QUOTE(JustDi @ 2010 08 02, 21:03)
Skaiciau jusu pokalbius ir savaime kilo klausimas
Nekantrioji pries 2 men priemei islama, bent as taip supratau, jei ne, pataisyk mane. Tai va klausimas - jei tavo vyras butu krikscionis, ar tu butum priemus islama? Panasu kad parduodi savo religija tam su kuriuo miegi - siandien musulmonas, rytoj gal budistas, poryt gal ir krikscionis ar provoslavas? Dievas vienas, tu gimei krikscione, tai kodel tavo dabartinis vyras neprieme tavo tikejimo? Nesueina galai, mergaites. Vyru jusu gyvenima gali buti daug, bet gimet jus krikscionem ir del kiekvieno sugulovo keisti savo tikejima tiesiog nepadoru. Neprisimenu nicko merginos, kuri rase esanti musulmone pagal krauja, va ji gyvena Lietuvoj ir gerbia savo dievus - neisduoda ju. O jus lietuvaites kaip? Beje, mano vyras taip pat kito tikejimo, bet man niekada net minties nekilo pakeisti savo ar sakyti jam pakeistu savo tikejima. Cia kaip odos spalva - dave dievas ir dziaukis, va MJackson bande papusti pries prigimti ir kaka gavosi.
Nesu nusiteikusi nei pries viena tikejima, rase, tauta - tiesiog nekenciu parsidaveliu.
Cia mano nuomone, su kuria ne visos sutiks, bet iskart sakau, kad i discusijas nesileisiu. Viso ko geriausio visiems
Labas

pasijauciau uzkalbinta,tai atsakysiu,nors ir praejo daug laiko,nes buvau pamirsusi sita tema
atsakysiu is sirdies i man uzduota klausima:jei as buciau zinojusi apie islama gyvendama LT,senai buciau musulmone

,o antra nebuciau tekejusi uz lietuvio krikscionio

....as nieko nepardaviau,tiesiog vel gryzau i islama,kaip ir ka tik buvau gimusi( mane krikstijo manes neatsiklause,ar as noriu tos krikscionybes ar ne,ar tai mano pasirinkimas?aisku nebuvo mano pasirinkimas,tai parinko uz mane...)ka norejau tuo pasakyti,o gi tai,kad kiekvienas gimem mes islame,tik veliau is musu padare ka krikscionimi,ka induistu ir t.t.Tai yra atvirksciai-mes isduodam tikraji tikejima ateja i sia zeme kai is musu padaro kitu religiju zmonemis....
As dekoju mano esamam vyrui musulmonui,kad padejo ir atsake man daugybe rupimu klausimu,kai mano akys atsivere placiau,as supratau kokia yra grazi ir taiki religija- islamas

nesmerkit manes uz tai,kad as esu musulmone,as laiminga sitoj religijoje,nors visoms atrodo,kad baisi ji yra

tikrai ne,nera taip kaip jus mastot

atleiskit,jei vel kam neitikau ir mano pasakyme kazko nesupratote

kiekvienam savas kelias ir kaip mes ji nueisime,tai tik kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas...
Beja,prisiminiau kazkam cia uzstrigo tie ''skarmalai''kaip jus sakote

Man jie asmeniskai labai patinka,patinka man suknes ilgos(abay'os),uzsidedu kartais tunika su placiom kelnem,vejalis visur svilpia nei karsta nei ka,o ir saugesne jauciuosi gatvese....va sove kokia mintis man ir del kurios jauciu busiu vel suvartyta

,bet as pavyzdziui neesu girdejusi,kad butu isprievartauta musulmone su uzmauta abaya ant galvos

,o gal as klystu nezinau,jei kuri zinote kokios info,tai pataisykite mane

gero jums laiko

ir nesipykim,gyvenkime draugiskai,taip geriau