Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(rasyte @ 2009 04 12, 12:52)
o mane domintu Vilnius,kas tuom uzsiima 4u.gif

Parasiau i az 4u.gif
Atsakyti
Noreciau platinti AMWAY, esu is Klaipedos. Gal kas galetu placiau papasakoti apie salygas, licenzijos mokesti ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 04 13, 19:16)
Noreciau platinti AMWAY, esu is Klaipedos. Gal kas galetu placiau papasakoti apie salygas, licenzijos mokesti ir pan.  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Domina L.O.C. Universalus skystas organinis valiklis-koks jo kvapas?nes labai nemėgstu erzinančių ir aštrių kvapų, o be to ir vaikas namie, sergantis astma.
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2009 04 13, 19:22)
Domina L.O.C. Universalus skystas organinis valiklis-koks jo kvapas?nes labai nemėgstu erzinančių ir aštrių kvapų, o be to ir vaikas namie, sergantis astma.

Parasiau i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2009 04 13, 20:22)

laba,
jei vaikas alergiskas bandykite viska skalbti su SA8 milteliais, daugeliui vaiku alergija buna nuo milteliu, zinau atveju kad pakeitus miltelius dingsta ir isivaizduojama "astma" arba pradeda maziau vaikas koseti
Atsakyti
Penktadieni jau turesiu savo uzsakytus produktus, prasides bandymai clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verdana: 14 balandžio 2009 - 20:44
QUOTE(verdana @ 2009 04 14, 20:44)
Penktadieni jau turesiu savo uzsakytus produktus, prasides bandymai clap_1.gif

Kokius užsakei bigsmile.gif aš ir gundausi rolleyes.gif
Atsakyti
uzsakiau kaip ir nemazai - ir skalbikliu, ir valikliu, vitaminu, sampunu ir pan.
Atsakyti
O aš va dar nieko nesu iš Amway bandžiusi blush2.gif Įdomu, nuo ko geriausia pradėt? g.gif Teko girdėt puikius atsiliepimus apie skalbimo miltelius. Įdomu,kuo skalbimas jais ir tarkim Persil skiriasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 04 14, 23:30)
O aš va dar nieko nesu iš Amway bandžiusi  blush2.gif Įdomu, nuo ko geriausia pradėt? g.gif  Teko girdėt puikius atsiliepimus apie skalbimo miltelius. Įdomu,kuo skalbimas jais ir tarkim Persil skiriasi? g.gif

parašiau į a.ž. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(verdana @ 2009 04 14, 22:39)
uzsakiau kaip ir nemazai - ir skalbikliu, ir valikliu, vitaminu, sampunu ir pan.

manau, viskas tau patiks, nes tikrai gera produkcija, viska isbandziau...
Atsakyti