O mano vienatinis pomidoras jau pomidoriukus uzmezge.
Tik kad labai jau mazam jis vazoniuke, tai galvoju ar blogai bus, jei persodinsiu jau su pomidoriuku uzuomazgom? Jusi penkialitrius sodinat, o maniskis gal 2l vazonelyje, nors bujoja tai graziai...

Vassara, aš apakus koks tavo derlius

Vassara, laukiam tikslių salotų auginimo instrukcijų
Nes tikrai nepaprastai gražios

Vassara, oper kiek laiko užaugo ridikėliai? Kokios gražios salotos ,mano irgi kaip siulai.
sveikutes
aciu uz pagyras mano salotoms
nieko as joms ypatingo nedariau. pikavau du kartus. antra karta ispikavau tik ketvirtadali lovelio, nes paprasciausiai neturejau daugiau vietos
tai vis apskabydavau jas vakarienei, kad turetu vietos augti
tiesa, laistau savo darzeli akvariumo vandeniu. gal tai joms labai patiko 
ridikelius sejau kovo 17d., kovo 29d. ispikavau. palaiscius vis apkaupdavau. kitais metais tai lapus nuskabysiu, neleisiu jiems augti, gal dar daugiau uzderes

aciu uz pagyras mano salotoms

nieko as joms ypatingo nedariau. pikavau du kartus. antra karta ispikavau tik ketvirtadali lovelio, nes paprasciausiai neturejau daugiau vietos

ridikelius sejau kovo 17d., kovo 29d. ispikavau. palaiscius vis apkaupdavau. kitais metais tai lapus nuskabysiu, neleisiu jiems augti, gal dar daugiau uzderes

vakar agurkams tko rėmą kalti ir virves rišti - virsta kitaip, jau visus pagaliukus praaugo. Man jie iki juosmens

QUOTE(ooo @ 2009 05 13, 11:28)
tai jei su ridikeliais tokia lgika, kad kuo maziau lapu, tuo geriau jiems, tai maniskaii turetu gerai uzaugt - nusvilo ju lapai
isnesiau i balkona kai saule buvo ir nepagalvoaju, kad siena ikaitusi 

iš dalies, jie tikrai TURI turėti lapų,bet...
...jei augimo sąlygos geros, šilta, šviesu, naktimis nelabai šalta, tai jie maisto medžiagas eikvoja lapams ir vėliau žiedynams krauti.
.... kai augimo sąlygos neblogos, bet ne itin palankios, jie stengiasi kuo didesnes šaknis auginti, kad išgyventų

paprasta logika

QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 13, 11:32)
iš dalies, jie tikrai TURI turėti lapų,bet...
...jei augimo sąlygos geros, šilta, šviesu, naktimis nelabai šalta, tai jie maisto medžiagas eikvoja lapams ir vėliau žiedynams krauti.
.... kai augimo sąlygos neblogos, bet ne itin palankios, jie stengiasi kuo didesnes šaknis auginti, kad išgyventų
paprasta logika

paprasta logika

taip taip, ta logika as pamenu

nesu tikra kad atsiminciau, kaip reikia svogunus sodinti

o visas sekliukes (salotu, ridiku ir t.t.) susejau kaip zole - ne eilutem, o padrikai

o man kazkas sake, kad reik eilutem

svogūnai pas mane 2 eilėm auga lovelyje
tam tikrais atstumais susodinti
šiaip viską patogiau sėti eilutėmis, bet jei patogiai išpikuosi, tada viskas ok

šiaip viską patogiau sėti eilutėmis, bet jei patogiai išpikuosi, tada viskas ok

Na tai reiks eksperimentą su ridikėliais rudeniop kartoti dažniau apkaupiant ir lapus skabant
Aš vis galvoju, kad jau gal laikas imtis pomidorus į tuos nuolatinius indus sukėlinėt