Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu savo pačios susikurtoje nelaisvėje...

QUOTE(mzheartless @ 2010 02 04, 00:15)
Oi koks briedas  bigsmile.gif  Jei sita visa istorija butu buvus tikra, tai gal kitaip reaguociau, bet kazkodel esu isitikinusi, kad sitas pasakojimas yra isgalvotas  biggrin.gif Bet jei nuo to kam bus geriau,tai galiu pasakyti, kad jeigu tai butu nutike kam nors is tikro, tai as tikrai nesmerkciau, pagaileciau ir pasidziaugciau del pabaigos  smile.gif

Lygiai ta pati pagalvojau drinks_cheers.gif
Kadangi kaip merginos jau sake, kad sita pati istorija buvo pries 2-3 metus kitam forume ax.gif
Atsakyti
Vakar perskaiciau visa tema, tai pradzia kaip ir normali, istorija viena is daugelio, bet.... pati pati pabaiga nerealiai skamba. g.gif

QUOTE(jearmaine @ 2010 02 04, 01:12)
niekada neturejau arabo vyro,

Truputi pataisysiu, nes manau siuo atveju 'arabas' vartojat kaip atitikmeni musulmonui vyrui, bet 'arabas' juk nebutinai atitinka 'musulmona' (yra ir krikscioniu arabu). ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 04 vasario 2010 - 01:35
QUOTE(siguliukas17 @ 2010 02 04, 00:53)
Lygiai ta pati pagalvojau  drinks_cheers.gif
Kadangi kaip merginos jau sake, kad sita pati istorija buvo pries 2-3 metus kitam forume  ax.gif

Ta istorija buvo papasakota pries 4-5 metus atgal www.femina.lt forume. Jo jau senai nebera. O gaila, buvo geras forumas, bet ant galo visai uztilo ir paskui dingo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 04, 02:34)
Vakar perskaiciau visa tema, tai pradzia kaip ir normali, istorija viena is daugelio, bet.... pati pati pabaiga nerealiai skamba.  g.gif

Truputi pataisysiu, nes manau siuo atveju 'arabas' vartojat kaip atitikmeni musulmonui vyrui, bet 'arabas' juk nebutinai atitinka 'musulmona' (yra ir krikscioniu arabu).  ax.gif

Bet zmogus, kiles is JAE arba Saudo Arabijos, pagal pilietybe yra arabas, man rodos g.gif nors kazkokia painiava cia su jais... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2010 02 04, 14:07)
Bet zmogus, kiles is JAE arba Saudo Arabijos, pagal pilietybe yra arabas, man rodos  g.gif nors kazkokia painiava cia su jais... rolleyes.gif

Na 'arabas' velgi nera pilietybe - tai daugiau bendras apibudinimas tam tikru zmoniu (pagal kalba, kilme ir tt). O musulmonas/katalikas ir pan. juk parodo tikejima, tai nereiketu painiot tu dalyku. Kad ir pvz Sirijos arabai yra tiek musulmonai, tiek krikscionys....

Jei trumpiau ir aiskiau, tai musulmonai yra tie, kurie ispazista islama. Arabai, yra tie, kurie gyvena tam tikroj vietovej, is jos kile ir pan, bet nebutinai ju religija yra islamas (cia kaip pvz ir Indija, kur yra tiek induistu, tiek musulmonu - nors pagal pilietybe visi jie indai).

Ai, norejau kaip paprasciau, o vistiek kazkaip sumaltai gavosi.... blush2.gif Jei norisi, pasiguglinkit tuos zodzius ir pasigilinkit kaip kas - tada bus tikrai aiskiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 05 vasario 2010 - 04:07
QUOTE(fillipa @ 2010 02 04, 12:37)
Ta istorija buvo papasakota pries 4-5 metus atgal  www.femina.lt forume. Jo jau senai nebera. O gaila, buvo geras forumas, bet ant galo visai uztilo  ir paskui dingo  unsure.gif

Forumas uzsidare ir tikriausiai ten nespejo parasyti ispudingos pabaigos... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensuelle @ 2009 04 08, 18:01)
sad.gif  sad.gif  sad.gif Na ir istorija.Kaip iš knygos berods vadinasi "Tik su dukra" tik čia dar galo nesimato.Ištvermės tau ir stiprybės,bet aš ir manau jau geriau 2jų kambarių butuke gyventi kukliai negu kaip kalejime ir nelaimingai. unsure.gif

Toli toli gražu iki istorijos toje knygoje. Čia moteris ir studijuoti gali, ir sau ką nori pirkti, ir nereikia rengtis kaip arabei, ir vyras nemuša, ir gyvena UAE, o ne Irane kokiam ar Irake, visgi... Suprantu autorę. Kita vertus, gal tikrai nereikia visko suversti arabų kultūrai. Yra ir lietuvių vyrų, kurie ojoj, kokiu pragaru savo moterims gyvenimą padaro. O ir čia vienai likti su vaikais pavojinga, nebent norėsis skursti.
Papildyta:
QUOTE(Asteria @ 2009 04 08, 18:32)
Jeigu ne vaikai, tai as seniai jau buciau pabegus nuo savo vyro. Bet as manau, kad neturiu teises vaiku isvezti is jiems brangiu namu, atskirti juos nuo tevo, kurie ji dievina, nuo puseseriu ir pusbroliu, tetu, dedziu, seneliu ir isvezti juos i skurda ir nepritekliu i LT, kur jiems viskas svetima ir nemiela. LT as neturiu nei savo kampo, nei santaupu, pragyvenimas sunkus. Ka as jiems galesiu pasiulyti? Man daug nereikia, bet jie tai auga, visko nori, jiems reikia ir gero issilavinimo, bureliu, gero maisto. O be to lietuviai dar labai tolerancija nepasizymi, mano vaikai neatrodo, kaip sviesiaplaukiai lietuvukiai su arabiskais vardais. Jei ir isvezciau, tai tevas labai greitai mus surastu Lt. Vaikai neturi net LT pilietybes, vyras neleido man suteikti. Man uosvis viena karta pasake, jei pagrobsi anukus, tai tave is po zemiu surasiu ir svao rankom pasmaugsiu. Po to kai vyrui pasakiau, tai nusijuoke ir sake pajuokavo. Bet is jo visko galima tiketis  verysad.gif, jis bjaurus ir slykstus senis, visas europietes vadina kur---mis ir alkaholikemis,

Natūralu, kad taip vadina drinks_cheers.gif Nes lietuvaitės tikrai nekokią reputaciją turi, ypač UAE.
Papildyta:
Šiaip, be abejonės, gyvenimas nėra pats lengviausias. Kita vertus, jau yra kaip yra. Neguodžiu tik todėl, jog manau, kad tikrai galima įžvelgti ir pliusų. Viskas bus gerai. Gyvenate gražioje šalyje, vaikams nieko netrūksta, turite galimybes tobulėti. SĖKMĖS.
Atsakyti
QUOTE(Asteria @ 2010 02 03, 18:29)
Aciu visoms kurios mane palaikete ir nesmerkete  4u.gif

Papasakosiu kaip mano gyvenimas susikloste toliau, jis pasisuko visai kita kryptimi, nes as nusprendziau pakeisti savo gyvenima is pagrindu, gal kada gailesiuos kad priemiau toki drastiska sprendima, bet daugiau taip gyventi negalejau ir turejau kazka keisti, kad neisproteciau.
nu as perskaiciusi,tavo istorija is pradziu pasigare taves taip gaila,bet toliau kaip pradejau skaityti,pasirode keista man visa tavo ta istorija.sakei kad vyras neleidzia ten ,sian ir t.t.tikriausia pati tu to daikciuko jieskojai,ar kokiu nuotykiu visko turejai pinigu ir *** ble  g.gif *** g.gif .as asmeniskai ir netikiu sia istorija schmoll.gif  dukra pas tave sunus pas vyra,tokiu dalyku nesuprantu.ir isvis nezinau........
Pries gerus metus laiko susipazinau su anglu dirbanciu JAE, kuris padejo man apsispresti ko as noriu is gyvenimo ir kuris man padeda dabar pradeti nauja gyvenima. Kazkuri laika su juo susitikinejau ir jam pasiulius kartu vaziuoti gyventi i UK, as apsisprendziau su juo kartu isvykti gyventi i Anglija ir palikti savo vyra ir jau 7 menesiai kaip gyvenu UK. Galutinai apsispresti pakeisti savo gyvenima as pasiryzau po to, kai vyras mane isprievartavo ir pakele ranka pries mane. Mano draugas anglas mane labai myli, yra visika priesingybe mano vyrui, nepaprastai rupinasi manimi ir dukryte. Tik liudniausia kad turejau vyrui palikti sunu, nes issivezti, vyra apgavus, galejau tik dukra is salies. Bet siuo metu esu idarbinta pas savo nauja draugo brolio kompanijoje, gana gerai uzdirbu, pradejau tvarkytis skyrybu dokumentus, yra labai gerai, kad musu santuoka buvo uzregistruota tik UK, tai bus paprasciau issikirti. Mano naujas draugas man pasamde labai gera advokata, kuris tvarko mano skyrybas ir visa kita. Liudniausia yra tai kad sunus turbut tures likti pas savo teva, daugelis merginu mane uztai pasmerks, bet kitaip pasielgti as negalejau. Gal kada del to labai gailesiuos, bet pasilikti toje prakeiktoje musulmonu salyje as irgi negalejau ir taip toliau gyventi. Bandysiu libdyti savo gyvenima is naujo, gal mano naujas draugas ir toliau isliks toks geras, doras ir rupestingas, ir tiek daug del manes paaukojes ir padares, nes jam teko parduoti savo bizni JAE, namus ir viska pradeti UK is naujo. Jo seima, draugai, mano seima labai mane palaiko ir padeda moraliskai.
Labai ilgiuosiu savo sunaus, bet kelio jau atgal nera...

Papildyta:
QUOTE(Asteria @ 2010 02 03, 18:29)
Aciu visoms kurios mane palaikete ir nesmerkete  4u.gif

Papasakosiu kaip mano gyvenimas susikloste toliau, jis pasisuko visai kita kryptimi, nes as nusprendziau pakeisti savo gyvenima is pagrindu, gal kada gailesiuos kad priemiau toki drastiska sprendima, bet daugiau taip gyventi negalejau ir turejau kazka keisti, kad neisproteciau.

Pries gerus metus laiko susipazinau su anglu dirbanciu JAE, kuris padejo man apsispresti ko as noriu is gyvenimo ir kuris man padeda dabar pradeti nauja gyvenima. Kazkuri laika su juo susitikinejau ir jam pasiulius kartu vaziuoti gyventi i UK, as apsisprendziau su juo kartu isvykti gyventi i Anglija ir palikti savo vyra ir jau 7 menesiai kaip gyvenu UK. Galutinai apsispresti pakeisti savo gyvenima as pasiryzau po to, kai vyras mane isprievartavo ir pakele ranka pries mane. Mano draugas anglas mane labai myli, yra visika priesingybe mano vyrui, nepaprastai rupinasi manimi ir dukryte. Tik liudniausia kad turejau vyrui palikti sunu, nes issivezti, vyra apgavus, galejau tik dukra is salies. Bet siuo metu esu idarbinta pas savo nauja draugo brolio kompanijoje, gana gerai uzdirbu, pradejau tvarkytis skyrybu dokumentus, yra labai gerai, kad musu santuoka buvo uzregistruota tik UK, tai bus paprasciau issikirti. Mano naujas draugas man pasamde labai gera advokata, kuris tvarko mano skyrybas ir visa kita. Liudniausia yra tai kad sunus turbut tures likti pas savo teva, daugelis merginu mane uztai pasmerks, bet kitaip pasielgti as negalejau. Gal kada del to labai gailesiuos, bet pasilikti toje prakeiktoje musulmonu salyje as irgi negalejau ir taip toliau gyventi. Bandysiu libdyti savo gyvenima is naujo, gal mano naujas draugas ir toliau isliks toks geras, doras ir rupestingas, ir tiek daug del manes paaukojes ir padares, nes jam teko parduoti savo bizni JAE, namus ir viska pradeti UK is naujo. Jo seima, draugai, mano seima labai mane palaiko ir padeda moraliskai.
Labai ilgiuosiu savo sunaus, bet kelio jau atgal nera...

nu,as ir lendu cia,ne ne ne netikiu tokiais tauskalais,tai reiskiasi tu pati jieskojai,meiluzio kad praleistum gerai laika,tik vyra kaltinai to neleidzia tai to neleidzia.....o su kompu nebuvo uzdraudes zaisti ir dar lietuviskai?ka jei jis tau pastoviai kontroliavo ir t.t.tu turejai meiluzi ir buvai pabludusi lotuliukas.gif nuo aistros jam jo jo,taip jau buna.ir zinojai kur vaziuoji i Dubaju,kokios gali buti pasekmes ten rolleyes.gif ir dar sunu ten palikai rasai,ir po to rasai,kad jo ilgiesi kaip g.gif cia taip buna?ne zodzio tavo nepatikejau atleisk,bet savo nuomone as issakiau.
Atsakyti
Istorija gana liudna... verysad.gif skaiciau daug nuomoniu, kaip tai priima lietuves ir mano nuomone yra tokia, kad visgi lietuviai nebutu lietuviai jei vienas kito nesmerktu.. Labai gaila taves, savo gyvenima aukoti del to, kad vaikai geriau gyventu, o pati visa plystancia sirdimi kankinsies yra visiska nesamone.. Visas kurioj netiki tokiai dalykais palinkeciau paciom patekti i panasias situacijas, kai jus gyvenat laisvai ir nepriklausomai, net neturit zalio supratimo ka reiskia gyventi taip kaip siuo atveju gyvena istorijos autore... Linkiu tau begalines sekmes, grazaus ir nepriklausomo gyvenimo. smile.gif
Atsakyti
Man irgi istorija pasirode netikra. Pradzia tai gal dar galima tiketi.Bet pabaiga tai kaip is geros dramos.
Nemanau,jei ja laike taip uzdares namie,kad ji butu radusi meiluzi Angla, kuris lrytu europiete su vaiku labai noretu veztis atgal i UK...
Atsakyti
mane irgi kozko nesitiki, kad tai galetu but tiesa, jo jau tikrai jeigu jau taip buvai uzdaryta namuose ir kontruliuojama tai kaip tu ta angla susiradai ten? kazkokoks akiu dumimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aaeesha @ 2010 03 21, 14:46)
mane irgi kozko nesitiki, kad tai galetu but tiesa, jo jau tikrai jeigu jau taip buvai uzdaryta namuose ir kontruliuojama tai kaip tu ta angla susiradai ten? kazkokoks akiu dumimas  g.gif

matyt SM forume.... lotuliukas.gif
Atsakyti