QUOTE(marimacho @ 2009 05 03, 19:20)
paprika nuostabi
zivivi tavo darziukas tai nerealiai didelis
pas mane ir pomidorai dar maziukai, ir agurkas labai mazytis, nors jau siandien radau ji su 3 ziedukais

tai net keista pasidare, kad toks mazas, o jau ziedus sukrove
eee, kokio didumo pas tave agurkų lapai (gal turi su kuo palyginti)?
aš dar pagalvojau, palyginau zivivi agurkus su loveliu (na, kad jų dydį įsivaizduočiau) ir supratau, kad pas mane auga kornišonai - mutantai

jie dar nežydi, lapai nerealūs, dideli, pasodinti 5 l talpose, bet... kas toliau bus, nebeįsivazduoju.... balkone bus džiunglės
Papildyta:
QUOTE(Tinaite @ 2009 05 03, 19:44)
As netiketai vienoje knygoje radau patarimus kaip auginti darzoves balkone su visom nuotraukom.Deja kolkas neturiu galimybes sudeti nuotrauku,tai bandysiu parasyti.Pasirodo visas darzoves puikiai galima auginti substratu maisuose,juos padejus ant zemes horizontaliai ir padarius kryzmus ipjovimus,ten sukisti augalus ir reguliariai tresiant auginti,jei reikia privirtinti atrama.kazkaip paciai nekilo tokia mintis,bet kai pagalvoji taip daug geriau auginti nei vazonuose.Ir bulves ir pomidorus,agurkus,svogunus taip augina.O baklazanai ir agurociai puikiai auga vazonuose.Tiesa internete buvau radusi,kad tokio vazono gylis turi buti ne maziau nei 20cm.
Pasigirsiu,mano ridikeliai margarino indelyje uzaugo tokio pat dydzio kaip ir pas mama siltnamyje

Isvada ridikeliams nebutinas labai gilus indas,svarbu,kad netruktu dregmes,ir saules nereikia tiek daug.Maniskiai auga nesauletame balkone.
Tinaite, aš dar tokį šiltnaminį variantą žinau, bet įdomų - ant presuotų šiaudų augina agurkus

tiesa, komposto prireikia, bet esmė, kad pagrindinis auginimas vyksta šiauduose, ant presuotų "kaladžių", šaknys apsaugotos, jokio nušalimo, jokių ravėjimų, jokių purenimų

žodžiu
būtų smagu tavo balkoninį būdą iš knygos pamatyti

jei ten naudinga info, gali net
ne už dyką pasidalinti ja kopijavimo popieriaus pavidalu, pašto keliu