Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(tani301 @ 2009 04 10, 12:35)
Sveikutės,
Audani pagelbėk su atsakymu  mirksiukas.gif
Prisimenu , kad tu dareisi pragesteroną po O.Jis buvo pas tave virš 100.Taip? tyrimą liepė pasidaryti S.Man jau dabar 3 dieną po suleistųOvitreles vaistukų...Vakar iš ryto skaudėjo , bet nežinau  ar labai ..nes trumpai paskaudėjo ir viskas.Gal man O neįvyko? pradedu jaudintis jau...turiu 3 gražius folikulus...šį kartą turiu ir gražią gleivinę...na juk turi tikrai pasisekti....S- sako ,akd šį kartą turi.Noriu pasidaryti pati PRG - kada? Patarkite prašau.

Sveikute! taip, dariausi as progesterona kazkur praejus savaitei po Ovitrel, atsakymas buvo berods 110 smile.gif O skaudeti pradejo praejjus kelioms dienoms po O ir nepastoviai, o laiks nuo laiko pamausdavo pilvuka smile.gif Tikekis,kad viskas bus gerai ir jau neuzilgo suzinosi apie savo zirniuka 4u.gif

O as mergytes siandien esu devintam danguje...Buvau pas S ir maciau savo NET DU zirniukus su plakanciom sirdelem wub.gif wub.gif wub.gif Esu be galo laiminga smile.gif
Atsakyti
Audani, labai džiugu girdėt wub.gif
nešiok ramiai savo pilvinukus 4u.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi uz tave, Audani,kaip smagu kad net du zirniukus nesioji wub.gif wub.gif .
Atsakyti

O as mergytes siandien esu devintam danguje...Buvau pas S ir maciau savo NET DU zirniukus su plakanciom sirdelem wub.gif wub.gif wub.gif Esu be galo laiminga smile.gif
[/quote]

Oi kokios linksmos naujienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2009 04 10, 20:21)
Sveikute! taip, dariausi as progesterona kazkur praejus savaitei po Ovitrel, atsakymas buvo berods 110 smile.gif O skaudeti pradejo praejjus kelioms dienoms po O ir nepastoviai, o laiks nuo laiko pamausdavo pilvuka smile.gif Tikekis,kad viskas bus gerai ir jau neuzilgo suzinosi apie savo zirniuka 4u.gif

O as mergytes siandien esu devintam danguje...Buvau pas S ir maciau savo  NET DU zirniukus su plakanciom sirdelem wub.gif  wub.gif  wub.gif Esu be galo laiminga smile.gif

valiooo clap.gif clap.gif clap.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2009 04 10, 19:21)

O as mergytes siandien esu devintam danguje...Buvau pas S ir maciau savo  NET DU zirniukus su plakanciom sirdelem wub.gif  wub.gif  wub.gif Esu be galo laiminga smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Įdomu, kaip Vitalytei sekėsi ax.gif
Atsakyti
sveikos,
ar ovuliaicjos skatinimas kaip nors įtakoja tolimesnį vaisiaus vystymąsi? Jei pavyksta pastot natūraliai, bet nustoja vystytis 7-9 sav., tai po ovulaicijos skatinimo atsirastų daugiau vilčių, ar nelabai...?
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2009 04 10, 21:21)

Audani kokios puikios naujienos vau net asarele nubego yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif gerai ND atlikot blush2.gif visdelto stimuliacija daro stebuklus thumbup.gif jauciu greit prie taves ir vitalyte25 prisijungs hihihi.gif
Mano labai gera drauge dabar irgi laukia dvynuku, taigi tu niekaip negalesi pagimdyt gruodi, nes kazkaip jnai sake su dvynukais anksciau pagimdo, neisnesioja tiek sav. kaip su vienu, na nieko uztat maziau kankintis reikes nes du tai jau ne vienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akilezna: 11 balandžio 2009 - 10:28
Sveikutės 4u.gif žiūriu, visai smagu pas jus biggrin.gif tiek džiaugsmingų naujienų thumbup.gif
pagaliau ir aš galėsiu prie jūsų normaliai prisijungt, nes iki šiol tai tik skaitydavau šitą skyrelį, todėl jau visas pažįstu smile.gif vakar buvau Kaune pas Žėbą, tai iš pradžių labai nugąsdino dėl mano mažos - vaikiškos gimdos, mažų kiaušidžių, nevykstančios ovuliacijos ir mažos gleivinės unsure.gif ir pasiūlė apsilankyti pas Stankevičių (kur ir buvau siųsta iš pat pradžių). O ten jau mane nuramino, kad nėra tokia didelė bėda dėl mažutės gimdutės ir iš karto pasiūlė pabandyt pasistimuliuot su clost (nes natūraliai neauga folikulai) smile.gif labai apsidžiaugiau, nes to ir laukiau. Neveltui jūsų skyrelį jau kokias tris savaites skaitinėjau ir nagrinėjau kasdien po tris kartus biggrin.gif dabar pabaigsiu gerti CLIMEN (juos geriu, kad būtų ciklas), sulauksiu savo mmm ir 3 c.d. pradėsiu gerti po 2 clost tabletes į dieną. pirmąjį mėnesi, sakė, galima aklai pastimuliuot arba nueit pas savo ginę, kad pažiūrėtų echoskopu, ar kas nors auga. Jeigu nieko gero, paskirs kažką rimčiau. Na, bet svarbu, kad jau kažkas prasidėjo, pirmieji žingsneliai link tikslo bigsmile.gif
tikiuosi, priimsit mane į savo kompaniją blush2.gif wub.gif
beje, su artėjančiom šventėm visas!!! 4u.gif ir stiprių kiaušinių! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raula @ 2009 04 11, 13:19)
Sveikutės  4u.gif  žiūriu, visai smagu pas jus  biggrin.gif  tiek džiaugsmingų naujienų  thumbup.gif
pagaliau ir aš galėsiu prie jūsų normaliai prisijungt, nes iki šiol tai tik skaitydavau šitą skyrelį, todėl jau visas pažįstu  smile.gif  vakar buvau Kaune pas Žėbą, tai iš pradžių labai nugąsdino dėl mano mažos - vaikiškos gimdos, mažų kiaušidžių, nevykstančios ovuliacijos ir mažos gleivinės  unsure.gif  ir pasiūlė apsilankyti pas Stankevičių (kur ir buvau siųsta iš pat pradžių). O ten jau mane nuramino, kad nėra tokia didelė bėda dėl mažutės gimdutės ir iš karto pasiūlė pabandyt pasistimuliuot su clost (nes natūraliai neauga folikulai)  smile.gif  labai apsidžiaugiau, nes to ir laukiau. Neveltui jūsų skyrelį jau kokias tris savaites skaitinėjau ir nagrinėjau kasdien po tris kartus  biggrin.gif  dabar pabaigsiu gerti CLIMEN (juos geriu, kad būtų ciklas), sulauksiu savo mmm ir 3 c.d. pradėsiu gerti po 2 clost tabletes į dieną. pirmąjį mėnesi, sakė, galima aklai pastimuliuot arba nueit pas savo ginę, kad pažiūrėtų echoskopu, ar kas nors auga. Jeigu nieko gero, paskirs kažką rimčiau. Na, bet svarbu, kad jau kažkas prasidėjo, pirmieji žingsneliai link tikslo  bigsmile.gif
tikiuosi, priimsit mane į savo kompaniją  blush2.gif  wub.gif
beje, su artėjančiom šventėm visas!!!  4u.gif  ir stiprių kiaušinių!  thumbup.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Labai gerai kad tavo reikaliukai link nestuke.gif pasistume i prieki thumbup.gif Linkiu ko griaziausiu folikulu ir ko greciau pereiti i nestuke.gif foruma. Nes kaip matai pas mus cia dabar virusas labai vaiksto, tai bandyk gaudyt biggrin.gif nes gandrai jau atskrido mirksiukas.gif Tave irgi su artejanciom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 04 11, 11:31)
Sveika prisijungusi  4u.gif Labai gerai kad tavo reikaliukai link  nestuke.gif pasistume i prieki thumbup.gif Linkiu ko griaziausiu folikulu ir ko greciau pereiti i  nestuke.gif  foruma. Nes kaip matai pas mus cia dabar virusas labai vaiksto, tai bandyk gaudyt  biggrin.gif nes gandrai jau atskrido  mirksiukas.gif Tave irgi su artejanciom  4u.gif

labai ačiū už palinkėjimus! kad tik jie išsipildytų 4u.gif gaudau visus virusiukus, kiek tik jų yra thumbup.gif ir prašyčiau dar daugiau jų pamėtyt biggrin.gif
Atsakyti
negi man taip niekas ir neatsakys... verysad.gif ?
Papildyta:
oi, atsiprašau, ne ten pataikiau biggrin.gif
Linksmų visoms švenčių 4u.gif 4u.gif
Atsakyti