Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(vassara @ 2009 05 27, 15:28)
svekutes biggrin.gif
ateinu ir as pasigirti, kad radau uzuomazga pomidoro  bigsmile.gif

Kaip gražiai atrodo tavo pomidoriukas wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,pasirodau savo vazonini pomidoriuka bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
aciu mergiukai, siryt tikrai apsidziaugiau pamacius uzuomazga biggrin.gif
QUOTE(satanele @ 2009 05 27, 20:23)
user posted image

nu man tai jau sleptis tada doh.gif tongue.gif
sakes grozis nerealus bigsmile.gif tai kada jis pasodintas??
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 27, 20:23)
user posted image

Ojej, tikras grožis, satanele, kada sodinai, kaip prižiūri, kad jau greit pomidoriukus valgysi? Gražu žiūrėti 4u.gif
Atsakyti
OGO kokius derlius jau turite thumbup.gif iš tikrųjų įdomu kada reikia sėti kad tokiu metu jau turėt derlių smile.gif aš kovo pabaigoje pasėjau paprikas, pomidorus, salotas bet kad net minčių nėra kad bus greit derlius doh.gif ką paragavau tai tik salotų su svogūnais o visą kitą dar auga smile.gif mano vyras šaiposi sako triūsia triūsia prie savo lysvių o nauos jokios salotų kleis lapelius nusiskins ir viskas o darbo ir pinigų įdėta daug doh.gif na kad pinigų atsiėjo tai manau kad tikrai tik va tas noras auginti vis vien stipresnis rolleyes.gif na jei šiemet sulauksiu neblogo derliaus tai ir kitąmet auginsiu o jei ne tai neužsiimsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 05 28, 08:47)
OGO kokius derlius jau turite  thumbup.gif iš tikrųjų įdomu kada reikia sėti kad tokiu metu jau turėt derlių  smile.gif aš kovo pabaigoje pasėjau paprikas, pomidorus, salotas bet kad net minčių nėra kad bus greit derlius  doh.gif ką paragavau tai tik salotų su svogūnais o visą kitą dar auga  smile.gif mano vyras šaiposi sako triūsia triūsia prie savo lysvių o nauos jokios salotų kleis lapelius nusiskins ir viskas o darbo ir pinigų įdėta daug  doh.gif na kad pinigų atsiėjo tai manau kad tikrai tik va tas noras auginti vis vien stipresnis  rolleyes.gif na jei šiemet sulauksiu neblogo derliaus tai ir kitąmet auginsiu o jei ne tai neužsiimsiu  ax.gif

Taip taip, ir aš kovo pabaigoj, o kai ką ir balandžio pirmom dienom susėjau, tai kol kas turiu daug lapų, o pumpurai kol kas tooookie mikroskopiniai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neringagin @ 2009 05 28, 07:21)
Ojej, tikras grožis, satanele, kada sodinai, kaip prižiūri, kad jau greit pomidoriukus valgysi? Gražu žiūrėti 4u.gif

Nieko ipatingo as su jais nedarau,pasejau vasario 19 ,teisybe pasakius priziuriu kaip vaikus ,pradzioje naudojau kol daigeliai sustiprejo augimo stimuliatoriu,na ir viskas bigsmile.gif
kaip pirmas blynas galiu kol kas pasidziaugti neblogas,pomidoru auginime esu naujoke ,bet ir labai jais domiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 28 gegužės 2009 - 08:49
man atrodo, kad jau matau savuosiuose kažką panašaus į žiedukus bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
o jeigu tręšti tomis skystomis (pirktinėmis) trąšomis iki kada vėliausiai galima tręšti? Na, kad ta chemija į vaisius nepatektų?
Atsakyti
Aš tai laikausi principo, kad visai netręšti - auginu ne dėl kiekio, o todėl, kad žinočiau, kad mano daržovės be jokių chemijų. O kai reikia daug daržovių einu turgun ar parduotuvėn ir žinau, kad ten pirksiu tręštas daržoves.
Atsakyti
Jūržole, atsimeni, davei man patarimą išmėginti pamerkti baziliko šakelę, nes niekas nežinojo atsakymo, ar ji išleis šaknis?
Ogi va, po gers savaitės, jei ne ilgiau, ji pradėjo leisti šaknis! blink.gif
Ačiū už padrąsinimą mirksiukas.gif dabar ir kitos galės taip pasidauginti bazilikų drinks_cheers.gif
Atsakyti
As taip pat pries chemines trasas,o tresiu tik liaudiskom priemonem,juk viska ka i juos sudesit patys ir valgysit schmoll.gif
Atsakyti