Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(kinrozyte @ 2009 04 19, 15:24)
Sveikutes 4u.gif  4u.gif  Nu tikekimes ,kad neprireiks tos lapr. ir si cikla nestuke.gif
As vakar ant durnumo OT sugadinau (7 c.d.) nu jis kaip artejantis prie teigiamo blink.gif , siandien vel pagadinau nu ryskeja doh.gif  Vakar baigiau clot. gerti.
Turbut tas OT ciut ne teigiamas nuo vaistu, nes  O turetu kazkur 16 c.d. vykti.

nu, įdomiai g.gif gal vaistai kalti, o gal jau labai viskas pasiruošę ovuliacijai įvykti..? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raula @ 2009 04 19, 18:17)
nu, įdomiai  g.gif  gal vaistai kalti, o gal jau labai viskas pasiruošę ovuliacijai įvykti..?  rolleyes.gif

umn.gif nu manau ,kad vaistai blink.gif , jetaus, tai ka net nespejau pas gydytoja nueiti ekoskopui.....neeee ,cia vaistai mano galva...
vasari stimuliavaus,tai OT gadinau ir BT tai viskas ciki buvo. aisku pradejau OT gadinti nuo 13 c.d. ir jie labai graziai ryskejo.
Specialiai bandysiu kiekviena diena,ziuresim ka rodys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 04 19, 17:10)
umn.gif nu manau ,kad vaistai blink.gif , jetaus, tai ka net nespejau pas gydytoja nueiti ekoskopui.....neeee ,cia vaistai mano galva...
vasari stimuliavaus,tai OT gadinau ir BT tai viskas ciki buvo. aisku pradejau OT gadinti nuo 13 c.d. ir jie labai graziai ryskejo.

ir man įdomu yu.gif
Atsakyti
sveikutes visom smile.gif . FilMar kaip tavo reikaliukai. man tai atejo mm. siandien 3cd. tai lauksiu naujos stimuliacijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 04 19, 18:10)

...o aš skaičiau ir pati OT darydavausi nuo 7 cd nes ji bet kada gali įvykti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 04 19, 16:24)
Sveikutes 4u.gif  4u.gif  Nu tikekimes ,kad neprireiks tos lapr. ir si cikla nestuke.gif
As vakar ant durnumo OT sugadinau (7 c.d.) nu jis kaip artejantis prie teigiamo blink.gif , siandien vel pagadinau nu ryskeja doh.gif  Vakar baigiau clot. gerti.
Turbut tas OT ciut ne teigiamas nuo vaistu, nes  O turetu kazkur 16 c.d. vykti.

O pas tave ciklas reguliarus? As kazkada domejausi del O vykimo, tai gyd sake kad O gali ivykti nebutinai ciklo vidury, kad kartais ir "nugrybauti " gali. Girdejau kad ir tie testukai del O nera tikslus ir bent man gai patare nemetyti pinigeliu jiems. ax.gif
O as siandien jau paskutine clost sugeriau, su nekantrumu lauksiu treciadienio, kai eisiu derliaus ziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzeviciute @ 2009 04 19, 18:28)
sveikutes visom smile.gif . FilMar kaip tavo reikaliukai. man tai atejo mm. siandien 3cd. tai lauksiu naujos stimuliacijos ax.gif

Sveika 4u.gif
mano mm kol kas neatejo....
bet labai pilvo apacia skauda, bandziau darytis NT, rodo II, bet kita labai neryski, tai manau, kad cia dar Ovitrell likuciai g.gif
net nezinau , as balandzio 6 leidausi Ovitrelii, net nezinau, siandien gal bandysiu nuvaziuoti kraujuka priduoti..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FilMar @ 2009 04 20, 08:00)
Sveika 4u.gif
bet labai pilvo apacia skauda, bandziau darytis NT, rodo II, bet kita labai neryski, tai manau, kad cia dar Ovitrell likuciai  g.gif
net nezinau , as balandzio 6 leidausi Ovitrelii, net nezinau, siandien gal bandysiu nuvaziuoti kraujuka priduoti..... blush2.gif

Labas rytas 4u.gif
Manau vaistu likuciu jau tikrai nebegali buti. Butinai pasidaryk HCG ir mes galesim tave sveikinti su nestuke.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif
bet labai pilvo apacia skauda, bandziau darytis NT, rodo II, bet kita labai neryski, tai manau, kad cia dar Ovitrell likuciai  g.gif

Jokie cia tau ne likuciai o nestuke.gif O va kraujuka del sventos ramybes galetum priduoti. Sekmes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif

Labas rytelis,
thumbup.gif manau sulaukus HCG skaičiukų galima bus tave sveikinti nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(loncelotas @ 2009 04 18, 22:04)
Sveikutės  4u.gif

Atsivilko mano mmm, tai pradėsiu stimuliaciją - vaikščiosiu pas gyd ir vis rašysiu kas auga ir darosi  ax.gif

Lilan  console.gif

wub.gif
sekmes stratuojant mirksiukas.gif

QUOTE(velute @ 2009 04 18, 23:24)
lilan-taip zinok liudna pasidare,kad dieve mano.kad Salygiene auksinis zmogus,tai pilnai su tavim sutinku.ir mano angelyte isgyveno tik jos deka.jaudindavosi moteris dar labiau uz mane ir dziaugdavosi kartu vis kiekviena nauja diena.zinok toks tas gyvenimelis.oi kiek as asareliu irgi isliejau del savo isejusiu angeliuku.na bet reikia tiket ir viltis kad ateis ta ilgai laukta diena.stiprybes tau dideles. console.gif

mes irgi buvom susitike su genetike pradzioj.bet su vyru nusprendem,kad jokiu tyrimu nesidarysim.bus kaip bus.aciu dievui kad musu mergyte sveika.tik sirdutej skylute neuzsitraukus.na bet sake turetu susitvarkyt.tai tikimes viso ko geriausio.

wub.gif
Viskas bus gerai tavo lelytei wub.gif pasveiksit mirksiukas.gif

Sveika 4u.gif

as ir manau kad tikrai ne vaistu likuciai bigsmile.gif spaudziu kumscius ir lauksim tavo kraujuko rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif

Sveikute,
nepuolu dar labai garsiai sveikinti, bet manau NT jau ovitrelle pedsaku nebeturetu buti. Laukiam kraujuko skaiciuku. Linkiu, kad jie butu labai dideli ir tu butum nestuke.gif
Atsakyti