I darzeli daznai nesame savo keptu pyragu, bet ne aukletojoms, o visiems bendrai ir vaikams, o dovanas perkame tik kaledoms
nu nezinau,nei daktarams,nei mokytojams ,nei auklems nereiktu dovanas dovanoti,kazkoks absurdas.
Tai ko kitos profesijos nenusipelno dovanu,ko kitos prastesnes.
Tos dovaneles negraziai atrodo
QUOTE(Daiva41 @ 2009 05 12, 16:42)
Labukas mamytės
Žadu savo pagranduką nuo rudens vesti į lopšelį, todėl skaitinėju viską apie dabartinius lopšelius, nes vyresnės merginos jau užaugo, tada apskritai apie nešimus nei mintyse, nei natūroje
O dabar iškilo mintis. Pirma diena lopšelyje. Gal reikėtų ką nors nunešti auklėtojom ir auklytei? O ką? Butelį, saldainių, kavos?
O jūs ar nešėte auklėtojom pirmą apsilankymo dieną ?

Žadu savo pagranduką nuo rudens vesti į lopšelį, todėl skaitinėju viską apie dabartinius lopšelius, nes vyresnės merginos jau užaugo, tada apskritai apie nešimus nei mintyse, nei natūroje

O dabar iškilo mintis. Pirma diena lopšelyje. Gal reikėtų ką nors nunešti auklėtojom ir auklytei? O ką? Butelį, saldainių, kavos?

O jūs ar nešėte auklėtojom pirmą apsilankymo dieną ?
na nezinau

vaikas is viso pirma karta eina i darzeli i jau kavos, saldainiu

geliu taip, aisku. Bet kava, kazkaip is karto lendimas i s.... o tai kiti vaikai kurie neatnese jau blogesni is karto

Po kiek laiko, kaip susipazisti arciau su tom aukletojom, gal.. tikriausiai reiktu kazka, na bent jau ne pirma diena ... man taip atrodo

QUOTE(Reika @ 2011 08 25, 09:55)
nu nezinau,nei daktarams,nei mokytojams ,nei auklems nereiktu dovanas dovanoti,kazkoks absurdas.
Kaip jus taip

O man grazu geles aukletojoms, mokytojams

Siu profesiju zmoniu net nereikia lygintio su kitomis..
Papildyta:
QUOTE(jalo @ 2011 08 25, 13:21)
na nezinau
geliu taip, aisku. Bet kava, kazkaip is karto lendimas i s.... o tai kiti vaikai kurie neatnese jau blogesni is karto
Po kiek laiko, kaip susipazisti arciau su tom aukletojom, gal.. tikriausiai reiktu kazka, na bent jau ne pirma diena ... man taip atrodo

QUOTE(Reika @ 2011 08 25, 09:55)

visi dirbam savo darba kaip galim geriau, man, pvz. net i galva neateina, kad kazkas turetu dovaneliu uz tai atnest

zodziu, geda man uz lietuvaiciu vokeliu kultura

Raile, jus i tai ziurit kaip i padeka,kiti ziuri kaip i kysi,as turejus ir aukletoju ir mokytoju ir galiu pasakyti, geram pedagogui aukletinio padeka yra mielesne uz mamytes kisamus saldainius.
Nu niekaip manes neitikins,kad saldainiai privers akyliau ziureti vaika/ligoni. Sirgo mano vaikas ir kas is to, daktare nerealiai faina buvo,stengesi del vaiko,nes mates zmogus myli savo darba ir ji dirba,bet nekilo mintis,kad va nesti voka ar deze.
As paciai istaigai galiu dovanoti reikalinga daikta ar pinigu suma(nes pripazinkim renovacijos visur verkiant reikia)
P.S: paka kavos? nu jo,jei grupej 20 vaiku,ojoj cia jau po kurio laiko gali normaliai pradet versla daryti,kava papigiai
Net man jei kas dekoja saldainiais ar dar kuo,jauciuosi velniskai nejaukiai,man mielesnis ACIU
Nu niekaip manes neitikins,kad saldainiai privers akyliau ziureti vaika/ligoni. Sirgo mano vaikas ir kas is to, daktare nerealiai faina buvo,stengesi del vaiko,nes mates zmogus myli savo darba ir ji dirba,bet nekilo mintis,kad va nesti voka ar deze.
As paciai istaigai galiu dovanoti reikalinga daikta ar pinigu suma(nes pripazinkim renovacijos visur verkiant reikia)
P.S: paka kavos? nu jo,jei grupej 20 vaiku,ojoj cia jau po kurio laiko gali normaliai pradet versla daryti,kava papigiai

Net man jei kas dekoja saldainiais ar dar kuo,jauciuosi velniskai nejaukiai,man mielesnis ACIU
QUOTE(Reika @ 2011 08 25, 21:16)
Raile, jus i tai ziurit kaip i padeka,kiti ziuri kaip i kysi,as turejus ir aukletoju ir mokytoju ir galiu pasakyti, geram pedagogui aukletinio padeka yra mielesne uz mamytes kisamus saldainius.

Ne apie vokus kalbu

As visada gan ilgai svarstau, galvoju ka padovanoti, paskui dar ilgiau vaikstau ieskodama ka nupirkti, derinu, svarstau.. Paskui daug sirdies idedu ipakuodama

Iki siu dienu, kasmet sveikinu savo pirmaja mokytoja ir savo mylimiausio dalyko mokytoja Mokytoju dienos proga.. Matau, kaip astuoniasdesimtmetes senutes skruostais bega laimes asaros

Manyje tevai isugde begaline pagarba tos profesijos zmonems, noriu, kad ir mano vaikai tai turetu

QUOTE(Raile @ 2011 08 25, 22:02)
Ne apie vokus kalbu
.. Vokas yra lengviausias dalykas, imeciau kiek atseikejusi ir taskas.. Vokas, mano manymu, yra zeminantis dalykas

Jeigu imi asmeniškai į kišenę, tai žeminantis

O galima priimti, padėkoti už tokią dovaną ir padaryti ją švente visai grupei, pvz. nusipirkti priemonių, kurios leistų dar įdomiau leisti dieną su vaikais

Esu teikusi vokus auklėms. Viena auklė sužavėjo

Kodėl visos dovanos taip 'suasmeninamos' ir skubama įsižeisti

QUOTE(rasiuks30 @ 2009 03 31, 12:54)
As pati dirbau darzelyje 12 metu ir butent lopselyje,tai kas ten vyksta nuo ryto iki vakaro tai tikrai zinau,ir vaikuciu su visokiais charakteriais sutikau.Patikekite ir mamu visokiu yra,kitos ateidavo gerai nusiteikusios ir kavos atsinesdavo kartu grupeje atsigerdavom,o kita nespedavo praverti duru jau prasideda priekaistai,kad vakar gryzo striuke murzina ar pirstines murzinos,tai ziurekit kad siandien taip nenutiktu
reikia priziureti vaikus kad jau vedates i lauka,na va ir ka tu gali padaryti nepriziuri vaiku ir tiek, jos manymu.O po savaites ziurek ateina nesina sokoladu,manydama kad nuo to kas pasikeis.Jei tas vaikutis apvirto be sokolado atnesimo,tai po atnesimo jau turetu nebeapvirsti 

Tai mamai reiketu priminti,kad vaikas buna arba svarus,arba laimingas

QUOTE(Raile @ 2011 08 25, 22:02)
Ne apie vokus kalbu
.. Vokas yra lengviausias dalykas, imeciau kiek atseikejusi ir taskas.. Vokas, mano manymu, yra zeminantis dalykas
As visada gan ilgai svarstau, galvoju ka padovanoti, paskui dar ilgiau vaikstau ieskodama ka nupirkti, derinu, svarstau.. Paskui daug sirdies idedu ipakuodama
.. Man tai yra begalo nuosirdus ir siltas demesys
..
Iki siu dienu, kasmet sveikinu savo pirmaja mokytoja ir savo mylimiausio dalyko mokytoja Mokytoju dienos proga.. Matau, kaip astuoniasdesimtmetes senutes skruostais bega laimes asaros
.. Tokie dalykai uz jokius pinigus nenuperkami.. Gaila, kad savo klases aukletoja galiu aplankyti tik per Velines...
Manyje tevai isugde begaline pagarba tos profesijos zmonems, noriu, kad ir mano vaikai tai turetu
.. As ir savo vaiku mokytojams jauciu didziule padeka, zemai lenkiu galva..

tai va sakau,mokytojom svarbu aukletiniu pagarba ir demesys ,o ne ju tevu,kurie net nepazista jos ir nemato jos darbo.
MAno mama irgi gerbe visas mokytojas,kol vienai galvos nurauti neuzsimane

O jei vaikui ji atrodo negera,o tevai dar ja apdovanoja,greit vaiko pasitikejimas susvyruoja.
Plius teko tureti aukletoja(na cia mokykloj,bet vistiek),kuri atejus sventem arba gimtadieniui atnesdavo vaikams dovanu sarasa ir reikalaudavo,kad sie tai nupirktu...ar geriau mus ziurejo? ne

Todel manau ir visa gyvenima manysiu,kad geram aukletojui,auklytei,direktorei,mokytojai, turi dekoti pats vaikas,nes tik jis zino kas kaip yra,beto jo padeka manau yra svarbesne,nes jis buna ivertines ir tikrai visa gyvenima prisimins nuostabius zmones.