Manau, ariel yra bene populiariausias, todel su juo ir lyginama, jokio saliskumo neizvelgiu...
QUOTE(Laimanjj @ 2009 04 17, 22:13)
1.Pavadinimas. 2.Kaina. 3.Kiekis. 4.Kiekis vienam skalbimui(vidutiniskai). 5.Skalbimu skaicius is pakuotes. 6.Vieno skalbimo kaina. 7. 180 skalbimu kaina.
ARIE /43lt / 4kg / 200ml / 20 / 2.15lt / 387lt
SA8 skystas
skalbiklis /92lt / 1.5L / 10ml / 150 / 0.62lt / 111.6lt
SA8
COLOUR/ 92lt / 3kg / 25ml / 120 / 0.77lt/ 138.6lt
SA8
PREMIUM/ 155lt / 4.5kg / 25ml / 180 / 0.86lt / 154.8lt
SA8 BABY / 90lt / 2.5kg / 25ml / 100 / 0.90lt / 162 lt
Sako zmones,kad Lietuvoj krize paziurejus parduotuvej ka zmones perka,tai nelabai pasakyciau,kad krize.Sakai zmogui pirk SA8 pigesni ir geresni,o jis,oi ne krize pinigu neturiu.Tai taip ir nesuprantu jiem krize ar ne?
P.S.Beje SA8 milteliai skaiciuoti vidutine kaina (vidurkis tarp mazosios kainos ir didziosios).
ARIE /43lt / 4kg / 200ml / 20 / 2.15lt / 387lt
SA8 skystas
skalbiklis /92lt / 1.5L / 10ml / 150 / 0.62lt / 111.6lt
SA8
COLOUR/ 92lt / 3kg / 25ml / 120 / 0.77lt/ 138.6lt
SA8
PREMIUM/ 155lt / 4.5kg / 25ml / 180 / 0.86lt / 154.8lt
SA8 BABY / 90lt / 2.5kg / 25ml / 100 / 0.90lt / 162 lt
Sako zmones,kad Lietuvoj krize paziurejus parduotuvej ka zmones perka,tai nelabai pasakyciau,kad krize.Sakai zmogui pirk SA8 pigesni ir geresni,o jis,oi ne krize pinigu neturiu.Tai taip ir nesuprantu jiem krize ar ne?
P.S.Beje SA8 milteliai skaiciuoti vidutine kaina (vidurkis tarp mazosios kainos ir didziosios).
Noriu pasitikslinti. Pas mane kataloge rasoma, kad visu situ SA8 priemoniu reikia pilti kur kas daugiau, nei cia nurodete. Pvz Premium milteliu, priklausomai nuo vandens kietumo ir skalbiniu uzterstumo, reikia pilti 30-105 ml, o cia skaiciuojate vienam skalbimui 25 ml - maziau nei minimuma. Tas pats ir su kitom SA8 sk. priemonemis - visu nurodete kur kas maziau, nei rekomenduojama

Papildyta:
Ir dar noriu paklausti. Neseniai kalbejau su dviem draugem, kurios jau seniai naudoja SA8 Premium sk. miltelius, ir viena yra labai patenkinta, sako, kad puikiai skalbia, o kita sako, kad jai neskalbia, laiko pasistaciusi visa pakuote, nes skalbiniai neatsiskalbia. Kazin, kodel taip yra?
QUOTE(linabalt @ 2009 04 18, 18:30)
Noriu pasitikslinti. Pas mane kataloge rasoma, kad visu situ SA8 priemoniu reikia pilti kur kas daugiau, nei cia nurodete. Pvz Premium milteliu, priklausomai nuo vandens kietumo ir skalbiniu uzterstumo, reikia pilti 30-105 ml, o cia skaiciuojate vienam skalbimui 25 ml - maziau nei minimuma. Tas pats ir su kitom SA8 sk. priemonemis - visu nurodete kur kas maziau, nei rekomenduojama
Kodel cia taip? 

Dar idomu kaip su arielio kiekiu, nes dabar jie tipo kompaktiski, tai lyg ir maziau

Kitas niuansas kaip gramus lygina su mililitrais, ar cia mastoma kad 1000ml milteliu = 1kg

QUOTE(linabalt @ 2009 04 18, 18:33)
Kodel cia taip? 
Papildyta:
Ir dar noriu paklausti. Neseniai kalbejau su dviem draugem, kurios jau seniai naudoja SA8 Premium sk. miltelius, ir viena yra labai patenkinta, sako, kad puikiai skalbia, o kita sako, kad jai neskalbia, laiko pasistaciusi visa pakuote, nes skalbiniai neatsiskalbia. Kazin, kodel taip yra?

Papildyta:
Aš su Premium kol išmokau skalbt, tai buvau beveik nusivylus

Visada pamirkau su 2 p.p. LOC
Pilu ~50ml miltelių į indelį (eksperimentavau su kiekiu, tai su mažesniu tikrai neišskalbia gerai visų dėmių, kadangi nerūšiuoju).
Į tą patį indelį pilu baliklio ~15ml ir dedu į būgną. Skalbiu 40 laipsnių temperatūroj
Rezultatas niekada nenuvilia

Su skystu skalbikliu panašių fintų nereikia, jis ir taip gerai išskalbia, nors sunkias dėmes papildomai apdirbu balikliu

QUOTE(Boružis:) @ 2009 04 18, 19:28)
Aš su Premium kol išmokau skalbt, tai buvau beveik nusivylus
O dabar visada išskalbia puikiai
Darau taip:
Pilu ~50ml miltelių į indelį (eksperimentavau su kiekiu, tai su mažesniu tikrai neišskalbia gerai visų dėmių, kadangi nerūšiuoju).
Į tą patį indelį pilu baliklio ~15ml ir dedu į būgną. Skalbiu 40 laipsnių temperatūroj
Su skystu skalbikliu panašių fintų nereikia, jis ir taip gerai išskalbia, nors sunkias dėmes papildomai apdirbu balikliu

Kiek pili skysto skalbiklio?
QUOTE(linabalt @ 2009 04 18, 19:54)
Kiek pili skysto skalbiklio?
Ne mažiau 30 ml (priklauso nuo skalbinių purvinumo)
Manau, kad Laimanjj nurodyti kiekiai tikrai yra per maži arba skirti ne 5 kg skalbinių

Turiu ir SA8 baby, ir skystąjį skalbiklį...man jie abu prastai skalbia, mano platintoja sako, kad kalta arba skalbyklė (tikrai geros firmos), arba vanduo (vandentieko Vilniuje). Jei dėmelių neapdoroju iš anksto, jos ir lieka:(.
QUOTE(Varpelis @ 2009 04 19, 20:21)
Turiu ir SA8 baby, ir skystąjį skalbiklį...man jie abu prastai skalbia, mano platintoja sako, kad kalta arba skalbyklė (tikrai geros firmos), arba vanduo (vandentieko Vilniuje). Jei dėmelių neapdoroju iš anksto, jos ir lieka:(.
Nu vat del skalbykliu tai ir as girdejau. Mano sesuo neseniai ieskojo internete info, kokia skalbykle geriau pirkti, kad tikrai gerai skalbtu, tai aptiko vienos moteriskes pasakojima apie tai, kad ji gyvena dideliame name, seimyna didele, todel turi 2 skalbykles - viena buvo brangesne, geresnes firmos, o kita paprastesne, pigesne. Ir paradoksas - ta brangesne skalbia prasciau uz pigesne. Miltelius naudoja visiems skalbiniams tuos pacius, vanduo toks pats, o skalbimo kokybe - nepalyginama. Taip buna del to, kad senesne masina, kuri stipriau apkalkejusi, skalbia prasciau, galbut yra ir dar kazkokiu veiksniu, cia reikia gilintis i kiekvienos skalbykles specifikacijas, bet didesne kaina ir geras firmos vardas tikrai ne visada lemia gera skalbimo kokybe. Dabar neprisimenu apie kuriuos gamintojus ir modelius buvo kalbeta, bet tai ir nesvarbu - net ta pati Beco arba AEG gali skalbti vienodai gerai arba vienodai blogai, priklausomai nuo modelio ir techniniu duomenu. Taip kad skalbykle tikrai svarbus veiksnys. tik vat kaip ta paaiskinti zmogui, kurio namuose stovi tik viena skalbykle, galbut pirkta uz pakankamai didele kaina ir gero gamintojo - o juk itariu, kad butent cia priezastis del ko kai kuriems zmonems skalbia prasciau...
Ir ddel dantu sepeteliu dar susizinojau, del ko vieniems zmonems jie issiskecia greitai, o kitiems tarnauja ilgai. Greiciau issiskecia sereliai, arba papilkeja del to, kad burnoje yra netvarkingu dantu, ar kitokiu negerumu - paradontoze ar pan. Sereliai yra indikatoriai, pasakantys kokia burnos bukle.
QUOTE(linabalt @ 2009 04 20, 00:01)
Ir ddel dantu sepeteliu dar susizinojau, del ko vieniems zmonems jie issiskecia greitai, o kitiems tarnauja ilgai. Greiciau issiskecia sereliai, arba papilkeja del to, kad burnoje yra netvarkingu dantu, ar kitokiu negerumu - paradontoze ar pan. Sereliai yra indikatoriai, pasakantys kokia burnos bukle.
Aha, as irgi sita dalyka esu girdejus. Netgi galeciau pasakyt, kad pasitvirtino, nes mano ir mamos sepeteliai nesiskecia, o tecio siaubas po keliu valymu, o problemu su dantimis turi, tai ojojoj.
Nu tai va, ir pas mane issiskete vos pradejus naudoti - nieko nuostabaus, nes irgi tvarkausi tvarkausi dantis, bet galo nematyti...

QUOTE(joleee @ 2009 04 20, 06:45)

Parasiau az