Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Eistein

QUOTE(137 @ 2009 06 20, 15:14)
"baby einstein" mūsų megstamiausias multfilmas thumbup.gif .Turim 20seriju,tai iš pat pradžiu patiko tik apie ferma,veliau sudomina apie buta,miesta.Žiuredama net bando anglu kartoti žodžius.

biggrin.gif pritariu kai nori ramybes namie ijungiu ir basta thumbup.gif
Atsakyti
Musu mazoji irgi labai ziuri tuos filmukus, dar labai patinka tvyniai, teletabiai jau kiek pabode, bei daug senosios animacijos filmuku megstam, bet jau kai atsibosta saukia kita biggrin.gif
Atsakyti
sveiki. gal turit pakvietimu i torent ar linkomanija? arba gal pacios turit klipuku kur per baby time rodo? musu mazyliui lb patinka gummy bear ir seip tos daineles su klipukais
Atsakyti
QUOTE(maximuz @ 2009 06 24, 08:57)
sveiki. gal turit pakvietimu i torent ar linkomanija? arba gal pacios turit klipuku kur per baby time rodo? musu mazyliui lb patinka gummy bear ir seip tos daineles su klipukais

Gummy Bear ir panasiu klipuku prisisiunciu per emule mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai patinka abiems. 4u.gif
Mažius labai žiūri. O dukra taip pramoko anglų kalbos. thumbup.gif
Atsakyti
Mano 1,7m. berniukui labai patinka ''on the go - riding, sailing and soaring'' dalis. gali istisai nuo ryto iki vakaro ziuret, nors kompe turiu dar bent 3 kitas serijas, kurios net nepatinka. is pradziu lietuviskai viska man pasakojo, ka mato, bet dabar jau angliskai kartoja doh.gif buna nei is sio nei is to zodzius angliskus kalba ir to filmuko, kad ir kur bebutume - lauke ar parduotuvej. nemanau, kad dar normaliai nemokanciam lietuviu kalbos vaikui naudinga mokytis uzsienio kalbos g.gif
Atsakyti
As kaip buvau nescia klausydavausi klasikine muzika,ir mano pupa kaip gime nupirkom tuos filmukus,nuo 6 men pradejo ziureti,laaaabai patiko,jau vien tik muzika isgirsdavo ir sustingdavo,akis isplesdavo,ir iki siol jai patinka,nors as leidziu per diena tik viena filmuka paziureti,nes perdaug televizorius negerai akytem as manau.
Atsakyti
QUOTE(laurrencja @ 2009 07 11, 16:04)
nemanau, kad dar normaliai nemokanciam lietuviu kalbos vaikui naudinga mokytis uzsienio kalbos g.gif

g.gif tai kad tuose filmukuose nera jau daug tos anglu kalbos, keli zodziai ir tiek smile.gif
Atsakyti
anksciau megom labai dabar maziau, bet vistiek paziurim ax.gif man paciai tie filmukai super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Pilnas filmuku sarasas smile.gif

01 - Baby Bach Musical Adventure
02 - Baby Beethoven Symphony of Fun
03 - Baby da Vinci From Head to Toe
04 - Baby Dolittle World Animals
05 - Baby Einstein First Sounds
06 - Baby Einstein Language Nursery
07 - Baby Einstein Lullaby Time Soothing Sounds for Baby
08 - Baby Einstein Meet the orchestra
09 - Baby Einstein Neighborhood Animals
10 - Baby Einstein Numbers Nursery
11 - Baby Einstein On The Go - Riding, Sailing and Soaring
12 - Baby Galileo Discovering the Sky
13 - Baby MacDonald A Day on the Farm
14 - Baby Monet Discovering the Seasons
15 - Baby Mozart Music Festival
16 - Baby Neptune Discovering Water
17 - Baby Newton Discovering Shapes
18 - Baby Noah Animal Expedition
19 - Baby Santa's Music Box
20 - Baby Shakespeare World of Poetry
21 - Baby Van Gogh World of Colors
22 - Baby Wordsworth (First Words-Around The House)
23 - Baby's Favorite Places
24 - Baby's First Moves
25 - Baby's First Signs
26 - Discovering Shapes
Atsakyti
QUOTE(laurrencja @ 2009 07 11, 14:04)
nemanau, kad dar normaliai nemokanciam lietuviu kalbos vaikui naudinga mokytis uzsienio kalbos g.gif

Vaikas tokiam amziuje neismoks anglu kalba is keliu filmuku mirksiukas.gif uz tai smegenyse formuojasi kalbos centrai o tai reiskia ko daugiau kalbu girdies tuo geriau mirksiukas.gif Paauges bus lengva ismokti uzsieniu kalba arba kelias smile.gif
Atsakyti
Isvis neziuri neidomu ir kazkodel butent sitas filmukas g.gif
Atsakyti