Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Eistein

QUOTE(pukuotukas @ 2009 08 08, 17:06)
Isvis neziuri neidomu ir kazkodel butent sitas filmukas  g.gif

Gal dar per mazyte g.gif
Atsakyti
Taigi daug ten įvairių filmukų. wink.gif Manieji atsirenka, kurį kada žiūrėt. Būna tai vienas sudomina, tai kitas. O kalbos kiek ten tėra tos svetimos. Ypač tuose, kur baby Bach, baby Bethoven...
Atsakyti
Mums tai labai patinka sis filmukas, nes kartu ir moko vaikucius, ploti rankytem, kelti rankutes ir t.t O del kalbos reikia kuo daugiau leisti vaikuciams ziureti ivairiu kalbu filmukus, jeigu tik ziuri patys, nes viskas lengviau ir greiciau susiformuoja. As pastebejau savo berniuko, jis gan nemazai moka anglisku zodeliu nors jam tik 4 metuku, tarkim kartoja labai lengvai visus angliskus zodelius ir skaiciukus thumbup.gif Vis geriau tokius leisti ziureti, nei kazkokius Simsonus ar monstrus, kur nesamones ivairiausias mokina vaikus schmoll.gif
Atsakyti
musiskiui reikalingas tik paslapciu sodas
Atsakyti
Turim keles serijas, patinka labiausiai apie Kalėdas. bet labiausiai myli kol kas smalsutę Dorą, vasarą kiekvieną dieną žiūri angliškai, kartais girdžiu kaip žaisdama sako: let's go, we did it, there we going biggrin.gif
Atsakyti
Žiūrim nuo 3 mėnesiukų (po kelias minutes iš pradžių). Buvo pirmieji mūsų filmukai. Patiko -- thumbup.gif Tik iš karto atsirinko -- kurie. Pvz. Mocarto nemėgo, o Bachą ir ypač Bethoveną -- labai. Metukų žiūrėjo mielai apie naminius ir laukiniu gyvūnus, o iki šiol -- apie visokias judėjimo priemones -- mašinas, laivus, traukinius smile.gif

Beje, vienas filmukas yra apie žmogaus veido dalis -- lūpas, akis ir t.t. Jas net trimis kalbomis pasako ir užrašo, tai vienu metu žiūrėdavo kaip užhipnotizuotas. O dabar labiausiai patinka intarpai tarp siužetų, kur vaidina pirštukinės lėlytės -- arkliukas, zebriukas, šuniukas ir t.t.

Manau, puikūs filmukai, jei kas dar nežiūrėjo, tikrai verta pabandyti. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, maniskei veza Ensteinas jau metus laiko jį žiūri, jei du su puse ,tik dabar rečiau paprašo.Jau žino turbūt mintinai.
Dar senus teletabius ir Dora.
Atsakyti
iš viso jeigu neklystu yra 26 serijos.
radau visas per torrentus štai čia. palikau kompą įjungtą, tai siuntė gal per pora parų. ir kokybė superinė. anksčiau buvau susirinkus atskirai tai pusėj serijų vėluodavo garsas.
o dėl anglų kalbos tai aš tyčia renku multikus angliškai. ir žiūriu dainelę "twinkle twinkle little stars" mano mergina moka geriau už mane, nors dar ištarti visų žodžių ir nemoka. manau kad vaikui užtenka girdėti anglų kalbą, tuomet ir išmokti ją bus lengviau. gi kūdikis gimtosios kalbos irgi mokosi klausydama,s o po to tik pradeda kalbėti, taip ir su anglų kalba.
beje, anglų kalba čia daug taisyklingesnė negu dėsto kai kuriose mokyklose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nykshtuke: 24 rugpjūčio 2009 - 14:43
Manosios nesudomino g.gif
Atsakyti
QUOTE(nykshtuke @ 2009 08 24, 14:42)
iš viso jeigu neklystu yra 26 serijos.
radau visas per torrentus štai  čia. palikau kompą įjungtą, tai siuntė gal per pora parų. ir kokybė superinė. anksčiau buvau susirinkus atskirai tai pusėj serijų vėluodavo garsas.
o dėl anglų kalbos tai aš tyčia renku multikus angliškai. ir žiūriu dainelę "twinkle twinkle little stars" mano mergina moka geriau už mane, nors dar ištarti visų žodžių ir nemoka. manau kad vaikui užtenka girdėti anglų kalbą, tuomet ir išmokti ją bus lengviau. gi kūdikis gimtosios kalbos irgi mokosi klausydama,s o po to tik pradeda kalbėti, taip ir su anglų kalba.
beje, anglų kalba čia daug taisyklingesnė negu dėsto kai kuriose mokyklose.

4u.gif 4u.gif aciu uz nuoroda, parsisiutem ir mes thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukrytei tai patinka sie filmukai, jau buvau pamirsusi, reiks vel kada paziuret susedus 4u.gif
Atsakyti
Mano pipirui patinka sitie filmukai. Mes ju turime labai daug. O juos ziuri jau nuo 6 men ir nenusibode. Nes labai ivairus, spalvingi, be to labai grazi muzika groja. thumbup.gif
Atsakyti