Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(aistulle2000 @ 2009 05 01, 17:37)
Zostaute, paziurek i antra foto, cia nepanasu i melisa? g.gif

Na mano tamsesnės lyg buvo...
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 05 01, 17:42)
Na mano tamsesnės lyg buvo...

Ania? g.gif tai gal cia medaus zole tada. Nu reiks palaukti dar. O tavo melisos per kiek laiko sudygo?
Atsakyti
QUOTE(aistulle2000 @ 2009 05 01, 17:44)
Ania? g.gif  tai gal cia medaus zole tada. Nu reiks palaukti dar. O tavo melisos per kiek laiko sudygo?

Nepasakysiu tiksliai per kiek, bet lėčiau nei bazilikai, nei mairūnai, nei peletrūnai, nei kalendra, nei ožragė... Greičiau nei petražolės smile.gif (petražolės pas mane sudygo pomidoruose, paprikose ir dar kažkur, o va ten kur tyčia sėtos... kaip čia pasakius unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 05 01, 20:14)
Nepasakysiu tiksliai per kiek, bet lėčiau nei bazilikai, nei mairūnai, nei peletrūnai, nei kalendra, nei ožragė... Greičiau nei petražolės smile.gif  (petražolės pas mane sudygo pomidoruose, paprikose ir dar kažkur, o va ten kur tyčia sėtos... kaip čia pasakius  unsure.gif )

Viskas aiskus tada. nu lauksim gal isdygs vis delto kas nors ax.gif
Bet kaip idomiais pas tave su petrazolem, sudygo visur isskyrus nusavam ploteli g.gif Mnao tai irgi ilgai laukiau kol sudygo, bet matei foto kokios jau yra.
Atsakyti
fantastiškas paprikų medis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2009 05 01, 21:17)
fantastiškas paprikų medis thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistulle2000 @ 2009 05 01, 17:37)
As jos nesejau, pernai pirkau maximoj tokia jau pasodinta vazonelyje su raudonom paprikom, kainavo 30 litu. Ji pas mane du kartus per metus zydi,

tai nori pasakyt, kad tavo paprika daugiametė? o gal jos visos daugiametės g.gif
Atsakyti
Nufotkinau savo darzeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2009 05 03, 14:06)
tai nori pasakyt, kad tavo paprika daugiametė? o gal jos visos daugiametės g.gif

manau, daugiametės. pomidorai tai tikrai daugiamečiai, jei rudenį, pradėjus vėsti orams, įnešime į kambarį, laikysime per žiemą, jie gali dėl trumpos dienos nežydėti kurį laiką, bet pavasarį jau pradės megzti vaisius vėl mirksiukas.gif

QUOTE(Zivivi @ 2009 05 03, 14:15)
Nufotkinau savo darzeli  4u.gif

gražutis 4u.gif mano agurkiukai jau irgi tokie, bet dar nežydi g.gif pomidoriukai tai jau su pumpurėliais ax.gif
Atsakyti
paprika nuostabi wub.gif

zivivi tavo darziukas tai nerealiai didelis doh.gif
pas mane ir pomidorai dar maziukai, ir agurkas labai mazytis, nors jau siandien radau ji su 3 ziedukais wub.gif tai net keista pasidare, kad toks mazas, o jau ziedus sukrove thumbup.gif
Atsakyti
As netiketai vienoje knygoje radau patarimus kaip auginti darzoves balkone su visom nuotraukom.Deja kolkas neturiu galimybes sudeti nuotrauku,tai bandysiu parasyti.Pasirodo visas darzoves puikiai galima auginti substratu maisuose,juos padejus ant zemes horizontaliai ir padarius kryzmus ipjovimus,ten sukisti augalus ir reguliariai tresiant auginti,jei reikia privirtinti atrama.kazkaip paciai nekilo tokia mintis,bet kai pagalvoji taip daug geriau auginti nei vazonuose.Ir bulves ir pomidorus,agurkus,svogunus taip augina.O baklazanai ir agurociai puikiai auga vazonuose.Tiesa internete buvau radusi,kad tokio vazono gylis turi buti ne maziau nei 20cm.
Pasigirsiu,mano ridikeliai margarino indelyje uzaugo tokio pat dydzio kaip ir pas mama siltnamyje smile.gif Isvada ridikeliams nebutinas labai gilus indas,svarbu,kad netruktu dregmes,ir saules nereikia tiek daug.Maniskiai auga nesauletame balkone.
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 05 03, 19:20)
paprika nuostabi  wub.gif

zivivi tavo darziukas tai nerealiai didelis  doh.gif
pas mane ir pomidorai dar maziukai, ir agurkas labai mazytis, nors jau siandien radau ji su 3 ziedukais  wub.gif  tai net keista pasidare, kad toks mazas, o jau ziedus sukrove  thumbup.gif

eee, kokio didumo pas tave agurkų lapai (gal turi su kuo palyginti)? blink.gif
aš dar pagalvojau, palyginau zivivi agurkus su loveliu (na, kad jų dydį įsivaizduočiau) ir supratau, kad pas mane auga kornišonai - mutantai doh.gif lotuliukas.gif jie dar nežydi, lapai nerealūs, dideli, pasodinti 5 l talpose, bet... kas toliau bus, nebeįsivazduoju.... balkone bus džiunglės doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tinaite @ 2009 05 03, 19:44)
As netiketai vienoje knygoje radau patarimus kaip auginti darzoves balkone su visom nuotraukom.Deja kolkas neturiu galimybes sudeti nuotrauku,tai bandysiu parasyti.Pasirodo visas darzoves puikiai galima auginti substratu maisuose,juos padejus ant zemes horizontaliai ir padarius kryzmus ipjovimus,ten sukisti augalus ir reguliariai tresiant auginti,jei reikia privirtinti atrama.kazkaip paciai nekilo tokia mintis,bet kai pagalvoji taip daug geriau auginti nei vazonuose.Ir bulves ir pomidorus,agurkus,svogunus taip augina.O baklazanai ir agurociai puikiai auga vazonuose.Tiesa internete buvau radusi,kad tokio vazono gylis turi buti ne maziau nei 20cm.
Pasigirsiu,mano ridikeliai margarino indelyje uzaugo tokio pat dydzio kaip ir pas mama siltnamyje smile.gif Isvada ridikeliams nebutinas labai gilus indas,svarbu,kad netruktu dregmes,ir saules nereikia tiek daug.Maniskiai auga nesauletame balkone.

Tinaite, aš dar tokį šiltnaminį variantą žinau, bet įdomų - ant presuotų šiaudų augina agurkus mirksiukas.gif tiesa, komposto prireikia, bet esmė, kad pagrindinis auginimas vyksta šiauduose, ant presuotų "kaladžių", šaknys apsaugotos, jokio nušalimo, jokių ravėjimų, jokių purenimų smile.gif žodžiu rolleyes.gif
būtų smagu tavo balkoninį būdą iš knygos pamatyti mirksiukas.gif jei ten naudinga info, gali net ne už dyką pasidalinti ja kopijavimo popieriaus pavidalu, pašto keliu blush2.gif
Atsakyti