Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu savo pačios susikurtoje nelaisvėje...

QUOTE(siguliukas17 @ 2009 05 10, 14:20)
hah.gif  hah.gif  doh.gif  ir tu nepamirsk pargryzti kai tave prilups  bigsmile.gif
Papildyta:

fool.gif fool.gif Pagal savo gyvenima nespresk apie kitus ,o popsuhos lietuviskos as niekda neklausiau ir neklausau ,nieko protingo ten nedainuoja schmoll.gif ...vien depresines dainos apie nevykusia meile ir panasiai,pagal save zmones ir dainas klausosi blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mzheartless @ 2009 05 10, 00:03)
as isivaizuoju kaip turetu buti nelinksma realybej, kad toki posta paskaicius balsu juoktis pradejai  biggrin.gif  bet man nuosirdziai del taves dziugu  smile.gif   wub.gif
na o dar sakai, kad neisijauti, as cia gal tiesiog rasineju belenka, nes jau veloka, o pasirodo, kazka pradziuginau  tongue.gif  smagumas  biggrin.gif

Mano gyvenimas patikek geresnis nei tavo, nes as nepuolu kiekvieno kieno nuomone skiriasi nuo mano, kaip tai darai tu brandioji lotuliukas.gif

QUOTE(Pearlgirl @ 2009 05 10, 07:28)
Cirkas  lotuliukas.gif Mzheartles visiems ramybes linki o pati rami visai netarodai,kazkokia agresija is taves dvelkia ...ziauru,ir dar save laiminga vadini,nes dazniausiai agresyvus zmones savo nelaime isreiskia agresija,pagieza kitiems blink.gif  :lotuliukas
Dar karta laimes ir ramybes tavo namams  lotuliukas.gif  4u.gif Peace victory.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karincikas: 10 gegužės 2009 - 21:24
QUOTE(vesterna @ 2009 05 09, 23:26)
ai nu lai verkia tos musulmonų žmonos, ko jūs pergyvenat smile.gif
toks vaizdas, kad tik ir laukiat, kol jom gyvenimas pablogės (na, ne visos)

drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(Pearlgirl @ 2009 05 10, 06:28)
kazkokia agresija is taves dvelkia ...ziauru,ir dar save laiminga vadini, nes dazniausiai agresyvus zmones savo nelaime isreiskia agresija,pagieza kitiems blink.gif  :lotuliukas

O as kazkaip nepamenu, kad buciau su tavim apie savo laime kalbejus g.gif
Ir nebuk tokia isitempus - as tau nejauciu pagiezos, zinok, man poto, kai siek tiek pasityciojau, taves netgi pagailo hihihi.gif wub.gif O jei tau per kompa kazkas dvelkia, tai patarciau bent porai valandu ji isjungti, nes kaip sakiau anksciau, kai kurie zmones yra ypatingai jautrus ir jiems nesveika ilgai sedeti forumuose, nes poto nebeatskiria kur realybe, o kur tikrove ax.gif

QUOTE(Karincikas @ 2009 05 10, 19:24)
Mano gyvenimas patikek geresnis nei tavo

Svarbiausia, kad tu pati tuo tiki biggrin.gif as nesuprantu, kodel stengiesi kitus tuo itikinti, kodel tau taip rupi, ka kiti pagalvos, o gal tiesiog tuo bandai itikinti save? g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Karincikas @ 2009 05 10, 19:24)
, nes as nepuolu kiekvieno kieno nuomone skiriasi nuo mano, kaip tai darai tu brandioji  lotuliukas.gif

eik, jau eik, visciuke , ar tikrai? blush2.gif kad man kazkaip kitaip pasirode - is pat pradziu sakei
QUOTE(Karincikas @ 2009 05 09, 21:33)
As su tavim i diskusijas nesivelsiu - neturiu tam nei noro, nei laiko.

bet visgi siek tiek tau papriestaravau, ir jau ziurek negali sustoti - ir laiko atsirado, ir noro ? bigsmile.gif priestarauji pati sau mirksiukas.gif
tau patarciau is tikruju baigti diskutuoti jau, nes kuo toliau, tuo labiau nusivapaliot pradedi mirksiukas.gif na nebent tau patinka unsure.gif
neisizeisk 4u.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mzheartless: 10 gegužės 2009 - 22:45
QUOTE(Pearlgirl @ 2009 05 10, 18:56)
o popsuhos lietuviskos as niekda neklausiau ir neklausau ,nieko protingo ten nedainuoja schmoll.gif  ...vien depresines dainos apie nevykusia meile ir panasiai,pagal save zmones ir dainas klausosi blink.gif  lotuliukas.gif

Jeigu sitie zodziai skirti man tai labai suklydai, jei cituoju dainos zodzius dar nereiskia,kad ta muzika klausau... ax.gif
Beje is kur zinai,kad cia lietuviska popsuha jeigu neklausai? mirksiukas.gif

Ir aplamai susidare ispudis,jog pagalvojai,kad ta citata skirta tau g.gif

Atsakyti
QUOTE(Bechnaz @ 2009 05 10, 20:52)

Ir aplamai susidare ispudis,jog pagalvojai,kad ta citata skirta tau  g.gif

matyt save atpazino bigsmile.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Pearlgirl @ 2009 05 10, 20:56)
fool.gif  fool.gif Pagal savo gyvenima nespresk apie kitus ,o popsuhos lietuviskos as niekda neklausiau ir neklausau ,nieko protingo ten nedainuoja schmoll.gif  ...vien depresines dainos apie nevykusia meile ir panasiai,pagal save zmones ir dainas klausosi blink.gif  lotuliukas.gif

Tikrai nesprendziu bigsmile.gif jei jau mano vyras musulmonas tai pagal tave turi musti blink.gif doh.gif kazkas jau minejo kad pietu afrikieciai (BALTI) irgi musa, tad gal jau uzteks akmenimis metytis. Vienodu zmoniu nera, kaip ir pirstai ant rankos visi skirtingi mirksiukas.gif Cia jau gaunasi eilinis pilstymas is tuscio i kiaura ax.gif
Beje neklausau popsuchos, man arabiska muzika labiau patinka tongue.gif
Atsakyti
Mergaites bukite geros nesipykite ax.gif
Kiekviéna turite sovo nuomone ir tai puiku, bet kam izeidinieti viena kitos. Kiekviena pasirenkame savo gyvenima 4u.gif ir mokinames is savo klaidu doh.gif . Geriau papasakokite kokius juokingus atsitikimus is savo gyvenimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mzheartless @ 2009 05 10, 21:44)

O as kazkaip nepamenu, kad buciau su tavim apie savo laime kalbejus  g.gif

Nu sakau skleroze, ne kitaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Svarbiausia, kad tu pati tuo tiki  biggrin.gif  as nesuprantu, kodel stengiesi kitus tuo itikinti, kodel tau taip rupi, ka kiti pagalvos, o gal tiesiog tuo bandai itikinti save?  g.gif  lotuliukas.gif

Kur? Kada? unsure.gif lotuliukas.gif

eik, jau eik, visciuke , ar tikrai?  blush2.gif  kad man kazkaip kitaip pasirode - is pat pradziu sakei
bet visgi siek tiek tau papriestaravau, ir jau ziurek negali sustoti - ir laiko atsirado, ir noro ?  bigsmile.gif 

Aha patinka man su tokiom vistelem-kvailelem, pasirasinet, o tavo atsakymu net nepavadinciau diskusija mirksiukas.gif Kazkokiosvaikiskos blevyzgos tongue.gif O jei jau tau atrodo, pasirodo tai reik zegnotis! Oi arba Alachui pasimelsk lotuliukas.gif Tikiuosi vyrelis ismoke doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karincikas: 11 gegužės 2009 - 13:27
QUOTE(Karincikas @ 2009 05 11, 11:25)

QUOTE(mzheartless @ 2009 05 10, 20:44)
tau patarciau is tikruju baigti diskutuoti jau, nes kuo toliau, tuo labiau nusivapaliot pradedi  mirksiukas.gif  na nebent tau patinka  unsure.gif

is to, kad nepasinaudojai mano patarimu ir vistiek toliau cia nusisneki, galiu drasiai daryti isvada, kad tau vapeti nesamones patinka biggrin.gif
is pradziu, kazkaip atsakinejau tau, nes norejau tau suteikti siek tiek demesio, a bit of audience, taip sakant hihihi.gif kadangi, matos, kad tau jo reikia kaip oro (matyt, vyras nlb tau jo suteikia), nes antraip nerasinetum cia sapalioniu, na bent jau ne tiek daug per toki trumpa laika rolleyes.gif biggrin.gif Bet, zinok, daugiau i tavo komentarus hihihi.gif jau neatsakinesiu, nes, kai pagalvoji, kodel as tureciau taves gailet, ane? as juk tau ne mama ar drauge, tegul taves tau artimi zmones gailisi ir tau demesi rodo, o as turiu kam rodyti savaji smile.gif wub.gif tad sekmes tau ir ramybes, vidines taip pat - tau jos ryskiai reikia 4u.gif
Aisku, ir toliau gali cia rasineti, as galbut netgi paskaitysiu blink.gif , bet nenoriu tau savo atsakymais duoti suprasti, kad taip nusisneketi yra normalu, todel neskatinsiu sito liguisto tavo polinkio ir nuo dabar gali varyt cia monologais hihihi.gif

Tik nepyk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mzheartless: 11 gegužės 2009 - 15:42
mazvaikiu chebra, tiek vienos tiek kitos cia.. isivaizduoja protingesnes viena uz kita, bet is tikro tai kaip 15-ikines tasotes... nepatikeciau, kad cia mamos su ne visai mazais jau vaikais taip sneka, ir nepazindamos viena kitos analizuoja kitu seimynines situacijas. Juokdares ir tiek....
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 05 11, 18:45)
mazvaikiu chebra, tiek vienos tiek kitos cia.. isivaizduoja protingesnes viena uz kita, bet is tikro tai kaip 15-ikines tasotes... nepatikeciau, kad cia mamos su ne visai mazais jau vaikais taip sneka, ir nepazindamos viena kitos analizuoja kitu seimynines situacijas. Juokdares ir tiek....

drinks_cheers.gif
Parodo vidines kulturos lygi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mzheartless @ 2009 05 11, 14:41)
is to, kad nepasinaudojai

Aciu uz leidima toliau man reikstis lotuliukas.gif Ir tu cia laiko praleidi ne maziau nei as nes iskart operatyviai puoli atsakynet nors pasikartosiu tavo komentaru net atsakymais nepavadinciau, siap blevyzgos lotuliukas.gif O pablevyzgoti kartais net labai sveika taip kad imk 4u.gif Ir nusiramink, gali nebekurt litaniju - leidziu, nes matau kad ir taip jau pritrukus argumentu tarukiesi tongue.gif lotuliukas.gif

P.S. Zinoma nepykstu ir tu nesirsk 4u.gif lotuliukas.gif

QUOTE(jblmami @ 2009 05 11, 18:53)
drinks_cheers.gif
Parodo vidines kulturos lygi doh.gif

Vaje kokia kulturinga moteris doh.gif Is tos dideles kulturos net nepasisveikinai pirma posta rasydama lotuliukas.gif Keliu skrybele ir zemai lenkiu galva pries tokia nepriekaistinga KULTURA tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti