Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos auklytėms:Rugsėjo 1-ąjai, Velykoms,

QUOTE(Mon Amour @ 2009 12 15, 10:07)
Pas mus tai gal nėra jokio tėvelių komiteto  g.gif Nes niekas apie jokias dovanas auklėtojom nekalba. Buvo tėvų susirinkimas apie kalėdinį vaidinimą, kalėdų senelį ir panašius su vaikučiais susijusius dalykus.
Tai vat aš dabar galvoju...vis tiek kažkaip norėčiau kažką padovanot, bet vienai pirkt čekį kad ir už 50lt (pas mus šeimininkutė, pavaduojanti auklėtoja ir pagrindinė auklėtoja), tai jau gausis 150lt...brangoka  unsure.gif
Net nežinau, kaip čia teisingiau pasielgt...gal jūs ką nors protingo patartumėt  4u.gif

Variantai 2:
1. Skubiai organizuoti paciai pinigu surinkima ir dovanu nupirkima (sita labiausiai ir patarciau) rolleyes.gif Galima tiesiog viska susiskaiciavus palikti vaiku spinteles rastelius po kiek renkate kam ir t.t.
2. Pirkti tik nuo saves, bet ne cekius, o pvz koki kaledini suvenyra ir saldainiu, na arba kad ir cekius jei leidzia finansines galimybes ax.gif
Atsakyti
Surenkam pinigėlius ir nuperkam dovanų čekius ax.gif
Atsakyti
O man iskilo klausimas g.gif Kaip paprastai daroma? Ar dovaneles aukletojom paduoda teveliai, ar kaledu senis g.gif Jeigu kisti i senio maisa, tai...
1 Reiktu uzrasyti vardus aukletoju ir padejeju ir asistenciu
2 Jeigu dovaneles gana trapios ir pazeidziamos, iskyla pavojus, kad susitrins tarpe vaiku dovanu
3. ir dar ... pvz kaip atrodytu, kai kaledu senis bonka traukia lotuliukas.gif Aisku su ipakavimu, bet vis tiek...
Atsakyti
QUOTE(Liutas2006 @ 2009 12 17, 12:20)
O man iskilo klausimas g.gif Kaip paprastai daroma? Ar dovaneles aukletojom paduoda teveliai, ar kaledu senis g.gif Jeigu kisti i senio maisa, tai...
2 Jeigu dovaneles gana trapios ir pazeidziamos, iskyla pavojus, kad susitrins tarpe vaiku dovanu
3. ir dar ... pvz kaip atrodytu, kai kaledu senis bonka traukia lotuliukas.gif Aisku su ipakavimu, bet vis tiek...

Pas mus tai tėvai grupėj pasveikindavo ir įteikdavo.Ir dėl čia minimų priežasčių protingiausia tai daryt grupėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutas2006 @ 2009 12 17, 13:20)

Mes vienais metais davem seniui (pries pat jam einant i sale padavem ir jis salia sosto pasidejo o po to iteike). Kitais metais sveikinom grupej.
Siais metais duosim seniui. Dovanos bet kokiu atveju idetos i dovanu maiseli, tai uzklijuoti vardai kam duoti ir tiek.
Ai mes ir direktorei dovanosim, vyno saldainiu ir kaledine zvake, nes ji visada salej kartu buna, tai kazkaip be rysio kai visi apdovanoti o ji ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 12 17, 19:50)

Ai mes ir direktorei dovanosim, vyno saldainiu ir kaledine zvake, nes ji visada salej kartu buna, tai kazkaip be rysio kai visi apdovanoti o ji ne  ax.gif

galetu ir daugiau dazelio darbuotoju sedeti saleje pvz is ukio srites ar virejos lotuliukas.gif visi butu apdovanoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus kažkaip jau tapo įprasta dovanoti čekius - vienodom sumoms ir auklėtojom, ir šeimininkei.
Įteikia tėvai grupėje (jei šventės nebūna) arba grupėje po šventės, arba Kalėdų Senis - visaip buvo.
Atsakyti
Netikėtai sužinojau iš vienos mamos, kad pas mus renka po 50 Lt auklėtojų dovanėlėms. Tai net pasipiktinau, aggressive.gif nes nežinia kokiai dovanėlei, kas renka, be jokio pasitarimo. Kažkas nusprendė, kad reikia tiek rinkti ir pradėjo. Man (ir ne tik man) daugoka. mastau.gif Grupėje 20 vaikų , surinkus po 50 lt, gaunasi visas 1000 Lt. Dirba pagrindinė auklėja, auklytė ir padedanti auklėtoja. Ateina dar ir direktorė į šventę. Kai per vėlai sužinai, tai ir prieštarauti per vėlu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute74 @ 2009 12 23, 13:14)
Netikėtai sužinojau iš vienos mamos, kad pas mus renka po 50 Lt auklėtojų dovanėlėms. Tai net pasipiktinau,  aggressive.gif nes nežinia kokiai dovanėlei, kas renka, be jokio pasitarimo. Kažkas nusprendė, kad reikia tiek rinkti ir pradėjo. Man (ir ne tik man) daugoka. mastau.gif  Grupėje 20 vaikų , surinkus po 50 lt, gaunasi visas 1000 Lt. Dirba pagrindinė auklėja, auklytė ir padedanti auklėtoja. Ateina dar ir direktorė į šventę.  Kai per vėlai sužinai, tai ir prieštarauti per vėlu.  g.gif

tai gal ir vaikam kartu i ta suma pirks g.gif nes taip tai tikrai daugoka rolleyes.gif
uztat susirinkimuose reik dalyvaut mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes kaip ir praeitais metais dovanojome čekius vienodom sumom auklėtojom ir auklytei rolleyes.gif
Atsakyti
Dovanojom čekius. Įteikėm grupėj po šventės. Rinkom irgi po 50 lt, bet čia ir vaikams dovanėlės, ir už Kalėdų senelį pinigai. Be to pas mus dirba dvi auklėtojos, padėjėja ir šeimininkutė.
Atsakyti
Man tai geda,nezinau ka aukletojom ir kitiem dovanojom.Kazkaip komitetas neinformavo ,o gal negirdejau.Reiks paciai asmeniskai padekoti ,nupirksiu kokias dovaneles,Ir iteiksiu per 3 karalius. :4u:
Atsakyti