Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos auklytėms:Rugsėjo 1-ąjai, Velykoms,

Na, pas mus grupeje problemu del pinigu nedavimo kol kas nekilo schmoll.gif tfu, tfu, tikiuos, ir siemet bus taip pat. 30-35 lt pas mus "kainuos" kaledine svente+vaises atsines patiems reikes, bet cia jau savo nuoziura, kaip kas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aries @ 2005 11 29, 10:57)
Kazkaip tylu pasidare sad.gif
Spragtuk, bent tu papasakok, kokias dovaneles aukletojoms sumastet pirkti... ir ar sutaret su likusiais teveliais?
O pas mus grupeje stilis...nors buvom sutare pinigelius iki gruodzio 1 sunesti. Tai dar ne vieno lito nera... Sivakar iskabinsiu grupej raginima smile.gif

O mes dar nerenkam pinigeliu, bet itariu pats laikas ta pradeti daryti g.gif
Atsakyti
Mes nusprendem vaikuciam pirkti vienodas dovans uz 15 Lt knygutes, bet perlekiau per knygyna ir nieko gudraus uz tokia suma nemaciau. Bet reik jau lekt ieskoti pirkt, ba kuo arciau Kaledos tuo sunkai bus rasti.

Aukletojom sumetem po 10 Lt, galvoju kad mazokai, nes grupeje tik 8 vaikuciai, ka nupirkti trim uz 80 Lt? Isgirdau vieninteli pasiulyma kava+saldainiai+smulkmena (kas ta smulkmena, suvenyras, viena mama pasiule damesti po puodeli). Man tai kazkaip be rysio (kava ir saldainiai nebe toks deficitas siais laiakais), gal geriau uz 30 Lt Sarmos cekis

Ir po 5 Lt uz vaidinima. Senio nekviesim, pagalvojom kad musu maziukai gali issigasti (musu vaikuciai neturintys 2 metuku). Kitos grupes aukletoja vaidins kiski, sako labai fainas kostiumas ir fainiai vaidina - reikes nupirkti kokia dovanele (aukletojos pasiule kava+saldainiai).

O del vaisiu, kazkiek duoda darzelis. Ir tada aukletojos usdarys sarasiuka ka kurio vaiko teveliai turi atsinesti patys.

Ir dar pakliuvau as cia, viska reikes pirkti man. Gal turite kokiu minciu, padekit!!!
Atsakyti
Mes uzpernai aukletojoms ir seimininkutei pirkom knygas , , apie valgio gaminima berods kazkokias , kainavo viena 40lt .

O vaikuciams pirko knygutes , po 13lt .
O siemet dar nezinau ka pirks, buvo pasiulymas CD su vaikiskom dainelem pirkt, bet nemanau kad tai geras opasiulymas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Picine @ 2005 11 29, 11:16)
1. Aukletojom ir seimininkei dovanom po 100 Lt;
2

Ar gerai supratau: būtent ir auklėtojai, ir šeimininkei dovana turėtų būti po 100 Lt.? g.gif Jei taip, tai sakyčiau, kad ir nemažai. smile.gif
Mažiukės grupėje dovanėlėms renkame po 15 Lt., o vyresnėlės dar nežinau, bet irgi bus panašiai. O dovanoms dviem auklėtojom ir šeimininkei irgi po 15 lt. iš tėvų. smile.gif
Atsakyti
Galvojam pirkti aukletojoms dviems ir seimininkems ir vedejai cekius kokius tai po 100 Lt.
O renkam po 25 Lt sitoms dovanoms.
Atsakyti
Tiesa, dėl vienodų dovanėlių. Aš tik už, nes pernai per Advento šventę vienas berniukas gavo tokį gražiai padarytą laiškelį iš angeliuko (na, laišką rašo tėveliai), o visų kitų buvo paprasti. Patikėkit, buvo keli vaikai labai liūdni, nors jiem jau po 6 m. Ir ašarėlių buvo.
Atsakyti
QUOTE(Picine @ 2005 11 30, 14:55)
Galvojam pirkti aukletojoms dviems ir seimininkems ir vedejai cekius kokius tai po 100 Lt.
O renkam po 25 Lt sitoms dovanoms.

Aišku. Kažkaip man iš pat pradžių labai daug pasirodė. biggrin.gif Mes patys pernai vyresnėlės grupės pagr.auklėtojai dovanojom čekį už 150 lt. O vedėjai tai už mažesnę sumą kažką pirko. Jau neatsimenu. blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi tik už vienodas dovanas, gal ji vaikui ir nelabai patiks, bet jam bus ne taip skaudu, nes visi gaus tą patį, o va jei atsiranda grupėje, atleiskit už išsireiškimą, "kvailų tėvelių" tai vaikučiai labai nusimena kai kiti gauną žymaiia įspūdingesnes dovanas nei jie. Pati lankaiu darželį ir labai gerai atsimenu kad oi kaip sopėdavo širdelę kartais kai kam senis šaltis ištraukdavo brangesnę ir didesnę dovaną. Nesuvokaiu tada kad tai tėveliai perka ir kad neišsitenka jiems brangią dovanėlę pirkt ir sukdavau galva, na kodėl senelis šaltis manęs taip neapdovanojo, kuom aš blogesnė? Tai labai didelis poveikis vaikam, todėl aš tik už vienodas dovanas, kad ir kokios jos būtų.
Atsakyti
labas diena.
as kaip aukletoja 2.gif galeciau pasakyti del tu kalediniu dovanu.santa2.gif..bet cia tik mano nuomone,jei ka...ar simtas litu, ar paprasta suvenyras tai vistiek demesio zenklas...galvojo apie tave vadinasi...
o lygiava tarp aukletoju turi buti...juk jeigu vienai 100 litu(kuri dirba etatu),o kitai 50 litu(kuri dirba0.5 etatu)...tai nepritariu tongue.gif ...vienodai abi prisideda prie vaikuciu auklejimo ir ju aplinkos kurimo...pas mus darzelyje yra galbut tokia situacija,kad naujos aukletojos dirba ant puse etato,bet daro daug daugiau...
bet spresti jums...
o del vaikuciu dovaneliu tai jos tikrai turi buti vienodos...na nebent mergaiciu ir berniuku gali skirtis...bet siaip lygiava turi buti!
Atsakyti
ir dar...zinot kokios dovanos as kaip aukletoja noreciau? kad man ACIU pasakytu...tiesiog prieitu ir pasakytu...uz paklota lova,uz pasekta pasakele,uz sudrausminima,uz ismokta raidele,eilerasti,uz pazaista zaidima...uz myliu...friends.gif
gal tai juokingai skamba?bet man to labiausiai truksta...o ne daiktu... console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrelija: 04 gruodžio 2005 - 13:13
Estrelija, grazios Tavo mintys thumbup.gif kad visos aukletojos tokios butu... ax.gif nors as manau, musiskes butent i Tave panasios. geras zodis is tiesu reiskia daug smile.gif
Atsakyti