 4u.gif

Tie aprasymai ir atmintines kokia kalba?
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 05 23, 13:05)
Tie aprasymai ir atmintines kokia kalba?

bent as ka turiu tai aprasymai ir atmintines ir net apie nutrilite vitaminus lietuviu kalba. ( yra ir filmas apie ju gamyba lietuviskai )
Atsakyti
As tai gavau tik lenkisku zurnalu kruva, kur nieko nesuprantu, ir pirkau kelis lietuviskus katalogelius, bet ten info labai mazai. Cia forume suzinau daug dalyku, kuriu nera aprasyta tuose kataloguose. Atmintiniu isvis nemaciau ir nezinojau, kad ju buna. Kur galima isgyti kazin?
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 05 23, 15:04)
As tai gavau tik lenkisku zurnalu kruva, kur nieko nesuprantu, ir pirkau kelis lietuviskus katalogelius, bet ten info labai mazai. Cia forume suzinau daug dalyku, kuriu nera aprasyta tuose kataloguose. Atmintiniu isvis nemaciau ir nezinojau, kad ju buna. Kur galima isgyti kazin?

Seminaruose ir kaune per pamokeles kiek zinau juos platina. ( jos buna treciadieniais 18 val. kaune , buvusioje buityje, dabar verslo centre ) , nesu kauniete, bet man taip sake.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidile: 23 gegužės 2009 - 14:38
QUOTE(vaidile @ 2009 05 23, 15:28)
Seminaruose ir kaune  per pamokeles kiek zinau  juos platina. ( jos buna  treciadieniais 18 val. kaune , buvusioje buityje, dabar verslo centre ) , nesu kauniete,  bet man taip sake.

Nu tai bunu as tose pamokelese, tik kad ten ne kazin koks pasirinkimas, kartais daugiau katalogeliu, kartais maziau, bet sakau, tuose, kur turiu, indormacijos ne fontanai. O atmintiniu nemaciau nei karto.
Atsakyti
QUOTE(vaidile @ 2009 05 23, 15:28)
Seminaruose ir kaune  per pamokeles kiek zinau  juos platina. ( jos buna  treciadieniais 18 val. kaune , buvusioje buityje, dabar verslo centre ) , nesu kauniete,  bet man taip sake.

gal kaip kokia linija, mūsų būna antradieniais pamokėlės. Aš turėjau katalogą dar nuo vokiškos linijos laikų ( bet pragėriau verysad.gif )

Linabalt, turiu atmintinę su LOC, galėsiu antradienį atnešt. O šiaip klausk savo sponsoriaus, kas versle seniai, tikrai turi info.

O dėl vitaminų žiūrėti čia: https://www.amway.pl...rver/item/11112

o šiaip tai paėmus pakuotę kramtomų C vitaminų ant jų parašyta, nu lenkų kalba, bet aš tai supratau:
VERČIU NEMOKANTIEMS KALBOS tongue.gif
Kramtomas vitaminas C:
Skirtas vaikams nuo 4 metų amžiaus ir vyresniems.
Vartoti: 1-2 tabletes per dieną valgio metu. 1 tabletėj 30 mg citamino C.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 23 gegužės 2009 - 17:55
Tai jei pažiūrėsit, tai ant pakuočių parašyta kiek naudot.

turiu tokią lietuviškai, pirkau per pamokėlę, o šiaip sponsoriai gali aprūpint:

"New Health Information Manual – Nutrition & Health Care"

Includes the NUTRILITE™ and Food & Beverage product ranges.

Additional Features:
• Vitamins, Minerals and Nutrients – learn, understand and share information about the role specific vitamins, minerals, phytonutrients and other nutrients play in our health.

Taigi lietuviškoj parašyta:

Vienoj tabletėj yra 30 mg (50% dienos normos)
Dviejose: 60 mg ( 100 % dienos normos)

Vartojimas
: 1-2 tabletės per dieną valgio metu

Produkto savybės:

* Maisto papildas specialiai sukurtas vaikams
* Vitaminas C gaunamas iš kraštuotųjų malpigijų t.y. didžiausio vitamino C šaltinio pasaulyje
* Sudėtyje yra unikalaus kraštuotųjų malpigijų koncentrato
* Kramtomoios tabletės vaisių skonio
* Sudėtyje nėra dirbtinių dažiklių, koncervantų ir skonį gerinančių medžiagų

Šį maisto papildą rekomenduojama vartoti:
* vaikams, kurie jau gali kramtyti,
* vyresniems vaikams ir suaugusiems, kuriems sunku nuryti įprastas tabletes arba kuriems patinka kramtomosios tabletės.
* žmonėms, kurie mažai valgo produktų su vitaminu C

Maistinė informacija

* Tinka diabetu sergantiems žmonėms
* Tinka vegetarams
* Sudėtyje nėra gliuteno
* Sudėtyje nėra laktozės

Dar apie valymo priemones:

https://www.amway.pl...rver/item/11570

Dar:
https://www.amway.pl...rver/item/11398

Žodžiu turint licenziją, visa šį info prieinama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 23 gegužės 2009 - 18:44
Bet cia niekur neparasyta, kad 2 m. vaikams aplamai galima duoti siuos vitaminus ir duoti juos po puse tabletes kas antra diena. Kaip tik tokiu smulkmenu man ir truksta. bet gal cia del to, kad palygint nesenai pradejau lankytis pamokelese, daug ko dar neisgirdau. Uztai ir sakau, kad butu gerai tureti vienoje vietoje viokia tokia "neoficialia" informacija, kurios nera ant pakuociu smile.gif Apie sampunus irgi nerandu issamios, placios informacijos. Man pvz idomu butu tokios smulkmenos kada jau reikia naudoti saknu seruma, o kada uztenka tik gydomosios kaukes, kuo butent skiriasi vienas sampunas nuo kito, nes bendri aprasymai tokie gan panasu: drekina plaukus, padeda kai sakojasi ir luzineja plaukai ir pan... Zodziu, klausimu turiu n ir dar 1000, ir del kiekvieno klausimo skambineti kazkam is sponsoriu tiesiog per brangu blush2.gif butu gerai tureti info kompe ax.gif uztai ir klausineju cia kas is kur gaunate informacija, gal yra saltiniu, kuriu nezinau... ir noretusi lietuviskai, nes anglu pas mane tik pusetina smile.gif o juk ir zmogui kai parduodu preke, norisi prideti kokia "instrukcija", nes kai papasakoju, zomgus gan greit pamirsta ka sakiau, o skambineti ir nuolat klausineti is naujo tiesiog ne kiekvienam priimtina.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 05 23, 20:59)
Bet cia niekur neparasyta, kad 2 m. vaikams aplamai galima duoti siuos vitaminus ir duoti juos po puse tabletes kas antra diena. Kaip tik tokiu smulkmenu man ir truksta. bet gal cia del to, kad palygint nesenai pradejau lankytis pamokelese, daug ko dar neisgirdau. Uztai ir sakau, kad butu gerai tureti vienoje vietoje viokia tokia "neoficialia" informacija, kurios nera ant pakuociu smile.gif Apie sampunus irgi nerandu issamios, placios informacijos. Man pvz idomu butu tokios smulkmenos kada jau reikia naudoti saknu seruma, o kada uztenka tik gydomosios kaukes, kuo butent skiriasi vienas sampunas nuo kito, nes bendri aprasymai tokie gan panasu: drekina plaukus, padeda kai sakojasi ir luzineja plaukai ir pan... Zodziu, klausimu turiu n ir dar 1000, ir del kiekvieno klausimo skambineti kazkam is sponsoriu tiesiog per brangu blush2.gif butu gerai tureti info kompe ax.gif uztai ir klausineju cia kas is kur gaunate informacija, gal yra saltiniu, kuriu nezinau... ir noretusi lietuviskai, nes anglu pas mane tik pusetina smile.gif o juk ir zmogui kai parduodu preke, norisi prideti kokia "instrukcija", nes kai papasakoju, zomgus gan greit pamirsta ka sakiau, o skambineti ir nuolat klausineti is naujo tiesiog ne kiekvienam priimtina.

Linijoj kurioj esu yra zmones kurie labiau domisi viena ar kita sritim(sampunai-kosmetika,nutrilite,puodai-filtras ir panasiai), ko pati nerandu uzsirasau,kad nepamirsciau ir per pamokele klausiu ju to kas mane domina.
Atsakyti