Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

4u.gif aciu visiem už gausius atsakymus
Atsakyti
joleee, jauciu uzmete tave pasiulymais? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verdana: 20 balandžio 2009 - 08:44
QUOTE(verdana @ 2009 04 20, 09:43)
joleee, jauciu uzmete tave pasiulymais? wink.gif

mirksiukas.gif tu teisi, labai gavau daug pasiūlymų ir atsakymų, nespeju skaityt.
Bet ačiu visiems,kas atsakė drinks_cheers.gif
Atsakyti
na ir as isbandziau SA8 Premium ir baliklio dejau tai man patiko, senuju demiu aisku neiseme ( bet as ir nesitikejau) bet siaip isskalbe labai gerai, padarius 2 sklabimus vyro baltos maikutes ir vaiko bodziukai tikrai tapo, na ne kaip sniegas, bet baltesni tai tikrai, o ir tai jau thumbup.gif o dar ir nera to erzinancio kvapo, o dar niekad nebuvau uzsisakinejus LOC metaui valyti, isbandziau ant anytos peiliu ir sakuciu, kuriems tikrai nemazai metu ir buvo jau beveik juodi ax.gif nu ir blizga, tikrai manau pakilau anytos akyse lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2009 04 20, 10:41)
na ir as isbandziau SA8 Premium ir baliklio dejau tai man patiko, senuju demiu aisku neiseme ( bet as ir nesitikejau) bet siaip isskalbe labai gerai, padarius 2 sklabimus vyro baltos maikutes ir vaiko bodziukai tikrai tapo, na ne kaip sniegas, bet baltesni tai tikrai, o ir tai jau  thumbup.gif o dar ir nera to erzinancio kvapo, o dar niekad nebuvau uzsisakinejus LOC metaui valyti, isbandziau ant anytos peiliu ir sakuciu, kuriems tikrai nemazai metu ir buvo jau beveik juodi ax.gif nu ir blizga, tikrai manau pakilau anytos akyse lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif
šaunuolė martelė thumbup.gif
su šveistukais šveitėt?
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 04 20, 11:54)
biggrin.gif
šaunuolė martelė  thumbup.gif
su šveistukais šveitėt?

taip su sveistukais, nes ten jau pajuode kaip reikiant, o savus tai tik uztepiau patikau kokia 10 min ir su kempinele nuploviau thumbup.gif
Atsakyti
reiks ir man si stebukla uzsisakyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verdana: 20 balandžio 2009 - 10:10
lietuviškas katalogėlis tikrai labai gerai, kad jau yra, klientai juo patenkinti ir pačiai daug geriau smile.gif
Atsakyti
vakar isbandziau skalbimo miltelius spalvotiems rubams ir mirkymo priemone. tikrai nenusivyliau smile.gif
Atsakyti
As turiu LOC universalu valikli ir dar neisbandziau visu jo galimybiu, bet man jis patinka. Zinanciu noriu paklaust kiek ml yra vienas dozatoriaus paspaudimas?

O sia savaite gausiu ir balikli bei miltelius Premium, tada parasysiu rezultatus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, skubiai reikia (Kaune) LOC valiklio, indų ploviklio, dozatoriaus indų plovikliui bei skalbinių minkštiklio alpių gėlių kvapo. Jei kuri galite pasiūlyti rašykite až. Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidile @ 2009 04 20, 11:09)
lietuviškas katalogėlis tikrai labai gerai, kad jau yra, klientai juo patenkinti ir pačiai  daug geriau smile.gif

O kur tą katalogėlį būtų galima nusipirkti? Ar kažkur užsisakyti? Kokia kaina?
Ar čia kalba eina apie internetinį katalogą?
smile.gif
Atsakyti