Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu savo pačios susikurtoje nelaisvėje...

QUOTE(J.R. @ 2009 04 08, 20:16)
man atrodo neviena nesupras temos autores ,kol nera patyre savo kailiu schmoll.gif

drinks_cheers.gif būtent
Papildyta:
QUOTE(Sensuelle @ 2009 04 08, 20:27)

http://www.supermama...howtopic=414816 temos autorei reikėtų paskaityti ŠIĄ temą ir supras kas čia bandė "pamokyti" smile.gif
Atsakyti
man labai gaila autores,bet labai sunku tokioje situacijoje patarti,nebent,kaip jus rasote,tai bus geras pamastymas kitoms,kurios galbut ruosiasi teketi uz musulmonu,nes kiek pazystu tokiu moteru istekejusiu uz arabu ar turku,tai tikrai ne pyragai. schmoll.gif .Na bet as tavo vietoje tikrai bandyciau,kaip kazkas cia jau rase,pasaku forma pasakoti apie Lietuva,kad ir apie tas pacias krikscioniskas sventes,kad jie neperimtu is tevo tos neapykantos vakarams.Juk manau jus daugiausiai laiko praleidziate su savo vaikais smile.gif .Linkiu jum stiprybes,ir nepraraskit vilties,gal ir ten galit kokizu maloniu uzsiemimu rasti,o be to ir siame tinklapyje bendrauti smile.gifO kai vyras nemato ir taure vyno isgerti paslapcia
lithuania.gif
Atsakyti
bigsmile.gif

jau kaip tyngiu rasyt, bet vistiek kazkaip nu negaliu pro sali taip sakant praeit lotuliukas.gif jau tik perskaicius temos pavadinima, supratau, kad cia bus despotas musulmonas vyras isiveles bigsmile.gif
Bishky sunervino tai, kad neleidzia vaikams apie Lietuva pasakoti ir lietuviskai sneketi, nu absurdas kazkoks g.gif bet va nesuprantu, kokiu budu tai draudzia daryti, ka jis daro, jei pradedi kalbeti lietuviskai ir pan.?
mano pirmas vyras, buvo lietuvis grynuolis, tai neleisdavo man su draugem niekur uliavot,zodziu rinkdavo man drauges ,tos kurios buvo single, tai jau nepatikimos buvo ir pan., i universiteta nuvesdavo parvesdavo, budavo tokiu kurjozu, kad ir uzrakindavo namuose, kai i darba naktim eidavo. Aisku as nenusileisdavau, kibdavau su dantim ir nagais, taip sakant, visko budavo ir indai duzdavo,ir tapkes skraide. Nu bet kiek zmogus taip gyvent gali, budavo palikdavau ji, sesdavau i troleibusa ir pas tevus vaziuodavau, tai net nakties neiseidavo pabuti, nes tuoj prisistatydavo ir ismaldaudavo, o mano mama ji labai mylejo, nes iskyrus ta nesveika savininkiskumo jausma, jis nuostabus zmogus buvo, jos akyse jis angelas buvo, kuris mane nuolat neapsisprendziancia turejo jos manymu priversti i gyvenima kitaip ziureti. Ir beje ne koks senis buvo, mano metu, netgi 4 menesiais jaunesnis nei as ax.gif . Problema buvo tame, kad as buvau neissilaksciusi, o jis jau namu zidinio norejo, isivaizdavo jauciu mane mezgancia kojines ir pan.. bet seip nuosirdus be galo vaikinas,neakiplesa, mandagus, nu zodziu gerietis toks, bet va po kiek laiko pradejo "pokstaut".Nu bet aisku nenaudojo jis smurto pries mane, bet budavo toks verkslenimas ir pastovus priekaistavimas, visa energija ir nuotaika isesdavo. Beje jo mama manes labai nekente, nes as i baznycia neidavau sekmadieniais ir atseit ji is kelio vesdavau, be to pavydedavo labai kad mano tevai i svecius pas mus dazniau atvaziuodavo, budavo skusdavosi kaimynams, kad mano mama nuteikineja sunu pries motina ir pan. ir pan. Ir dabar ji manes zewriai nekencia, net girdejau kad pas kazkokia bobelka nuejo ir prakeiksma uzdejo lotuliukas.gif zodziu mano vuro nesveika meile baigesi tragiskai jam ir man. nu bet cia jau ne i tema issipleciau
o dabartinis mano vyras yra suni musulmonas, tai nori tiketi nori ne, daug daugiau laisves as turiu. Gerti tai ne tai kad neleidzia, bet nepatinka jam, nes jo religija tai draudzia, bet kai pas mane drauges aplankyti atvaziuoja, tai islenkiu po taurele su jomis, ir isgyvena tas mano vyras. Kad taip kazka draustu tai tikrai ne. As anskciau labai daug rukiau norejau mesti, bet negalejau niekaip, tai pati prasiau jo, sakau, dw uzdrausk man rukyt, nes as silpnavale esu del saves nemesiu, o va gal jei tu drausi, bus lengviau.Nu tai jis iskart buvo tokios nuomones, kad jei zmogus nori ka nors daryt pagal save, tai niekas jam nieko neuzdraus,(aisku jis visada buvo pries rukyma, ta prasme, jam nepatiko, kad as rukau ir pan.) bet as va iszyziau, tai sako nu gerai draudziu as tau rukyti. Nu ir ka jus galvojate? ta pati vakara kai uzsimaniau cigaretes, ir jis man kelyje su savo draudimu pasimaise, viskas baigesi tuo, kad jis pats ieskojo visa para dirbancios parduotuves, kad nupirktu man cigaretes. Taip kad ne kiekvienai udrausti galima.
O del visokiu kitokiu draudimu, tai nieko negaliu pasakyti, nes tikrai man niekas nieko nedraudzia. isvis nesuprantu kas cia toks per zodis DRAUSTI, brrrrr lotuliukas.gif
seip santykiuose turi buti lygiaverciai partneriai, visada reikia ieskoti kazkokiu kompromisu, nes kitaip nesvarbu kokios tautybes ar religijos zmogenai, nieko gero is to neiseis. sorry jei nusipezejau jau i gala, bet miego noriu, labanakt wub.gif

Atsakyti
Asterija, liudna tavo istorija, bet man ji pasirode nuosirdi, del to drisiu ikisti savo trigrasi: kaip tavo vyras motyvuoja, kad neleidzia kalbetis lietuviskai, svesti krikscionisku svenciu, ar vaziuoti su abiem vaikais i LT?
Atsakyti
QUOTE(mzheartless @ 2009 04 09, 00:37)
o dabartinis mano vyras yra suni musulmonas, tai nori tiketi nori ne, daug daugiau laisves as turiu. Gerti tai ne tai kad neleidzia, bet nepatinka jam, nes jo religija tai draudzia, bet kai pas mane drauges aplankyti atvaziuoja, tai islenkiu po taurele su jomis, ir isgyvena tas mano vyras. Kad taip kazka draustu tai tikrai ne. As anskciau labai daug rukiau norejau mesti, bet negalejau niekaip, tai pati prasiau jo, sakau, dw uzdrausk man rukyt, nes as silpnavale esu del saves nemesiu, o va gal jei tu drausi, bus lengviau.Nu tai jis iskart buvo tokios nuomones, kad jei zmogus nori ka nors daryt pagal save, tai niekas jam nieko neuzdraus,(aisku jis visada buvo pries rukyma, ta prasme, jam nepatiko, kad as rukau ir pan.) bet as va iszyziau, tai sako nu gerai draudziu as tau rukyti. Nu ir ka jus galvojate? ta pati vakara kai uzsimaniau cigaretes, ir jis man kelyje su savo draudimu pasimaise, viskas baigesi tuo, kad jis pats ieskojo visa para dirbancios parduotuves, kad nupirktu man cigaretes. Taip kad ne kiekvienai udrausti galima.
O del visokiu kitokiu draudimu, tai nieko negaliu pasakyti, nes tikrai man niekas nieko nedraudzia. isvis nesuprantu kas cia toks per zodis DRAUSTI, brrrrr lotuliukas.gif
seip santykiuose turi buti lygiaverciai partneriai, visada reikia ieskoti kazkokiu kompromisu, nes kitaip nesvarbu kokios tautybes ar religijos zmogenai, nieko gero is to neiseis. sorry jei nusipezejau jau i gala, bet miego noriu, labanakt  wub.gif

mzheartless, kaip suprantu gyveni UK? Autore gi pasakojo kad viskas buvo ok kol jie UK gyveno, problemos prasidiejo kai seima persikrauste gyventi i vyro sali
Temos autorei: labai liudna istorija verysad.gif istvermes
Atsakyti
QUOTE(mzheartless @ 2009 04 08, 22:37)

gerai tu cia smile.gif bet esme butent ir yra tame,kad autores vyro elgsena pakeite grizimas i JAE
Atsakyti
QUOTE(Sensuelle @ 2009 04 08, 22:42)
drinks_cheers.gif būtent
Papildyta:

http://www.supermama...howtopic=414816 temos autorei reikėtų paskaityti ŠIĄ temą ir supras kas čia bandė "pamokyti" smile.gif

drinks_cheers.gif ir as vakar radau si ta tema tai ir supratau apie ka cia ji turejo omeny ta SW19 doh.gif
Atsakyti
na apie jo sali su vyru irgi kalbejom, sako isvarytum tu visus ten is proto su savo charakteriu , na ir paciai butu nepyragai, nes ten visai kitoks gyvenimo tempas, moterys daugiau prie puodu apie vaikus tupcioja, "gossiping". sako Pakistane ir taip problemu pilna, kad as dar tave ten vezciau lotuliukas.gif ir del rubu kalbejom, tai tiesiai sviesiai pasake, kad jei ten gyvenciau, tai pati turbut po skarom pasislepciau, nes negaleciau gatve praeiti, sake suvalgytu ten mane, va taip jis su bajeriu nupiese man musu gyvenima Pakistane. Ir isvis sake, kad mums geriausia cia, nes taip saziningiausia abieju atzvilgiu, nes nei jo UK tevyne nei mano tongue.gif
o seip tai del vaiku, tai as nezinau kaip kitur bet sake Paksitane, tai seip su motina skyrybu atveju dazniausiai vaikai lieka, ten net pilietybe vaikui Pakistano nesuteikiama automatiskai, jei tik tevas pakistanietis, reikia kad motina butu piliete.asmeniskai pazistu viena is tu saliu, kur tevui neleidziama su vaikui matytis, nes jis gyvena Uk, va kaip buna biggrin.gif bet aisku, man atrodo, kad tokioj saly kaip JAE jei motina nera musulmone, tai vaikai aisku, kad liktu su tevu musulmonu. nors seip istikro, man atrodo, kad jei sugalvotu issiskirti tevai, tai turetu buti skyrybos pgl tos salies teise, kurioje susituoke, autores atveju UK. nu nors nezinau tiksliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mzheartless @ 2009 04 09, 15:01)
na apie jo sali su vyru irgi kalbejom

is tavo istorijos tikrai galima suprasti , kad susikurei laiminga gyvenima...radai savo zmogu.. as neneigiu,kad visokiu zmoniu buna. saunu , kad taip sutariat , ir neisryskinat kulturiniu skirtumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2009 04 09, 10:02)
gerai tu cia smile.gif bet esme butent ir yra tame,kad autores vyro elgsena pakeite grizimas i JAE

taip tas prie visko prisidejo, bet as niekaip nenoreciau tiket, kad gyvenant UK ne menkiausios indikacijos nebuvo koks jis zmogus... nu vistiek kazkas manau turejo but, kad ir pusiau juoko forma, kas paskui i rimtus dalykus pavirto.
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2009 04 09, 15:39)
is tavo istorijos tikrai galima suprasti , kad susikurei laiminga gyvenima...radai savo zmogu.. as neneigiu,kad visokiu zmoniu buna. saunu , kad taip sutariat , ir neisryskinat kulturiniu skirtumu  smile.gif

nu kaip cia pasakius, as isryskinu tuos skirtumus daznai, kadangi esu labai didele savanaude ir eogiste, nu bet cia jau ne mano kalte, palepinta as esu -pripazinsiu blush2.gif bet dabar nebegaliu peraukleti saves, jau ir amzius nlb tas lotuliukas.gif zodziu, kadangi mano vyras yra vyriausias sunus, tai jam priklauso, padeti islaikyti jaunesnius brolius ir seseris, tai jis karts nuo karto nusiuncia ten kelis simtus svaru, aisku pries tai su manim pasitaria kiek mes galim tu svaru isskirti ir pan., as atseit duodu savo "pritarima", bet kai tik koks nors tarp musu nesutarimas iskyla iskarto prikisu,kad va savo sesems (nors toms sesems tik 12,13 metu tongue.gif ), tai pinigu duoda, o man tai jau taupyt reikia bigsmile.gif tada pradedu as jam dejuoti, kokia as jam antraeile ir pan. pan. nu tikra dramu karaliene pasidarau rolleyes.gif pradedu akis draskyti, kad man reikia visko ir kad as turiu buti pati svarbiausia ir t.t., nu zodziu auka vaidinti pradedu, tai mano vyras man visada atsako, kad as jam ir esu svarbiausia, nes jis mane pats pasirinko, niekas jam neliepe ir niekas jo taip neauklejo, kad su manim but, o va del savo broliu ir seseru, tai jis ju nepasirinko, ir be to pas juos tokios tradicijos. NU tai as aisku labai pamaloninta jauciuosi lotuliukas.gif nors is tikro as ir taip zinau, kad a sjam svarbi, tiesiog toks mano budas, as visada tokia buvau dar iki jo mirksiukas.gif zinau, kad tai keuliska ir nesveika, bet deja deja as taip darau blush2.gif blush2.gif
o seip, jei butu mano vyras koks nors despotas, tai tikrai nesiaukociau, net ir del vaiku su tokiu negyvenciau, as pvz visada zinojau, kad mano su juo vaikai bus musulmonai,ir autore manau beje taip pat. As esu pati uzaugus ne super religingoje seimoje, ta prasme Dieva tikrai tikiu, esu pakrikstyta ir tuos visus kitus sakramentus priemus, ir baznycioj pirma karta susituokus, man tiesiog tos katalikiskos apeigos niekada prie sirdies labai nebuvo, ypac poto kai universitete studinom apie kanonu teise, del to ir i baznycia per daug nelekdavau, bet sventes krikscioniskas svesdavau, svenciu ir svesiu, nors tai duagiau darau del tradicijos o ne del beribio krikscioniskumo,mano vyras pvz per kaledas eglute kiekvienais metais vaziuoja pirkti, ir va kiausinius dazysim ryt ryte, del to kad sitos linksmos sventes tokios,smagumas per jas, visi svencia neimanoma neuzsikresti smile.gif nors tikrai nemanau, kad kokiam Pakistane svestume, nes nebutu ten tos sventiskos dvasios, bet man tikrai niekas neuzdraustu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mzheartless @ 2009 04 09, 17:01)
na apie jo sali su vyru irgi kalbejom, sako isvarytum tu visus ten is proto su savo charakteriu , na ir paciai butu nepyragai, nes ten visai kitoks gyvenimo tempas, moterys daugiau prie puodu apie vaikus tupcioja, "gossiping".  sako Pakistane ir taip problemu pilna, kad as dar tave ten vezciau  lotuliukas.gif ir del rubu kalbejom, tai tiesiai sviesiai pasake, kad jei ten gyvenciau, tai pati turbut po skarom pasislepciau, nes negaleciau gatve praeiti, sake suvalgytu ten mane, va taip jis su bajeriu nupiese man musu gyvenima Pakistane. Ir isvis sake, kad mums geriausia cia, nes taip saziningiausia abieju atzvilgiu, nes nei jo UK tevyne nei mano  tongue.gif
o seip tai del vaiku, tai as nezinau kaip kitur bet sake Paksitane, tai seip su motina skyrybu atveju dazniausiai vaikai lieka, ten net pilietybe vaikui Pakistano nesuteikiama automatiskai, jei tik tevas pakistanietis, reikia kad motina butu piliete.asmeniskai pazistu viena is tu saliu, kur tevui neleidziama su vaikui matytis, nes jis gyvena Uk, va kaip buna  biggrin.gif bet aisku, man atrodo, kad tokioj saly kaip JAE jei motina nera musulmone, tai vaikai aisku, kad liktu su tevu musulmonu. nors seip istikro, man atrodo, kad jei sugalvotu issiskirti tevai, tai turetu buti skyrybos pgl tos salies teise, kurioje susituoke, autores atveju UK. nu nors nezinau tiksliai  g.gif

Jis tau labai jau graziai apie Pakistana papasakojo. Mano drauge visai kitaip pasakoja, pvz. del skaros nedeviejimo tave ten akmenemis apmeciotu blink.gif Ir del vaiku jei tevas reikalaus - vaikai pas ji pasiliks, jis turi pirmienybe.
O del skyrybu gi jie gyvena ne UK ir manau JAE neturi tai jokios reiksmes kur jie susituoke, vaikus jisai pas save paliks (kad vaikai uzaugtu tikrais musulmonais)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fillipa: 09 balandžio 2009 - 19:04