Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos auklytėms:Rugsėjo 1-ąjai, Velykoms,

keista kad dauguma ir aukletojom ir seimininkutei po vienodos vertes dovanas dovanoja, nes pas mus grupej seimininkute tik svara rupinasi, visai su vaikais neuzsiima, todel manau kad ir dovanos turi skirtis, keik aukletoja ideda jegu i vaiku prieziura ir auklejima,o kiek seimininkute schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif mano nuomone pinigus dovanoti aukletojoms, nelabai blush2.gif
nors manoji jau mokine, bet dovanas ir mokykloje perkame- tik cia paprasciau- mokytoja tik viena smile.gif
o jei jau nera fantazijos ka dovanoti, tai labiau butu i tema knygyno cekis, jai aukletojos jaunesnio amziaus tai sarmos ar kitos kosmetikos parduotuves.
Dabar ir pacios dovanu parduotuves prekaiuja dovanu cekiais.
Atsakyti
Čia labiau duoda kaip vadinamą kyšį, kad jų vaikui būtų daugiau dėmesio skirta smile.gif
Atsakyti
Mes visoms nupirkom po 100 lt Drogo čekius, šeimininkutė dirba ne mažiau nei auklėtojos, jos darbas rūpintis švara,tvarka ir... savo pavyzdžiu ji moko šito ir mūsų vaikus mirksiukas.gif
Gražių artėjančių švenčių visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2008 12 02, 21:57)
keista kad dauguma ir aukletojom ir seimininkutei po vienodos vertes dovanas dovanoja, nes pas mus grupej seimininkute tik svara rupinasi, visai su vaikais neuzsiima, todel manau kad ir dovanos turi skirtis, keik aukletoja ideda jegu i vaiku prieziura ir auklejima,o kiek seimininkute  schmoll.gif

Visiskai sutinku! mirksiukas.gif Pernai aukletojoms ir seimininkei idejome i vokeli pinigelius,aukletojoms daugiau ,seimininkei - maziau biggrin.gif Nemanau,kad pinigai ,tai blogai,juk jos pacios nusipirks tai ka nori,ar prisides prie patikusios dovanos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2008 12 03, 22:03)
Mes visoms nupirkom po 100 lt Drogo čekius, šeimininkutė dirba ne mažiau nei auklėtojos, jos darbas rūpintis švara,tvarka ir... savo pavyzdžiu ji moko šito ir mūsų vaikus mirksiukas.gif
Gražių artėjančių švenčių visoms 4u.gif

Musu seimininkute tai tik nuo sios savaites ateina, neaisku kiek bus ir ar apskritai dirbs, nes problemos su sveikata unsure.gif tai mes jai simboliskai tik vyno su saldainiais dovanosim rolleyes.gif
Atsakyti
Man atrodo sąžiningiausia ir protingiausia visoms, tiek auklėtojoms, tiek šeimininkei dovanoti vienodas dovanas, pinigų sumas ar čekius. nemanau, kad šeimininkė dirba mažiau, o kartais gal tik ji ir keičia kelnes jūsų vaikui. taip, kad aš už lygybę ir pasisakau už dovanų čekius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2008 12 04, 09:48)
Man atrodo sąžiningiausia ir protingiausia visoms, tiek auklėtojoms, tiek šeimininkei dovanoti vienodas dovanas, pinigų sumas ar čekius. nemanau, kad šeimininkė dirba mažiau, o kartais gal tik ji ir keičia kelnes jūsų vaikui. taip, kad aš už lygybę ir pasisakau už dovanų čekius thumbup.gif

aš irgi už lygybę drinks_cheers.gif tas rūpinimasis 'tik" švara, tai pareikalauja nemažai darbo ax.gif
Atsakyti
Mes visom trim nupirkom Maximos čekius po 2 po 50lt thumbup.gif

Taip atsitiko, kad dvi mamytės nupirko Kalėdines dovanėles vaikams į darželį. Gal kas dar nenupirkę ir ieško

Žibinto formos dovanėlė, kurios viduje yra saldainiai: „Ananasiniai“ (84g), „Kregždutė“ (98g), „Nomeda“ (90g), „Tartiufas“ (65g), karamelė „Cool“ (68g). Masė: 405g

Parduodu po 7Lt. už vienetą (Maximoj 8,99lt. ). Turiu 20vnt., supakuotų dėžėse.

Jei ką domina, skambinkit 868432178. Esu iš Kauno r.

user posted image
Atsakyti
Mes su teveliai renkame pinigeliu ir dovanosime cekius i maxima, musu grupeje dirba 2 aukletojos ir 2 auklytes, ir visoms bus vienodo "nominalo" cekis (auklytes lopselyje uj kiek darbo turi, ypac kai vaikutis padaro kai ka i kelnytes netycia, ir vaika isplauk, ir jo kelnytes praskalauk, plius dar ir grupeje svara palaikyk...). drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(martusha @ 2008 12 05, 20:27)
Mes su teveliai renkame pinigeliu ir dovanosime cekius i maxima, musu grupeje dirba 2 aukletojos ir 2 auklytes, ir visoms bus vienodo "nominalo" cekis (auklytes lopselyje uj kiek darbo turi, ypac kai vaikutis padaro kai ka i kelnytes netycia, ir vaika isplauk, ir jo kelnytes praskalauk, plius dar ir grupeje svara palaikyk...).  drinks_cheers.gif

O kaip keista net 2 auklytes g.gif kiek ir kokio amziaus vaikuciu grupeje ?
Atsakyti
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2008 12 02, 22:57)
keista kad dauguma ir aukletojom ir seimininkutei po vienodos vertes dovanas dovanoja

mūsų grupė dovanoja vienodos vertės dovanų čekius apsipirkti juvelyrinių dirbinių parduotuvėse. nemanau, kad šeimininkutės mažiau dėmėsio skiria mūsų vaikams. juk manau kaip kažkuri mamytė sakė svarbu ir tai kad ir kelnes nešvarias pakeičia Jūsų vaikui. o mūsų darželyje žinau viena grupė dovanos euro vaistinės čekius mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuwytes @ 2008 12 05, 20:38)
O kaip keista net 2 auklytes  g.gif  kiek ir kokio amziaus vaikuciu grupeje ?

pas mus pvz 2 auklėtojos ir viena šeimininkute, vaikų grupėj 19 mirksiukas.gif vaikų amžius 3-4 metukai.
Atsakyti