Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(aistulle2000 @ 2009 04 22, 13:43)
Pagaliau jau savo pirmasias darzoves naudoju pagal paskirti biggrin.gif  padariau saltibarscius su savo augintais krapais. Atrodo toks menkniekis, bet jau kaip malonu, kad savo uzauginta galiu valgyti

Geruma biggrin.gif Aš savo svogūnų laiškus jau vartoju kurį laiką smile.gif Šiandien perkrausčiau agurkus į lovelį ir išpikiavau dalį pomidorų smile.gif Kokia smaguma ima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 22, 14:20)
Geruma biggrin.gif Aš savo svogūnų laiškus jau vartoju kurį laiką smile.gif Šiandien perkrausčiau agurkus į lovelį ir išpikiavau dalį pomidorų smile.gif Kokia smaguma ima smile.gif

O man su svogunais kazko ne taip gavosi, nusipirkau turgelyje svoguniuku, tai tik vienas isleido laiskus, o kiti ne is vietos, tai visus ismeciau, o jie jau apacioj papuve buvo blink.gif , eiusiu nauju pirkti. Aha smagu, kai gali pats stebeti procesa, kai is mazos seklytes isauga kokia nors darzove. As tai ryt darbelio turesiu daug kai stalaza atves, tai darbuosiuos is peties biggrin.gif O jus agurkus lovelyje taip ir auginsit? Po kiek pasodinot i ji?
Atsakyti
Labas,

mano svogūnų laiškus užpuolė kažkokie vabaliukai.... na, jų dar nedaug, bet vistiek nervina.... kaip kovoti????
Pomidorų daigeliai auga gražiai, tik tie, kur sėkloms daiginti skirtoje žemėje susodinti, tai visai neauga, jaučiu teks mest.. bet kol dar gyvi, nekyla ranka jų išmest...
Bazilikus persodinau jau į jiems skirtą vazonėlį, labai tikiuosi, kad jiems ten patiks.
Krapai kažkokie nusigandę ir kiek pablyškę.. Tai net nežinau, ką man su jais daryt..
Mergaitės, o mairūnus jūs labai išretinat?? Po kiek į vazonėlį sodinat??
Atsakyti
QUOTE(aistulle2000 @ 2009 04 22, 15:07)
O man su svogunais kazko ne taip gavosi, nusipirkau turgelyje svoguniuku, tai tik vienas isleido laiskus, o kiti ne is vietos, tai visus ismeciau, o jie jau apacioj papuve buvo blink.gif , eiusiu nauju pirkti. Aha smagu, kai gali pats stebeti procesa, kai is mazos seklytes isauga kokia nors darzove. As tai ryt darbelio turesiu daug kai stalaza atves, tai darbuosiuos is peties biggrin.gif O jus agurkus lovelyje taip ir auginsit? Po kiek pasodinot i ji?

agurkus persodinau po vieną į 5 litrų talpos vazonus ir vandens talpas. Neužteks kitaip vietos šaknims, pradės gelsti, leipti, neišmaitins vaisių, tai ir derliaus nebus. Tokiems augalams kaip pomidorai ir agurkai reikia erdvės.
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 22, 17:27)
agurkus persodinau po vieną į 5 litrų talpos vazonus ir vandens talpas. Neužteks kitaip vietos šaknims, pradės gelsti, leipti, neišmaitins vaisių, tai ir derliaus nebus. Tokiems augalams kaip pomidorai ir agurkai reikia erdvės.

As irgi persodinsiu i 5 litru butelius po viena, bet galvojau kaip Zostaute darys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistulle2000 @ 2009 04 22, 17:35)
As irgi persodinsiu i 5 litru butelius po viena, bet galvojau kaip Zostaute darys? g.gif

Metriniame lovelyje - trys agurkai. Tikrai nesiruošiu apsikraut nupjautais bambaliais ir dar balažin kuo schmoll.gif Turgun su agurkais nei su pomidorais neplanuoju eit, kiek užaugs, tiek bus gana mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, merginos 4u.gif

o kada jau sodinsit agurkus ir pomidorus i jau jiems skirtas vietas? as vis dar kankinu mazuose indeliuose kambary, nes balkone dar per salta per nakti isnesti, tai galvojau persodinti i vazonus tik tada kai jau galesiu isnesti i balkona, nes namie neturesiu vietos kur juos sukraut doh.gif bet kazin ar jie ilgai gyvens tuose mazuose indeliuose doh.gif

kada jau bus galima isnesti agurkus ir pomidorus po visam i balkona? g.gif
Atsakyti
Gal turit ideju, kokie prieskoniai ar gelytes yra sliauziancios, svyrancios, smulkiai zydi ir auga neaukstos (pora cm)? Noriu apsodint aplink zemuoges ir braskes loveliuose, kad per krastus svirtu... Manau butu grazu. rolleyes.gif
Atsakyti
Pomidorus ir įvairius dalykus dar augina štai taip: bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
visai noreciau tokio akvariumo su pomidorais thumbup.gif
o as vakar vakare iejau i savo "siltnami" paziuret gal kartais dygsta koks augaliukas, ka savaitgali pasejau - ogi ziuriu, zeme lovely kazkaip keistai iskilnota - pakrapstau ja - ogi nerealiai daug ridikeliu ir salotu pridyge thumbup.gif tik per tankiai susejau, teks retinti blush2.gif nu bet nesitikejau kad taip greit sudygs - ridikeliai jau 3 cm ilgio daigiukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2009 04 22, 18:26)
Pomidorus ir įvairius dalykus dar augina štai taip:  bigsmile.gif

oho! fantastiskai atrodo biggrin.gif bet balkone tai nerizikuociau tokiom grozybem apsikraut blush2.gif

As irgi agurkus loveliuose auginu, Ziviva man padovanojo jau sudygusiu karnisoniuku - tai auga ir vargo nemato, pumpurelius krauna wub.gif
Pomidorai vazonuose augs, juk ir yra parasyta, kad vazoniniai pomidorai - tikrai nemanau, kad jiems reiktu didziausiu talpu... cia mano nuomone unsure.gif

Pas mane viskas balkone (istiklintam) ir agurkai, ir pomidorai nakvoja. Tfu tfu, nesusalo rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar su vaikais i balkoninius lovelius zirniu pasodinom. Ziuresim, kas gausis. g.gif
Atsakyti