Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

kitke, tai ir vyra tirkit. Pas mus (nors buvo aišku, kad pas mane tikrai yra prolemų), liepė pirmiausiai vyro tyrimus atnešt, o jau tik paskui manim užsiėmė.
Ir pirmą kartą, ir antrą- po stimuliacijų užaugo po vieną folikulą. To ir užteko. be reikalo tave iš anksto gąsdina g.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2009 04 21, 13:25)
kitke, tai ir vyra tirkit. Pas mus (nors buvo aišku, kad pas mane tikrai yra prolemų), liepė pirmiausiai vyro tyrimus atnešt, o jau tik paskui manim užsiėmė.
Ir pirmą kartą, ir antrą- po stimuliacijų užaugo po vieną folikulą. To ir užteko. be reikalo tave iš anksto gąsdina  g.gif

Na tai tada tikriausiai reiks ir jo turtą ištirt, dar pora men palauksiu ir vel apsilankysiu VK klinikoj. Gera zinoti kad kazkam pavyko stimuliacija ir dziaugiasi stebuklu, nes be jo nera prasmes ir motyvacijos gyventi
Atsakyti
QUOTE(Šponka @ 2009 04 21, 11:01)
bet kad jis man paskyrė tik nuo 11c.d. sugert clost 5 dienas, o balandžio 29-30 (tada jau bus 26 c.d.)..
[

Ai tai viskas aišku pas tavi, belieka gyd nurodymus vykdyti. O dėl O aš BT matuoju, tai šiaip man tikslus metodas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 04 21, 11:53)
Ai tai viskas aišku pas tavi, belieka gyd nurodymus vykdyti. O dėl O aš BT matuoju, tai šiaip man tikslus metodas  rolleyes.gif

Tai jeigu aišku, gal ir man paaiškintum.. biggrin.gif
BT ir aš buvau užsimanius matuot, bet kad auginu namie gyvsidabriuką mažą, tai tenka kartais naktimis keltis ir ne po vieną kartą, ir paryčiais prasibudina, tenka migdyt iš naujo, tai mano atveju BT metodas turbūt būtų netikslus.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif truputį atsitraukiau nuo darbų, kad prisijungt prie jūsų, tai visą pusvalandį čužtrukau, skyrelis lūžta nuo naujų žinučių bigsmile.gif

QUOTE(Šponka @ 2009 04 21, 10:46)
Nu vat kad neskyrė..  schmoll.gif  Įtariu, kad skyrė sugerti pirmą kartą tik clost, kad būtų matyti, ar kas nors darosi nuo jo, ar organizmas nereaguoja, o jau kitą ciklą skirs ir sprogdukus..  g.gif

man tas pats... paskyrė gerti clost po 2 tabl. nuo trečios c.d. ir pirmą mėn. pasistimuliuoti aklai, kad nereikėtų važiuoti į Kauną iš Šiaulių... Bet aš Šiauliuose eisiu pažiūrėt, ar pas mane koks tai derlius auga, ar ne mirksiukas.gif jau užsiregistravau echo 04 30, tada bus 11 ciklo d. Galbūt mano ginė ir sprogdukų išrašys, jeigu pamatys, kad folikulai užaugo bigsmile.gif jeigu nieks neužaugs, teks vėl i Kauną važiuot verysad.gif ir mmm su vaistais išsišaukinėt, nes natūraliai jų beveik nebūna...

Sakykit, merginos, ar man gali būti PKS? ar gydytojai jau būtų pamatę per echoskopijas? (mano hormonai normalūs, bet su mmm visą gyvenimą bėda...)

Papildyta:
QUOTE(jolanita @ 2009 04 21, 09:26)
aisku, nu linku, kad viskas butu gerai, saugok savo zirniuka  mirksiukas.gif
o man vakar mm prasidejo, tai nuo ryt dienos pradedu stimuliacija 2 clost doze, nes gonal man per stiprus ko gero  g.gif , o vienguma doze cloto nelabai veikia  doh.gif  tai ziuresim ar dviguba ka nors uzaugins.
Siaip biologe isvaro i konferencija, tai paskutine diena kai bus man bus 14 cd, kazin ar ne peranksti IUI daryt  g.gif

pas mane irgi vakar parsibeldė mmm, o nuo rytojaus pradedu clost po 2 tabl. bigsmile.gif 11 c.d. užsiregistravau echo smile.gif sakyk, ar clost žadi gerti ryte ir vakare po 1 tabl.? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 04 21, 10:13)
o kuom jis naturalesnis g.gif juk vistiek cheminiu budu padaryti vaistai. kaip supratau jo sunku gauti g.gif

ka zinok pati tiek tezinau,tik kad sake kad naturalus progesteronas.o kiek jis naturalus,net nesigilinau.gal ir skaiciau kai naudojau,bet nebepamenu.paziurekit google apie sias zvakutes.gauti jas galima tik su daktares popieriais specialiais.kiek supratau ne kiekvienas gali juos israsyt.sie vaistai dar neregistruoti lietuvoje.15 zvakuciu kainuoja 250lt.15zv man uztekdavo tik savaitei,o naudojau 3 men.

vitalyte25-zinok neatsimenu del isskyru.lyg nebuvo tokiu.o pas ka tu lankais?gal tau nera progesterono trukumo didelio,tai ir zvakuciu neskiria.cia jas gal jau kai labai truksta skiria ir kai diufastonas nebepadeda.

kitke-visko buvo per tuos 10m/atrodo jau pastoji ir viskas gerai bus,o ima ir pabega.tai isgyveni kartu ne tik kad leliuko neturi,bet kad ir vis pabega.tu tik maziau depresuok,bus tu vaiku.zinai ir man kazkada jaunai ir dar net nekaltai ,kai ejau oirma kart pas ginekologa,kazka ten sumyke jis kad tipo pas mane su skydliauke blogai,tai gali ir su vaikais but ne kas.tai visa gyvenima nuo tos dienos ir buvau tuo isitikinus.o gi svarbiausia yra teigiamos mintys.tai va prisikali sau i galva tokiu minciu po to dar kokia bedele dasideda ir viska sudejus gauni ilga ir sunku kelia iki vaiku.ir as kai spjoviau i viska ,atsipalaidavau,baliavojom be perstojo,vyra mylejau be reikalo jau,tai ir pastojau naturaliai.tad daugiau geru minciu ir sau didesnes laisves.
Atsakyti
QUOTE(raula @ 2009 04 21, 12:36)
sakyk, ar clost žadi gerti ryte ir vakare po 1 tabl.?  ax.gif

abi is ryto, taip gine liepe, siaip cia dauguma geria vakarais, bet mano gine visa laika man liepia tiek clot, tike gonali rytais naudoti g.gif
Atsakyti

kitke-visko buvo per tuos 10m/atrodo jau pastoji ir viskas gerai bus,o ima ir pabega.tai isgyveni kartu ne tik kad leliuko neturi,bet kad ir vis pabega.tu tik maziau depresuok,bus tu vaiku.zinai ir man kazkada jaunai ir dar net nekaltai ,kai ejau oirma kart pas ginekologa,kazka ten sumyke jis kad tipo pas mane su skydliauke blogai,tai gali ir su vaikais but ne kas.tai visa gyvenima nuo tos dienos ir buvau tuo isitikinus.o gi svarbiausia yra teigiamos mintys.tai va prisikali sau i galva tokiu minciu po to dar kokia bedele dasideda ir viska sudejus gauni ilga ir sunku kelia iki vaiku.ir as kai spjoviau i viska ,atsipalaidavau,baliavojom be perstojo,vyra mylejau be reikalo jau,tai ir pastojau naturaliai.tad daugiau geru minciu ir sau didesnes laisves.
[/quote]

Aciu uz naudingas mintis, net lengviau pasidaro, kartais reikia tiek mazai... O svarbiausia kad nuraminti ar paguosti gali tik tos kurios turejo problemu pastot, nes kurioms viskas tvarkoj tik kreivai pasiziuri kaip i kokia raupsuota, nepilnaverte(bent jau man taip buvo). Bet kokiu atveju nenuleisiu ranku, nors l.sunku ziureti i laimingus tevelius su leliukais, net asara sunku nulaikyt, gerkle uzspaudzia...
Beje labai grazus vardas "Viltė" biggrin.gif
Papildyta:
VELUTEI
Aciu uz naudingas mintis, net lengviau pasidaro, kartais reikia tiek mazai... O svarbiausia kad nuraminti ar paguosti gali tik tos kurios turejo problemu pastot, nes kurioms viskas tvarkoj tik kreivai pasiziuri kaip i kokia raupsuota, nepilnaverte(bent jau man taip buvo). Bet kokiu atveju nenuleisiu ranku, nors l.sunku ziureti i laimingus tevelius su leliukais, net asara sunku nulaikyt, gerkle uzspaudzia...
Beje labai grazus vardas "Viltė" biggrin.gif

O kaip su tuo naturaliu progesteronu, pas mane jo ziauriai truksta, geriau duphaston viena men. poto negeriau, o dabar antra men geriu, bet kazin ar pades. O kokioje klinikoj tavo mineta gyd dirba?
Atsakyti
kitke-Klaipedoje,gyd. SALYGIENE. jos privacioje klinikoje"JOLSANA".
Atsakyti
QUOTE(jolanita @ 2009 04 21, 14:51)
abi is ryto, taip gine liepe, siaip cia dauguma geria vakarais, bet mano gine visa laika man liepia tiek clot, tike gonali rytais naudoti  g.gif

o tai čia nieko tokio, kad abi tabletės iš karto..? blink.gif man kažkaip pasakė, kad po 1 tabletę 2 kartus dienoj, tai aš kažkaip pagalvojau, kad gal ne iš karto abi gerti..? g.gif nebežinau, kada gert doh.gif gal dar kas nors turit patarimų? ax.gif
Atsakyti
Aš paskutinį kartą gėriau po 2 tb rytais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2009 04 21, 15:57)
ka zinok pati tiek tezinau,tik kad sake kad naturalus progesteronas.o kiek jis naturalus,net nesigilinau.gal ir skaiciau kai naudojau,bet nebepamenu.paziurekit google apie sias zvakutes.gauti jas galima tik su daktares popieriais specialiais.kiek supratau ne kiekvienas gali juos israsyt.sie vaistai dar neregistruoti lietuvoje.15 zvakuciu kainuoja 250lt.15zv man uztekdavo tik savaitei,o naudojau 3 men.

vitalyte25-zinok neatsimenu del isskyru.lyg nebuvo tokiu.o pas ka tu lankais?gal tau nera progesterono trukumo didelio,tai ir zvakuciu neskiria.cia jas gal jau kai labai truksta skiria ir kai diufastonas nebepadeda.

oj ,kaip smagu zinok del taves wub.gif
nu pas mane tikrai geras progesterona, visi hormonu tyrimai geri budavo.. dabar netikrini, gal nereikia.. kai va paguliu viskas dingsta.. tik va siand susigalvojau,kad man krutine nera jautri kaip kitoms.. o tau jautri buvo? wub.gif
Atsakyti