jau kaip tyngiu rasyt, bet vistiek kazkaip nu negaliu pro sali taip sakant praeit

jau tik perskaicius temos pavadinima, supratau, kad cia bus despotas musulmonas vyras isiveles
Bishky sunervino tai, kad neleidzia vaikams apie Lietuva pasakoti ir lietuviskai sneketi, nu absurdas kazkoks

bet va nesuprantu, kokiu budu tai draudzia daryti, ka jis daro, jei pradedi kalbeti lietuviskai ir pan.?
mano pirmas vyras, buvo lietuvis grynuolis, tai neleisdavo man su draugem niekur uliavot,zodziu rinkdavo man drauges ,tos kurios buvo single, tai jau nepatikimos buvo ir pan., i universiteta nuvesdavo parvesdavo, budavo tokiu kurjozu, kad ir uzrakindavo namuose, kai i darba naktim eidavo. Aisku as nenusileisdavau, kibdavau su dantim ir nagais, taip sakant, visko budavo ir indai duzdavo,ir tapkes skraide. Nu bet kiek zmogus taip gyvent gali, budavo palikdavau ji, sesdavau i troleibusa ir pas tevus vaziuodavau, tai net nakties neiseidavo pabuti, nes tuoj prisistatydavo ir ismaldaudavo, o mano mama ji labai mylejo, nes iskyrus ta nesveika savininkiskumo jausma, jis nuostabus zmogus buvo, jos akyse jis angelas buvo, kuris mane nuolat neapsisprendziancia turejo jos manymu priversti i gyvenima kitaip ziureti. Ir beje ne koks senis buvo, mano metu, netgi 4 menesiais jaunesnis nei as

. Problema buvo tame, kad as buvau neissilaksciusi, o jis jau namu zidinio norejo, isivaizdavo jauciu mane mezgancia kojines ir pan.. bet seip nuosirdus be galo vaikinas,neakiplesa, mandagus, nu zodziu gerietis toks, bet va po kiek laiko pradejo "pokstaut".Nu bet aisku nenaudojo jis smurto pries mane, bet budavo toks verkslenimas ir pastovus priekaistavimas, visa energija ir nuotaika isesdavo. Beje jo mama manes labai nekente, nes as i baznycia neidavau sekmadieniais ir atseit ji is kelio vesdavau, be to pavydedavo labai kad mano tevai i svecius pas mus dazniau atvaziuodavo, budavo skusdavosi kaimynams, kad mano mama nuteikineja sunu pries motina ir pan. ir pan. Ir dabar ji manes zewriai nekencia, net girdejau kad pas kazkokia bobelka nuejo ir prakeiksma uzdejo

zodziu mano vuro nesveika meile baigesi tragiskai jam ir man. nu bet cia jau ne i tema issipleciau
o dabartinis mano vyras yra suni musulmonas, tai nori tiketi nori ne, daug daugiau laisves as turiu. Gerti tai ne tai kad neleidzia, bet nepatinka jam, nes jo religija tai draudzia, bet kai pas mane drauges aplankyti atvaziuoja, tai islenkiu po taurele su jomis, ir isgyvena tas mano vyras. Kad taip kazka draustu tai tikrai ne. As anskciau labai daug rukiau norejau mesti, bet negalejau niekaip, tai pati prasiau jo, sakau, dw uzdrausk man rukyt, nes as silpnavale esu del saves nemesiu, o va gal jei tu drausi, bus lengviau.Nu tai jis iskart buvo tokios nuomones, kad jei zmogus nori ka nors daryt pagal save, tai niekas jam nieko neuzdraus,(aisku jis visada buvo pries rukyma, ta prasme, jam nepatiko, kad as rukau ir pan.) bet as va iszyziau, tai sako nu gerai draudziu as tau rukyti. Nu ir ka jus galvojate? ta pati vakara kai uzsimaniau cigaretes, ir jis man kelyje su savo draudimu pasimaise, viskas baigesi tuo, kad jis pats ieskojo visa para dirbancios parduotuves, kad nupirktu man cigaretes. Taip kad ne kiekvienai udrausti galima.
O del visokiu kitokiu draudimu, tai nieko negaliu pasakyti, nes tikrai man niekas nieko nedraudzia. isvis nesuprantu kas cia toks per zodis DRAUSTI, brrrrr
seip santykiuose turi buti lygiaverciai partneriai, visada reikia ieskoti kazkokiu kompromisu, nes kitaip nesvarbu kokios tautybes ar religijos zmogenai, nieko gero is to neiseis. sorry jei nusipezejau jau i gala, bet miego noriu, labanakt