QUOTE(siguliukas17 @ 2009 05 10, 14:20)
QUOTE(mzheartless @ 2009 05 10, 00:03)
as isivaizuoju kaip turetu buti nelinksma realybej, kad toki posta paskaicius balsu juoktis pradejai
bet man nuosirdziai del taves dziugu
na o dar sakai, kad neisijauti, as cia gal tiesiog rasineju belenka, nes jau veloka, o pasirodo, kazka pradziuginau
smagumas 
na o dar sakai, kad neisijauti, as cia gal tiesiog rasineju belenka, nes jau veloka, o pasirodo, kazka pradziuginau
Mano gyvenimas patikek geresnis nei tavo, nes as nepuolu kiekvieno kieno nuomone skiriasi nuo mano, kaip tai darai tu brandioji
QUOTE(Pearlgirl @ 2009 05 10, 07:28)
Cirkas
Mzheartles visiems ramybes linki o pati rami visai netarodai,kazkokia agresija is taves dvelkia ...ziauru,ir dar save laiminga vadini,nes dazniausiai agresyvus zmones savo nelaime isreiskia agresija,pagieza kitiems
:lotuliukas
Dar karta laimes ir ramybes tavo namams
Peace 
Dar karta laimes ir ramybes tavo namams
QUOTE(vesterna @ 2009 05 09, 23:26)
ai nu lai verkia tos musulmonų žmonos, ko jūs pergyvenat
toks vaizdas, kad tik ir laukiat, kol jom gyvenimas pablogės (na, ne visos)
toks vaizdas, kad tik ir laukiat, kol jom gyvenimas pablogės (na, ne visos)
QUOTE(Pearlgirl @ 2009 05 10, 06:28)
kazkokia agresija is taves dvelkia ...ziauru,ir dar save laiminga vadini, nes dazniausiai agresyvus zmones savo nelaime isreiskia agresija,pagieza kitiems
:lotuliukas
O as kazkaip nepamenu, kad buciau su tavim apie savo laime kalbejus
Ir nebuk tokia isitempus - as tau nejauciu pagiezos, zinok, man poto, kai siek tiek pasityciojau, taves netgi pagailo
QUOTE(Karincikas @ 2009 05 10, 19:24)
Mano gyvenimas patikek geresnis nei tavo
Svarbiausia, kad tu pati tuo tiki
QUOTE(Karincikas @ 2009 05 10, 19:24)
, nes as nepuolu kiekvieno kieno nuomone skiriasi nuo mano, kaip tai darai tu brandioji
eik, jau eik, visciuke , ar tikrai?
QUOTE(Karincikas @ 2009 05 09, 21:33)
As su tavim i diskusijas nesivelsiu - neturiu tam nei noro, nei laiko.
bet visgi siek tiek tau papriestaravau, ir jau ziurek negali sustoti - ir laiko atsirado, ir noro ?
tau patarciau is tikruju baigti diskutuoti jau, nes kuo toliau, tuo labiau nusivapaliot pradedi
neisizeisk
QUOTE(Pearlgirl @ 2009 05 10, 18:56)
o popsuhos lietuviskos as niekda neklausiau ir neklausau ,nieko protingo ten nedainuoja
...vien depresines dainos apie nevykusia meile ir panasiai,pagal save zmones ir dainas klausosi

Jeigu sitie zodziai skirti man tai labai suklydai, jei cituoju dainos zodzius dar nereiskia,kad ta muzika klausau...
Beje is kur zinai,kad cia lietuviska popsuha jeigu neklausai?
Ir aplamai susidare ispudis,jog pagalvojai,kad ta citata skirta tau
QUOTE(Bechnaz @ 2009 05 10, 20:52)
matyt save atpazino
QUOTE(Pearlgirl @ 2009 05 10, 20:56)
Tikrai nesprendziu
Beje neklausau popsuchos, man arabiska muzika labiau patinka
Mergaites bukite geros nesipykite
Kiekviéna turite sovo nuomone ir tai puiku, bet kam izeidinieti viena kitos. Kiekviena pasirenkame savo gyvenima
ir mokinames is savo klaidu
. Geriau papasakokite kokius juokingus atsitikimus is savo gyvenimo
Kiekviéna turite sovo nuomone ir tai puiku, bet kam izeidinieti viena kitos. Kiekviena pasirenkame savo gyvenima
QUOTE(mzheartless @ 2009 05 10, 21:44)
Nu sakau skleroze, ne kitaip
Svarbiausia, kad tu pati tuo tiki
Kur? Kada?
eik, jau eik, visciuke , ar tikrai?
bet visgi siek tiek tau papriestaravau, ir jau ziurek negali sustoti - ir laiko atsirado, ir noro ?
Aha patinka man su tokiom vistelem-kvailelem, pasirasinet, o tavo atsakymu net nepavadinciau diskusija
QUOTE(Karincikas @ 2009 05 11, 11:25)
QUOTE(mzheartless @ 2009 05 10, 20:44)
tau patarciau is tikruju baigti diskutuoti jau, nes kuo toliau, tuo labiau nusivapaliot pradedi
na nebent tau patinka
is to, kad nepasinaudojai mano patarimu ir vistiek toliau cia nusisneki, galiu drasiai daryti isvada, kad tau vapeti nesamones patinka
is pradziu, kazkaip atsakinejau tau, nes norejau tau suteikti siek tiek demesio, a bit of audience, taip sakant
Aisku, ir toliau gali cia rasineti, as galbut netgi paskaitysiu
Tik nepyk
mazvaikiu chebra, tiek vienos tiek kitos cia.. isivaizduoja protingesnes viena uz kita, bet is tikro tai kaip 15-ikines tasotes... nepatikeciau, kad cia mamos su ne visai mazais jau vaikais taip sneka, ir nepazindamos viena kitos analizuoja kitu seimynines situacijas. Juokdares ir tiek....
QUOTE(MichGirl @ 2009 05 11, 18:45)
mazvaikiu chebra, tiek vienos tiek kitos cia.. isivaizduoja protingesnes viena uz kita, bet is tikro tai kaip 15-ikines tasotes... nepatikeciau, kad cia mamos su ne visai mazais jau vaikais taip sneka, ir nepazindamos viena kitos analizuoja kitu seimynines situacijas. Juokdares ir tiek....
Parodo vidines kulturos lygi
QUOTE(mzheartless @ 2009 05 11, 14:41)
is to, kad nepasinaudojai
Aciu uz leidima toliau man reikstis
P.S. Zinoma nepykstu ir tu nesirsk
QUOTE(jblmami @ 2009 05 11, 18:53)
Vaje kokia kulturinga moteris