Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

Na, kiekvienai savaip. Aš labai nusivyliau Birutės salonu ir nei už ką ten negrįžčiau schmoll.gif O kas liečia kitų nuotakų elgesį komentuoti negaliu, bet aš tikrai nieko ten nešokdinau ir nesireiškiau, tiesiog norėjau pasimatuoti išsirinktas sukneles, tačiau negalėjau net normaliai pasistaipyti prieš veidrodį, vis skubino nusirengti, nes jos ir taip daug darbo turi. Nu tai atsiprašau doh.gif
Atsakyti
TEN elgiamasi pagal mėnulio fazę. biggrin.gif
Atsakyti
tikriausiai ten labai pagal nuotaika aptarnaujancio personalo priklauso smile.gif
Atsakyti
Perla Grand salone nuomavausi savo gražiąją suknelę wub.gif
Neblogų ten yra mano akims : )
Atsakyti
galiu jau apie Birutes salona is patirties papasakoti. ejau nuomotis su svocia, ji is ten issirinko taip pat. atejus treciadieni ismatavo viska, nieko mums taisyti nereikejo, jai siek tiek sleikutes patrumpinti, man papus uzdeti biggrin.gif ir uztaisyti maza skylute, nes suknele buvo su pritaisytom plunksnelem ant padalkos, matyt viena buvo isplesta. bendravo maloniai, neskubino. penktadieni atejus pasiimti pati Birute siule dar syki uzsivilkti, paziureti ar viskas gerai, svociutei viskas tiko, o man tie isiuti papai kazkaip nesiziurejo, medziaga susimetus negraziai. ta siuveja aiskina, kad viskas normaliai cia, kad kitaip ir nepadarysi, taip ir bus, atejo Birute, tai sako nejuokaukit, davai staigiai taisyt. ir pataise. be priekaistu. matavaus dar kelis sykius, niekas neskubino, liepe isitikint ar viskas tvarkoj. visus tuos kartus bendravau su pacia Birute, bendravimas malonus, priekaistu tikrai neturiu. kol kas nei as nei viena is draugiu su Birutes salonu bedu neturejom.
o suknele buvo nereali..... blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Aš nuomavausi suknelę iš "Aušros" salono. Likau labai patenkinta. Užsisakiau suknelę beveik 3 mėn prieš vestuves ir vestuvių dieną ją gavau vis dar baltą kaip sniegas. Siuvėja pataisė ją pagal mane.
Esu patenkinta ir kaina ir aptarnavimu smile.gif
Atsakyti
Birutes salonas - karta uzejau, daugiau nebekelsiu kojos! Uz tai sukneles labai grazios doh.gif
Perla - gan malonus aptarnavimas, sukneles - keletas vertos demesio, dauguma nelabai, bet cia skonio reikalas ax.gif
Ausros salonas - patiko aptarnavimas, kainos labai geros, sukneles - galima kazka issirinkti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, Merginos smile.gif Na o as pasakysiu savo 'nuostabia' patirti apie Birutes salona.... Buvau girdejusi nekokiu atsiliepimu, bet kazkaip nelabai tikejau, nes moteriske priekabi buvo is kurios girdejau atsiliepimus, tai sakau uzsuksiu, sukneles gi grazios lange matosi... Uzeinam su mama, ir toks zvilgsnis lyg ko cia atsivilkot ir dar kava sutrugdet gerti....Nei laba diena, nei nieko... Einu ziureti sukneliu, klausiu kokia sitos kaina, kokia sitos sako nezinau.... ziuriu akis isputus sakau, o kas turi zinoti? Sako jei nori nuomotis paskambinsiu seimininkei, paskambino seimininkei, kol laukiam jos bandziau paziureti suknele lyg ir nieko, bet kur tau gi paliesti negalejau, o ji maise buvo, sako nereikia cia, kad ciupinetum, nuterlentum... Ateina Birute sakau kokia tos sukneles kaina butu jei pirkti noreciau? Pasake, sakau tai as pasimatuoti noreciau, sako tai kai nusipirksi ir pasimatuosi. Be zado likau, sakau kaip tai? O ji net nesiklauso atvilko kataloga ir rodo kataloge kaip ta suknele stovi ant manekenes, sako cia tavo dydis tau sitaip ir bus... Nesuprataus likau, kaip pries perkant pasimatuot negalima...? Bet cia dar ne viskas sako, kada tavo vestuves ? Pasakiau, sako tai mes ta sukne palaikysim ir pries 1 men iki vestuviu pasiimsi, sakau o tai kur garantas, kad nauja gausiu o ne kelis kart jau nuomota, sako, tai nori pirkt ar ne.....? Susinerviau, trenkiau durim ir isejau..... Kas per baba ir jos ten asistentes, kad suknes per maiseli net paliest neleidzia, kainu nezino....Persizegnojau i ta nusususi salona nebeisiu....
Atsakyti
O man Perla salonas atrodo pernelyg susireikšminęs ir ten daugiau nekelsiu kojos. Darbuotoja išvis kažkokia kikimara biggrin.gif nei žodžio nesugeba pralementi, ką paklausi, kažką sumurma.. neva, per anksti atėjot rinktis, dar daug laiko iki vasaros..
sako suknelių daug, salonų daug, nėra kur skubėt, likus nedaug laiko vis tiek išsirinksit..
tai sakau - ačiū ir viso gero. tikrai ką nors išsirinksiu ten kur padoriai aptarnauja, gerbia savo darbą ir savo klientus.
nežinau, ar tem pms'inė boba, ar po švenčių neatsigavusi, bet žiauriai nusivyliau smile.gif
prieš tai buvau Aušros salone ir Birutės salone, tai nepalyginsi.. smile.gif viskas labai šauniai, labai sklandžiai ir maloniai (y)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilikeee: 28 gruodžio 2012 - 20:09
Keliu tema smile.gif Kokios kainos Birutes salone proginiu sukneliu,gal kas lanketes,ar niekas ten nebenueinate g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
gal turite atsiliepimų apie Gracijos saloną? išsinuomavau iš ten, bet dabar išgirdau kalbas, kad labai kabinėjasi ten prie išpurvinimų ir visų įplyšimų. ir liepia sumokėti puse nuomos kainos už išmurzintą suknelę.
Gal kuri turite patirties? g.gif
Atsakyti
QUOTE(herber @ 2013 08 10, 13:04)
Sveikos smile.gif
gal turite atsiliepimų apie Gracijos saloną? išsinuomavau iš ten, bet dabar išgirdau kalbas, kad labai kabinėjasi ten prie išpurvinimų ir visų įplyšimų. ir liepia sumokėti puse nuomos kainos už išmurzintą suknelę.
Gal kuri turite patirties?  g.gif

Nuomavausi is gracijos pries daugiau nei 2 metus! nuostabu buvo viskas, suknele, aptarnavimas, personalas! zodziu likau patenkinta viskuo! kadangi svente buvo pajury, suknele nuo smelio gerokai pajuodo (sukneles galai), lb pergyvenau, kad nieko nesakytu, nuvezus pati parodziau dar, sako baikit, dar ne tokiu suknleiu atveza, sako jei ne su smala istepi, tai viskas isvaloma bigsmile.gif
Atsakyti