Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos auklytėms:Rugsėjo 1-ąjai, Velykoms,

Nu jo... Trūksta žodžių... Gal tikrai mes bambukų kraštas... bet Virdzinijos pasakymas, kad kam auklėtojom dovanėlės, juk jos atlyginimą gauną, tai man nesuprantamas... Jezau na ir žmonių skūpumas, fui nenorėčiau tokių pažint... Laimei kad ir netenka su tokiais susitikt...

Spragtuk, išduok paslaptį, na kokios tos dovanėlės vaikams smile.gif))
Atsakyti
Mes vakar per grupės susirinkimą nusprendėm, kad dviem auklėtojom ir auklytei dovanosim po sarmos čekį už 60 Lt. Tai va išeina po 10 lt dėtis dovanėlėm auklėtojom ir dar po 5 lt vaišėm nusprendėm surinkt. Vaikų dovanėlėmis rūpinasi darželis. Ir dar buvom nustebinti, kad darželio kalėdų senis grupei padovanojo du spalvingus kilimus.
Atsakyti
doh.gif Na gal Virdzinija ačiū auklėtojoms pasako bent - labai tikiuosi, o be to ar bent įsivaizduoja, kokie tie auklėtojų atlyginimai - pakraupau tiesą sakant nuo tokių pasisakymų doh.gif Negi gaila vieną syk metuose auklėtojas pasveikint,..Tikrai džiaugiuosi, kad tokių žmonių nesutinku. Na bet aišku ten Meksikoj galima atitolt nuo lietuviškos realybės g.gif
blush2.gif Gal ir labai piktai čia aš pasisakiau, bet neišlaikiau... verysad.gif
Atsakyti
O mes sutarėme kaledų šventėms darželyje skirti po 50 Lt, iš jų:
- 10 Lt vaikučių dovanėlėms (perka centarlizuotai tėvų komitetas);
- 10 Lt kalėdų seniui (kaina nustatyta darželio);
- 10 Lt pirmai auklėtojai dovanėlei;
- 10 Lt antrai auklėtojai dovanėlei;
- 10 Lt dovanėlės šeimininkutei, muzikos vadovei, smulkmena vedėjai.

Kai imi bendrą suma, tai atrodo nemažai, bet kai pažiūri atskirai - tai argi daug? jei jau vienartiniam Kalėdų senelio pasirodymui (valandos trukmės maximum) visi be klausimų duoda po 10 Lt, tai argi kiekvienos iš auklėtojų triūsas menkesnis? taip atlyginimą aukėtojoms moka darželis, bet koks jo dydis ar žinot - labai kvalifikuotų auklėtojų nesiekia 1000 Lt.

Beje, mūsų auklėtojos ne tik su vaikučiaus rengia kalėdinį vaidinimą (grupėje 3 - 4 m. vaikai), bet ir pačios rūpinasi jų kostiumais ir apranga. O jau šis darbščiųjų rankų būrelis tikrai į jų tiesiogines funkcijas neįeina. Ir jei jau tektų kiekvienam iš vaikučių pirkti, ar siūti po kostiumą tai dar vargu, ar su 30 Lt išsiverstume...

Atsakyti
O mano berniuku grupeje (vaikai nuo 3 metu) buvo nusprensta, kad kaledu seneli samdyti per brangu (kaina 70 Lt), o be to, vaikai dar gali issigasti, tai dovanas gal isdalins kurio nors vaiko tevelis, persirenges seneliu salciu arba pakvies aukletoja is kitos grupes, kad atnestu maisa nuo senelio salcio doh.gif Del dovaneliu taip pat nesutarimai: vieniems reikia lavinanciu zaislu, kiti jais visai nesidomi verysad.gif
Atsakyti
Dėl dovanėlių auklėtojoms. Aš už praktiškas dovanas. Įsivaizduoju kiek šlamšto per daug metų prisikaupia auklėtojų namuose wub.gif O atminimui, puikiausiai užtektų ir grupės nuotraukų biggrin.gif
Be to manau, geriau jau nebrangios dovanėlės, bet visiems (Draugė pasakojo, kaip tėvai nutarė šeimininkei nieko nedovanoti blink.gif )

Vaikams - šiemet sutarėm visiems po pratybų knygelę (baigiamoji grupė) ir saldainių. Brangesnės dovanos lauks namuose.
Viskam išleisime po 35 lt.
Atsakyti
manes viena mama eme ir paklause,ko norite aukletoja dovanu?...as galvoju ka cia pasakyti...ko as cia noreciau...uztektu zodines dovanos(sitame forume tai jau sakiau)...uztektu ir saldainiu(netiketiems sveciams pavaisinti)...manau viskas bus priimtina ir grazu...svarbu prisimine...svarbu galvojo...bet seimininkelei dovanos irgi reikia...butina ji...kaip ir aukletojai...ji daug prisideda...bent jau pas mus darzelyje tai tikrai...ir veikla padeda pravesti...ir per susirinkimus su vaikais buna...
Atsakyti
QUOTE(estrelija @ 2005 12 09, 19:26)
manes viena mama eme ir paklause,ko norite aukletoja dovanu?...as galvoju ka cia pasakyti...ko as cia noreciau...uztektu zodines dovanos(sitame forume tai jau sakiau)...uztektu ir saldainiu(netiketiems sveciams pavaisinti)...manau viskas bus priimtina ir grazu...svarbu prisimine...svarbu galvojo...bet seimininkelei dovanos irgi reikia...butina ji...kaip ir aukletojai...ji daug prisideda...bent jau pas mus darzelyje tai tikrai...ir veikla padeda pravesti...ir per susirinkimus su vaikais buna...

Del seimininkeliu as irgi pritariu, nes pas mus jos irgi labai labai padeda ir nuolat buna su mumis, ir su vaikais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šmigija @ 2005 12 09, 11:02)
Nu jo... Trūksta žodžių... Gal tikrai mes bambukų kraštas... bet Virdzinijos pasakymas, kad kam auklėtojom dovanėlės, juk jos atlyginimą gauną, tai man nesuprantamas... Jezau na ir žmonių skūpumas, fui nenorėčiau tokių pažint... Laimei kad ir netenka su tokiais susitikt...

Vajetau, kokie kraštutinumai doh.gif pasakiau savo asmeninę nuomonę - o vietoj to, kad gaučiau normalų paaiškinimą, mane, nesupratingąją (su darželiais reikalų neturiu) - užsipuola ir skūpumą prikiša fear.gif ir dar žodžių pritrūksta blink.gif lygtai tikrai kažką nepadoraus būčiau parašiusi g.gif
Atlyginimai prasti, kiek žinau, ne tik auklėtojų g.gif Dar kartą kartojų - nebent asmeniška simpatija jaučiama, Spragtuk - sakydama asmeniškumas neturiu jokių blogų kėslų. Gal auklėtoja mielas žmogus, nuoširdus, draugiškas - tokiai ir dovanėlė su malonumu skiriama, o ne iš pareigos
Indruze, nebūtina mano gyvenamosios vietos akcentuoti - Lietuvoje praleidau dvidešimt kelis kartus daugiau metų, nei Meksikoje, taigi su realybe nesu susipykusi schmoll.gif o bent ačiū sakau visiems - ir kai reikia, ir kai ne.

Visa laimė, kad man gyvenime su tokiom hyper-jautriom asmenybėm netenka susidurti, kur kas - iškart fui (Šmigijos išsireiškimas) schmoll.gif

Pagarbiai -
Atsakyti
Na zinai, o argi ne skupumas yra sakyt kad aukletojom dovaneliu nereikia? Juk kaledos. Čia ne kyšis nešamas kad vaikus geriau prižiūrėtų o tiesiog padėka. Kokio čia paaiškinimo reikia dar? O tavo postas man tikrai pasirodė nemalonus ir sudarė skūpo žmogaus įvaizdį.
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2005 12 14, 00:48)
Vajetau, kokie kraštutinumai  doh.gif pasakiau savo asmeninę nuomonę - o vietoj to, kad gaučiau normalų paaiškinimą, mane, nesupratingąją (su darželiais reikalų neturiu) - užsipuola ir skūpumą prikiša fear.gif ir dar žodžių pritrūksta  blink.gif lygtai tikrai kažką nepadoraus būčiau parašiusi  g.gif
Atlyginimai prasti, kiek žinau, ne tik auklėtojų g.gif Dar kartą kartojų - nebent asmeniška simpatija jaučiama, Spragtuk - sakydama asmeniškumas neturiu jokių blogų kėslų. Gal auklėtoja mielas žmogus, nuoširdus, draugiškas - tokiai ir dovanėlė su malonumu skiriama, o ne iš pareigos
Indruze, nebūtina mano gyvenamosios vietos akcentuoti - Lietuvoje praleidau dvidešimt kelis kartus daugiau metų, nei Meksikoje, taigi su realybe nesu susipykusi  schmoll.gif o bent ačiū sakau visiems - ir kai reikia, ir kai  ne.

Visa laimė, kad man gyvenime su tokiom hyper-jautriom asmenybėm netenka susidurti, kur kas - iškart fui (Šmigijos išsireiškimas)  schmoll.gif
Pagarbiai -

Zinai, kuo toliau, tuo labiau Taves nesuprantu, bet tiesa sakant, ir nesigilinu labai... ax.gif ir jei su darzeliais neturi reikalu ir ne kiek nenutuoki ju virtuveje, tai siulau paklausyti tu, kurios su tuo tiesiogiai susijusios (cia ir darzelio darbuotoju yra pasisakiusiu), o ne pirsti savo nuomone. artejant Kaledoms (ta susitaikymo metas), to nereikia, sorry 4u.gif
Atsakyti
Ma isismintiniausia ir paprasciausiu dovanu- maiselis su mandarinais ir graikiniais nelukstentais riesutais. Cia kaip pamainymas saldainiams wink.gif
Atsakyti