Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu savo pačios susikurtoje nelaisvėje...

Kudliau vat tame ir esme kad sio forumuko autore yra nelaiminga,uztat ir papasakojo mums savo istorija ir paprase musu nuomones..pagelbos..paremimo mirksiukas.gif
O del Korano,tai neesu skaicius,bet butu idomu man paskaityti ir suzinot ar istikruju ten taip isaukstina pagimdziusia moteri ax.gif g.gif Gal kas zinote internete kokia nuoroda kur galima butu pasiskaityti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pearlgirl @ 2009 05 08, 16:53)
Kudliau vat tame ir esme kad sio forumuko autore yra nelaiminga,uztat ir papasakojo mums savo istorija ir paprase musu nuomones..pagelbos..paremimo  mirksiukas.gif
O del Korano,tai neesu skaicius,bet butu idomu man paskaityti ir suzinot ar istikruju ten taip isaukstina pagimdziusia moteri  ax.gif  g.gif Gal kas zinote internete kokia nuoroda kur galima butu pasiskaityti? 4u.gif

pagooglink, labai daug ismeta nuorodu apie moters/ motinos vieta Islame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pearlgirl @ 2009 05 08, 16:53)
Kudliau vat tame ir esme kad sio forumuko autore yra nelaiminga,uztat ir papasakojo mums savo istorija ir paprase musu nuomones..pagelbos..paremimo  mirksiukas.gif

Sita as suprantu ir jei skaitei tema tai ir as esu pasisakiusi 4u.gif Bet dabar jau vyksta diskusijos ne apie temos autore,o apie pasisakanciu merginu vyrus!
Atsakyti
QUOTE(Leliu_kas? @ 2009 05 06, 20:32)
man vyras pasake- jam nesvarbu musu vaikas (nors begalo apie ji svajojo, svajoja ir laukia) jam svarbu kad as buciau pati laimingiausia  tongue.gif

Net komentaru pritrukau. Idomu butu suzinoti, po kiek jums abiems metu. Nebent cia juokais buvo pasakyta.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2009 05 08, 18:24)
Net komentaru pritrukau. Idomu butu suzinoti, po kiek jums abiems metu. Nebent cia juokais buvo pasakyta.

drinks_cheers.gif Siuo atveju manau vertejo patyleti doh.gif
Atsakyti
Taigi daug ieskojau internete apie moteri korane ir radau labai idomu straipsni,siulyciau visoms atidziai pasiskaityti,ypac toms kurios sako kad korane moteri syra sventa blink.gif doh.gif
http://www.mokslai.l...jos-islame.html
Atsakyti
QUOTE(Pearlgirl @ 2009 05 08, 21:15)
Taigi daug ieskojau internete apie moteri korane ir radau labai idomu straipsni,siulyciau visoms atidziai pasiskaityti,ypac toms kurios sako kad korane moteri syra sventa  blink.gif  doh.gif

doh.gif tik sita viena straipsni radai? biggrin.gif referata studencioko? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pearlgirl @ 2009 05 08, 23:15)
Taigi daug ieskojau internete apie moteri korane ir radau labai idomu straipsni,siulyciau visoms atidziai pasiskaityti,ypac toms kurios sako kad korane moteri syra sventa  blink.gif  doh.gif

Išties dėl materialinės padėties turtingųjų Arabijos pusiasalio valstybių pilietės neturėtų skųstis: jų tėvai ir vyrai parūpina joms praktiškai bet kokius geidžiamus daiktus, ar tai būtų papuošalai, drabužiai, automobiliai, namai, ar net tarnai. Būdamos viešpatės savo namuose jos galbūt tikrai gali jaustis laimingos ir nepretenduoti į kokias nors pilietines teises ir laisves, natūralias europinėse kultūrose. Neturtingesnių musulmoniškų kraštų gyventojos, būdamos daugiausia neišlavintos ir neraštingos, galbūt nė neįsivaizduoja, kad gali būti kitoks socialinis lyčių santykis.
Atsakyti

motina Islame yra labai svarbi, svarbesne daugeliu atveju nei tevas mirksiukas.gif o tu tik svaistai savo laika, bandydama kazka priesingai irodyti biggrin.gif

beje, as galiu irgi tau nuoroda cia ideti, paziurek ir pagalvok, kur geriau hihihi.gif

http://www.christian....com/woman.html
Atsakyti

Prasau atkreipti demesi ir i tai is kur surinkta medziaga straipsniui, koranas ten nepaminetas!
Naudota literatūra:

1. Rubšys A. Islamas. Broklinas. 1987
2. Solovjov V. Mahometas – islamo kūrėjas. Vilnius. 2001
3. Koranas
4. Straipsniai internete moterų teisių ir privilegijų islame tema

Papildyta:
QUOTE(mzheartless @ 2009 05 08, 22:20)
motina Islame yra labai svarbi, svarbesne daugeliu atveju nei tevas  mirksiukas.gif  o tu tik svaistai savo laika, bandydama kazka priesingai irodyti biggrin.gif

beje, as galiu irgi tau nuoroda cia ideti, paziurek ir pagalvok, kur geriau hihihi.gif

http://www.christian....com/woman.html

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oksike @ 2009 05 09, 15:13)
Prasau atkreipti demesi ir i tai is kur surinkta medziaga straipsniui, koranas ten nepaminetas!
Naudota literatūra:

1. Rubšys A. Islamas. Broklinas. 1987
2. Solovjov V. Mahometas – islamo kūrėjas. Vilnius. 2001
3. Koranas
4. Straipsniai internete moterų teisių ir privilegijų islame tema

Papildyta:
thumbup.gif

Pati pacitavai ir nepaskaitei lotuliukas.gif
Papildyta:
Mzheartles nesuprantu prie ko cia man imetei palyginimus krikscioniu ir musulmonu? g.gif As juk nei musulmone,nei katalike,nei krikscione ,nei isvis jokiai religijai ar sektai neprikalausau schmoll.gif As netikiu nei i jezus kristus,nei imarijas,nei i alahus ir visus kitus pasaku veikejus lotuliukas.gif As tikiu tik i Dieva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pearlgirl @ 2009 05 09, 18:28)
Mzheartles nesuprantu prie ko cia man imetei palyginimus krikscioniu ir musulmonu? g.gif As juk nei musulmone,nei katalike,nei krikscione ,nei isvis jokiai religijai ar sektai neprikalausau  schmoll.gif As netikiu nei i jezus kristus,nei imarijas,nei i alahus ir visus kitus pasaku veikejus  lotuliukas.gif As tikiu tik i Dieva  thumbup.gif

man nesvarbu, ka tu tiki, o kuo ne rolleyes.gif man paciai religija nera rodiklis, bet as, kitaip nei kai kurie, nekalbu blogai apie tai, ko tiksliai nezinau, tu cia tuo savo linku ir kitais komentarais norejai parodyti (apie tas savo drauges,neva istekejusias uz musulmonu), kad musulmonu zmonos yra kazkokios vargses , tai as tau tiesiog numeciau linka, kuriame gali pamatyti, kad ir biblijoje moteru padetis yra ne ka geresne, netgi kai kuriais atvejais blogesne nei Islame. O krikscioniu sitame forume yra daug daugiau nei tu kurios istekejusios uz musulmonu, bet as kazkaip nemanau, kad landzioji i kitas temas ir bandai itikinti kitus apie ju religijos teisinguma, ar ne? mirksiukas.gif
as tau galiu ir be palyginimo linka imesti juk pati prasei, kiek pamenu rolleyes.gif bet gal tiek jau to ,tu skaityk savo referata hihihi.gif
tiesiog man tavo pastangos itikinti zmogu, jog jam yra blogai, kuris sako, kad yra laimingas, pasirode juokingos, sorry tongue.gif
Atsakyti